Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

severanka

niekto: to je super, že sem chodíš už vyše pol roka, ja už vyše troch rokov... :) ale o tom to vôbec nie je...
snažímsa ti vysvetliť, že argumenty typu : jedna baba sem písala... sú veľmi lacné a detinské...
ako ja sa nezbláznim z toho, že jedna baba sem napísala, že... lebo po prvé, vôbec nepoznám okolnosti a všetko okolo jej problému a po druhé: aj keby som poznala, samozrejme, ona si môže všetko prispôsobiť tak ako jej to vyhovuje...
a ako si uznal, že HAK je aj na odstránenie bolesti, rovnako je aj na liečenie akné, takže to si troška nedomyslel :D

články zo stránky lpp pre mňa nemajú žiadnu hodnotu...

a vzdelanie asi nebude nejaké kvalitné, lebo si práve priznal, že leták antikoncepcie si ani nevidel, ale hlavne že vieš aká je škodlivá...

ty si úplny magor :D

niekto

severanka chces povedat ze hak nemoze poskodit zdravie ?? ano prberali ale to je nekonecna diskusia X-D

ano HAK je liek ked ma nekto bolesti preco nie na to to je

pravdupovediac som letak v ruke ani nemal co viem su veci ktore sem napisali baby ktore tie neziaduce ucinky prezivali a nebol to jeden clovek si pozri kolko ludi tam prispelo

a lekarom to bezne uz v skole predkladaju ako neskodnu vec vies kolko lekarov predpise hak bez vysetrenia ?
o tom som sa docital napr tu
www.lpp.sk

no nemam pocit ze by som bol nevzdelany ale nemam v plane tu obhajovat svoje vzdelanie
a ako som uz napisal vacsinu veci ktore som sem napisal sem napisali baby ktore to zazili to niesu moje vymysli (chodim sem uz vyse pol roka )

dancaBB

niekto...to aby clovek nevychadzal ani z domu, lebo vcera niekoho zrazilo auto tak aby nahodou aj mna nezrazilo...alebo niekto vracal z jedla alebo alkoholu tak ja to preto nikdy nebudem jest...to su take argumenty, ze niekto primitivny si precita nieco a mysli si ze to je svato svate..ach nemam uz slov

severanka

niekto: neni ti už trápne, argumentovať štýlom: bola tu jedna bab, ktorá...
ako to je suepr, že ty máš doma denníček, kde si značíš čo ktorá baa kedy sem napísala o HAK, ale nikoho to nezaujíma, a skús argumentovať inak, a nie tým čo ktorá aká jedna baba kedy sem napísala...

sú isté dôvody, kedy HAK pomáha, je to liek ako každý iný, tak sa už neposer prosím ťa...
keby si bol žena a mal také vyrážky ako 5 korunáčky tak by si inak húdol, a keby si sa každý mesiac zvýjal celý deň v bolestiach a pol dňa objímal hajzlovú misu , tiež by si inak húdol.. tak sa už uvedom... nikto nepotvrdil, že dotyčnej babe, o ktorej tu ty píšeš, vypadali vlasy z HAK, takže kľud...

niekto

danca ona to chce brat kvoli pleti riskuje svoje zdravie aj svoju krasu kvoli akne
bola tu baba ktorej kvoli tomu vypadali vlasi
a nebola jedina
ako som napisal vacsina bab problemi nema ale uz zopar bab zomrelo ...
nehovorim ze to je bezne
len tvrdim ze to je velka zataz na organizmus a brat to kvoli pleti je hovadina

btw teta mojej byvalej to brala nejake 3 roky a ma vazne problemi so srdcom (neviem ci este zije)

btw 2 tam nejde o ten clanok ale 100vky bab ktore tam prispeli

btw 3 ja som sa ta tiez nepytal ci som alebo niesom trapna osoba a tiez si mi to napisala ...

dancaBB

niekto a uvedom si ze niektore zen to neberu koli ochrane..ze napriklad su baby ktore maju take strasne bolesti ze nechodia ten den ani do skoly...neviem ci by ta to bavilo sa zvijat dakde na posteli a plakat od bolesti..a na to ti paralen a podobne veci nepomozu...a niektore baby maju take akne a maju z toho take komplexy ze sa hambia vyjst na ulicu, a proste vyskusali uz vsetko mozne a jic nezabralo..
a uz ked sme pri tych neziaducich ucinkoch...asi nevies ako to v praxi funguje..na kazdy liek sa pisu neziaduce ucinky..je to preto lebo kazda jedna vec, ktora sa prejavi len u jedneho cloveka, a pritom dany liek bere 10 milionov ludi na svete, aj taky, pri ktorom neni dokazane ze ten liek ho sposobil, ten neziaduci ucinok sa pise na pribalovy letak, nemusi byt nikdy dokazany ze to bolo z toho...totiz to vyrobca sa chrani takymto sposobom pred zalobami...
a ked chces vediet, v mojej rodine je dost lekarov, a potvrdil to kazdy jeden..a nepovedali mi to preto, lebo ma chceli oklamat, ako si mnohi myslia ze doktori to robia pacientom aby zarobili, ale povedali to preto, lebo to tak je vseobecne zname..
lenze ty ako clovek nevzdelany, ktory sa spolieha len na trapny internet, to ty nemozes vediet..lebo si precitas jednu vec ale dalsich XY si uz nevsimas lebo by boli nahodou proti tvojmu nazoru

severanka

niekto: presne tak, slečna sa nepýtala na TVOJ názor o škodlivosti HAK ale zaujímalo hu gynekologické vyšetrenie. btw, tvoj drýst o poškodzovaní zdravia sme už preberali, že ? :)

dancaBB

niekto ty uz si strasne trapna osoba...ona sa nepyta ci je hak dobra alebo nie. a inak ten prvy link, zaujimavy clanok, ale ak chces vedet tak aj u nas v rodine boli vsetci zdravi, plodni a moja sestra nie, a to v zivote hak nebrala...ani ziadne hormony...vela zien je neplodnych..ale to je stres, zlou zivotospravou a vsetkym moznym...nehovorim ze hak je zdrava ale toto co ty tu robis je uz trapnost nad trapnost

niekto

dobre si rozmysli ci ti to stoji za to HAK je velka zataz na organizmus aj ked vacsina bab nema problemi ale moze ti to vazne poskodit zdravie hlavne ked mas len 16 ...

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk