Ahojte chcem sa vas spytat mam 16 rokov a chcem si ist dat predpisat antikoncepciu hlavne koli pleti...mama o tom vie ale chcem sa vas spytat ked som este nemala pohlavny styk je nutne aby ma lekar aj vysetril?ci staci iba aby mi zobral krv a neviem co este..dakujem vam vopred:)
prvá antikoncepcia
danca tusim vries :P
a ked sme pritom to tvoje drz hubu hovori o tej tvojej vzdelanosti:P
severanka neodpovies preto ze by tvoja odpoved bola ano hak je zataz na organizmus a ano hak moze byt nebezpecna
a nic ine som svojim povodnim prispevkom nechcel povedat ....
Idem aj ja...dobru noc...a dufam, ze sa rano nezobudim mrtva, ked beriem HAK :)))
dobrú noc :D
danca ja som iba poukazal na to ze to moze byt nebezpecne
a tou vetou ze to nieje cukrik chcem povedat to ze ze je strasne vela bab ktore sa k tomu nestavaju zodpovedne ale k tomu fajcia apod...
ide o to ze si vacsina bab neuvedomuje ze ake to moze byt nebezpecne a to je dovod preco som to sem napisal hned na zaciatku
"rozmysli si ci to stoji zato" ...
dancaBB: "drž hubu a staraj sa o mužské záležitosti" nepomáha... ja som už mala istú dobu aj obavy , že NIEKTO je transka, ale zrejme nie... zrejme je len zakomplexovaný... :D
Oooooooo, no neveriiiiiim, ze je tu aj taka tema zalozena, kde pisu baby, ako im HAK pomohla:))
niekto: neodpoviem, pretože ani ty neraguješ keď ťa niekto opraví, a potom tu riešiš, že nikdy neopravujem tvoje chybné názory, len riešim , že HAK nie je tak škodlivá ako ty píšeš... no to je čiastočne aj pravda, lebo tak ako ty píšeš, to nie je... :D zvlášť ak to podkladáš argumentami typu: jedna baba napísala... :D
a už som ťa XY krát opravila, čo sa rôznych vecí týka, ale to si ty nikdy v zápale boja nestihneš všimnúť...
alzbee presne
uz som napisala ze hak berie 250 tisic zien u nas a sem napis 500 lebo im z toho nebolo dobre a teraz vsetci sa podla toho riadme...alzbee to presne vystihla..tu kazdy pise len negativne skusenosti..
a inak sa mi lubi ze ty ako chlp sa tu do toho staras..nebodaj si sa uz rozpraval s gynekologom osobne ze si taky mudry?chodis tam na prehliadky? nie?tak drz hubu a staraj sa o muzske zalezitosti
lenka...: to mal byť fór :D nie že čerpám z ordinácie :D :D :D
trúbka... :D :D :D
a ty si odkiaľ čerpala tú informáciu? zo spodných vôd? :D
severanka za tych par mesiacou co si stebou pisem som nikde nemal pocit ze by si opravovala moje nespravne nazori ale obhajovala HAK ze nieje tak skodna ako sem pisem
a pls odpovec mi na tie veci co som sa pytal
alzbee: www.zdravie.sk X-D