Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

aaaaaaaaa

viete o tom, ze ked beriete HAK vasa menstruacia je bezbolestna preto, ze je len umelo vyvolana? nedochadza k uvolnovaniu vajicka a preto je krvacanie zbytocne lebo ani nevyplavuje vajicko...v piatok na dvojke isiel super dokument o menstruacii a HAK

bon

niekto, netusim ako sa to volalo, ale brala som vela druhov tabetiek, zabralo to na dobu ked som ich brala aj to len do miery ze mi to trocha upokojilo, strasne vela kremov, dokonca takych silnych ze som ich ani nemohla pouzivat, lebo mi viac skodili ako robili dobre, a nic nepomahalo, bola som aj po vysetreniach ci to nemam zo zaludka, na ORL, dalej ci nemam zapal v tele a nic....,takze myslim ze ja som preto spravila fakt vsetko co sa dalo.....

bon

nemyslite ze hadat sa kvoli tomuto je zbytocne?? aj tak to nevyriesite, aj tak nikto zatial nevie s istotou nakolko je HAK nebezpecna, vsetko sa len ukaze po par rokoch, ked zacne starnut terajsia generacia, ktora na HAK "vyrastala" tak co tu stresujte? ved je to na kazdom ako sa rozhodne, jeho slobodna vola....
lola pravdepodobne ta bude vysetrovat aj cez konecnik, nie je to nic bolestive, ani bat sa nemusis, rychlo to prejde a hotovo, aj mna tak vysetrovala...ja som tiez zacala s HAK kvoli tomu dovodu ako ty, pretoze vsetko ostatne zlyhalo, a skusila som fakt vsetko, a som vdacna HAK, ze teraz nemusim chodit po kanaloch, pretoze by mi inak ostali jazvy ako kratery a moje sebavedomie by bolo este o 90%nizsie ako je teraz... teraz som HAK vysadila a uz sa ju ani nechystam uzivat..., uz stacilo...

niekto

danca to si vazne myslis ze len jedna z 10 000 bab ma problemi ?
teraz sa nebavme iba o tych vaznych
zober si ze nemaju chut na sex ze sa nedokazu dostatocne zvlhnut
ze hak ovplivnuje ph v pochve a tym padom sa niekolko nasobne zvysuje riziko kvasiniek
ja neviem ake percento bab ma problemi
ci uz vazne alebo menej zavazne a to nevies ani ty to v konecnom dosledku nevie nikto lebo sa to moze prejavit aj po niekolkych rokoch

co ti mozem povedat s istotou ze HAK je velka zataz na organizmus a ci budes mat problemi zavisi len od toho ze ako sa tvoj organizmus s touto zatazou vyrovna

niekto

danca ty nemozes vediet co vsetko sem tato konkretna baba napisala mala tu temu opisala uplne vsetko nemala ziadny problem predtym ako to zacala brat
prispievala do tych tem skus si to len preletiet
ono ano ked fajcis a beries hak je to ovela horsie ako iba hak alebo iba fajcenie
to ale neznamena ze hak nieje nebezpecna

dancaBB

niekto a nebezpecne je aj chodit lietadlom lebo minule padol jeden airbus?ved to mas to iste...tiez tam je to riziko ked nastupujes do lietadla..ano, padol airbus, ale ten den letelo po svete mozno 10 000 lietadiel a stalo sa to jednemu

dancaBB

niekto aha vidis..su nezodpovedne, napr fajcia a potom to tak dopadne..takze za to nemoze ta tabletka ale nezodpovednosti zien..vidis, to je presne to...niekto si to sposobuje sam...neprecita si letacik apd..jasne...ale zato neobvinuj HAK...kazdy do toho ide sam a ed je nezodpovedny je to jeho problem ze sa mu nieco stane..to neznamena ze dalsim 10 000 ludom sa stane to iste...
i zober napr antibiotika..do nich sa nesmie pit lebo by mohlo zlyhat srdce..to e vseobecne zname si myslim...si myslis ze zato sa taki nenajdu ktori to aj vedia a robia to?a potom sa im nieco stane a obvinuju tie lieky
ty nemozes vediet ake okolnosti boli u tej baby co jej vypadali vlasy...vlasy vypadavaju hlavne zo stresu...a ty vies ci ho ona mala, ty vies ci sa im nieco nestalo v rodine alebo ci nemala depky lebo sa s nou rozisiel frajer alebo ci nemala vela prace alebo ucenia? a ty si myslis ze kazda jedna baba ked ma problemy a pride za doktorom sa stazovat tak mu vysype cele vsetky okolonosti pri ktorych sa to stalo?a mozno by prisli na to ze to ani z hak nemuselo byt..takto to bohuzial nefunguje, co je dost skoda

niekto

danca ja som nikdy nenapisal ze hak ublizi kazdej babe
napisal som ze vacsina bab nema problemi
ale ze to je nebezpecne a tak to treba brat