pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
schudnut hravo? slniecko14@gmail.com
waa vidim ze sa vam darii ja som sa rozhodla dneska zacat lebo to uz s mojim telom nevydrzim a co inac cvicite?
ahojte... no ja som sa tu už poriadne dlho neukázala, však? :) prepáčte... :D
ja som mala tiež nejaké prehrešky... občas bol aj chlieb s maslom a tak... to najmä zo začiatku, ale dnes som sa povážila a som schudla zatiaľ 4 kg... tak som happy... :D a vy ako?
Babulky dnes zacinam a chcem sa spytat na varianty v bielkovinovom dni okrem kuraciny ste si dávali co este? Napr. syr? kolko? a s cim ste to kombinovali alebo moze byt napr. nejake jogurty? a kolko na obed dva a na veceru jeden? Dakujem za rady.
ahojte baby. aj j ju uz drzim 2 tyzden ale posledne 2 dni som nevydrzala a nejdela som podla pravidiel, bol som strasne hladna..najvacsie problemy mi robi ovocny den..dajte pls nejake tipy ktore mate aby ste zahnali pripadny hlad medzi obedom a vecerou, ze co mozem kazdy den jest..a co sa tyka zeleninoveho dna, co presne jedavte? lebo ja nemam rada strukoviny a zemiaky by sa vraj pocas diety jest nemali a sucha ryza tiez nie je bohvieco..dakujem
inak zatial som schudla 2 kg,ale chcela by som viac no hlad je niekdy silnejsi nez ja :( prosim poradte
Ahojte baby chcela by som sa opytat ci mate skusenosti s cvicenim podla cindy crawford?
ak hej tak ci je to dobre cvicenie atd dik za odpovede :)
Bibiana25, a koľko kíl si mala na začiatku?
Ahojte kocky,
nahodou som sem zabludila, pri hladani cohosi ineho a precitam Vasi diskusiu ohladom 90-dnovky. Mam ju za sebou cca 3 mesiace (drzala som ju od januara do aprila) a podarilo sa mi dat dolu 18 kg a ze som sa nemusela trapit hladom ani si nic odopierat, teda okrem bieleho peciva a velkeho, ale ozaj velkeho mnozstva sladkosti... Pohybu som zaradila viac, ale k posilovaciemu cviceniu som sa este nedokopala :o). Zatial s udrzanim hmotnosti problem nemam, uvidim, ako to pojde dalej, ale naspat uz ju pustit nechcem. Takze Vam vsetkym drzim palce aj paste, nech mate pevnu volu a kilecka idu nenavratne dolu :o))). Prajem Vam vsetkym krasne a snad uz aj slnecne leto :o)
ahojte kocky tak po prvom vodovom dni som schudla z povodných 79kg na 69,8 kg a nejak extra necvicim. Tak vam drzim palce a budem vas priebezne informovat, ci sa to nezastavi nejak po tom mesiaci.