90 dnovka od 1.7.

majuskaaa

waa vidim ze sa vam darii ja som sa rozhodla dneska zacat lebo to uz s mojim telom nevydrzim a co inac cvicite?

queen.emka21

no damy ako? vzdali ste to? nikto tu nechodi........
ja sa obmedzujem ale uplne to nedodrziavam. uvidim ci nieco pojde dole

weronika1

ahojte... no ja som sa tu už poriadne dlho neukázala, však? :) prepáčte... :D
ja som mala tiež nejaké prehrešky... občas bol aj chlieb s maslom a tak... to najmä zo začiatku, ale dnes som sa povážila a som schudla zatiaľ 4 kg... tak som happy... :D a vy ako?

mikri

Babulky dnes zacinam a chcem sa spytat na varianty v bielkovinovom dni okrem kuraciny ste si dávali co este? Napr. syr? kolko? a s cim ste to kombinovali alebo moze byt napr. nejake jogurty? a kolko na obed dva a na veceru jeden? Dakujem za rady.

hladoska87

ahojte baby. aj j ju uz drzim 2 tyzden ale posledne 2 dni som nevydrzala a nejdela som podla pravidiel, bol som strasne hladna..najvacsie problemy mi robi ovocny den..dajte pls nejake tipy ktore mate aby ste zahnali pripadny hlad medzi obedom a vecerou, ze co mozem kazdy den jest..a co sa tyka zeleninoveho dna, co presne jedavte? lebo ja nemam rada strukoviny a zemiaky by sa vraj pocas diety jest nemali a sucha ryza tiez nie je bohvieco..dakujem
inak zatial som schudla 2 kg,ale chcela by som viac no hlad je niekdy silnejsi nez ja :( prosim poradte

Tučinka

Ahojte baby chcela by som sa opytat ci mate skusenosti s cvicenim podla cindy crawford?
ak hej tak ci je to dobre cvicenie atd dik za odpovede :)

Bibiana25

Ahojte kocky,
nahodou som sem zabludila, pri hladani cohosi ineho a precitam Vasi diskusiu ohladom 90-dnovky. Mam ju za sebou cca 3 mesiace (drzala som ju od januara do aprila) a podarilo sa mi dat dolu 18 kg a ze som sa nemusela trapit hladom ani si nic odopierat, teda okrem bieleho peciva a velkeho, ale ozaj velkeho mnozstva sladkosti... Pohybu som zaradila viac, ale k posilovaciemu cviceniu som sa este nedokopala :o). Zatial s udrzanim hmotnosti problem nemam, uvidim, ako to pojde dalej, ale naspat uz ju pustit nechcem. Takze Vam vsetkym drzim palce aj paste, nech mate pevnu volu a kilecka idu nenavratne dolu :o))). Prajem Vam vsetkym krasne a snad uz aj slnecne leto :o)

lenka79

ahojte kocky tak po prvom vodovom dni som schudla z povodných 79kg na 69,8 kg a nejak extra necvicim. Tak vam drzim palce a budem vas priebezne informovat, ci sa to nezastavi nejak po tom mesiaci.