Prosim,ma niekdo skusenosti s tymto syndromom?
Sjogrenov syndrom
colostrum je prvonadojene mledzivo(to este nie je mlieko) ,ktore ma niekolko dni kazdy cicavec. Kravske a kozie colostrum je mimoriadne bohate na ochranne latky a ziviny.Viac ako ludske.
Ok, tak neskor, zasa ani to pozeranie do pocitaca neprispieva ociam...
A nepovedali Ti ten CFS len preto, lebo nevedeli, z coho ide ta unava? Podla mna je to vsetko zo SjS, aj ta unava, pokial sa to nelieci.
Niekde som citala, ze na SjS by sa nemala pit kava, cierne a zelene caje. Nevies o tom nieco viac?
dik, hnacky uz nastastie nemavam, uz je to len o bolesti v bruchu. Len citaj a vselico sa dozvies, ja som sa tiez vela podozvedala postupne z netu. Ja to mam trochu skomplikovane ze mam uz roky aj diagnozu CFS (chronicky unavovy snydrom), co je tiez dobra potvora, niekedy neviem z coho mi je zle, ci zo Sjs alebo CFS.
Inak k tym stavom, ano, urcite su to priznaky SjS, aj na mna pride slabost, najma vecer, ale cez den mozem normalne fungovat. Mne sa nejako oslabuje cuch, pani doktorka nevie z coho, ale medzi priznakmi SjS som to nenasla.
Joni, a ake mas problemy so stitnou zlazou?
Ja niektore tie veci ani nepoznam, teraz to pocujem prvy krat, napr. collostrum,...