pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
lenka79 dodrzujes presne? a co cvicenie?
ahojte:) tak ako sa dari? uz ste po vazeni? kolko ste dali dolu? ja mam teraz 50,5 kg:)
caute kocky, tak ja mam dnes 25ty den a schudla som 8 kg, dufam, ze vas to trosku motivuje, prajem pekny den. Nejak neporusujem ale obcas v sobotu si dam 2 pohare bieleho vina.
a ináč, kočky, ako sa vám darí? dnes máme už týždeň za sebou... vidíte zmeny? schudli ste už nejaké to kilo?
ahoj lusia... v tejto diéte sa predsa ničoho nevzdávame, ani čokolády,môžeme si ju dopriať... nič v zlom, ale rozhodli sme sa pre túto diétu úplne samé, nikto nás do toho netlačil, takže aj keby sme sa niečoho vzdali, bolo by to dobrovoľné, takže teba to trápiť nemusí... :)
ako dievcata prosim vas preco to tak rapidne riesite? myslim si ze nie je dobre vzdat sa ani cokolady ani nicoho ineho pretoze casom sa vam to vrati. ci chcete povedat ze do konca zivota nebudete jest sladkosti ani nic mastne ? potom vas zaludok nebuyde nato zvyknuty a az potom zacnete priberat staci to len obmedzit a mat pohyb a hlavne nezit preto ze chudnete :) sama podla seba viem :) a pride to samo
JA som minuly rok pocas letnych prazdnin zhodila zo 69 na 60.. mam vysku cca 171.. sama neviem ako sa mi to podarilo :) prestala som jedavat po 17:00 a asi som sa trosku viac hybala, inak s om proste nerobila nic.. citim sa lepsie a zdravsie, aj ked osm si musela kupit vela nivych veci lebo mi napr rifle boli vsetky velke, ale tie udivene pohlady ked som potom nastupial do skoly :)) stali za to:) teraz by som sa chcela dostat na vytuzenych 55 kg co by bol ideal.. verim , ze ked sa mi to podarilo RAZ ZVLADNEM to znovu aj teraz!! :)) tak drzte palce... NIKDY sa nevzdavajte.. ked sa chcete citi lepsie a sebavedomejjsie, zacnite nieco so sebou robit, upravte si stravu hybte sa ale hlavne sa nelutujte!! vsetko na svete sa da !! :)) a my predsa chceme byt pekne a citi sa sexi no nie??? neverim babe, kt je tucna a povie si ze je so sebou spokojna... kazda chce byt pekna napr v plavkach.. no nie? takze MAKAJTE na sebe a podari sa vam to co aj mne...:))) krasny den.. p.s rozmyslajte co a kedy davate do ust!!!!