Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

niekto

danca tusim vries :P
a ked sme pritom to tvoje drz hubu hovori o tej tvojej vzdelanosti:P

severanka neodpovies preto ze by tvoja odpoved bola ano hak je zataz na organizmus a ano hak moze byt nebezpecna
a nic ine som svojim povodnim prispevkom nechcel povedat ....

niekto

danca ja som iba poukazal na to ze to moze byt nebezpecne

a tou vetou ze to nieje cukrik chcem povedat to ze ze je strasne vela bab ktore sa k tomu nestavaju zodpovedne ale k tomu fajcia apod...
ide o to ze si vacsina bab neuvedomuje ze ake to moze byt nebezpecne a to je dovod preco som to sem napisal hned na zaciatku
"rozmysli si ci to stoji zato" ...

severanka

dancaBB: "drž hubu a staraj sa o mužské záležitosti" nepomáha... ja som už mala istú dobu aj obavy , že NIEKTO je transka, ale zrejme nie... zrejme je len zakomplexovaný... :D

severanka

niekto: neodpoviem, pretože ani ty neraguješ keď ťa niekto opraví, a potom tu riešiš, že nikdy neopravujem tvoje chybné názory, len riešim , že HAK nie je tak škodlivá ako ty píšeš... no to je čiastočne aj pravda, lebo tak ako ty píšeš, to nie je... :D zvlášť ak to podkladáš argumentami typu: jedna baba napísala... :D

a už som ťa XY krát opravila, čo sa rôznych vecí týka, ale to si ty nikdy v zápale boja nestihneš všimnúť...

dancaBB

alzbee presne
uz som napisala ze hak berie 250 tisic zien u nas a sem napis 500 lebo im z toho nebolo dobre a teraz vsetci sa podla toho riadme...alzbee to presne vystihla..tu kazdy pise len negativne skusenosti..

a inak sa mi lubi ze ty ako chlp sa tu do toho staras..nebodaj si sa uz rozpraval s gynekologom osobne ze si taky mudry?chodis tam na prehliadky? nie?tak drz hubu a staraj sa o muzske zalezitosti

severanka

lenka...: to mal byť fór :D nie že čerpám z ordinácie :D :D :D
trúbka... :D :D :D

a ty si odkiaľ čerpala tú informáciu? zo spodných vôd? :D

niekto

severanka za tych par mesiacou co si stebou pisem som nikde nemal pocit ze by si opravovala moje nespravne nazori ale obhajovala HAK ze nieje tak skodna ako sem pisem
a pls odpovec mi na tie veci co som sa pytal
alzbee: www.zdravie.sk X-D