Ahojte chcem sa vas spytat mam 16 rokov a chcem si ist dat predpisat antikoncepciu hlavne koli pleti...mama o tom vie ale chcem sa vas spytat ked som este nemala pohlavny styk je nutne aby ma lekar aj vysetril?ci staci iba aby mi zobral krv a neviem co este..dakujem vam vopred:)
prvá antikoncepcia
Severanka, nie je ti trapne obhajovat nieco, z coho sa pomalicky a o to hrozivejsie meni svet? ked muzom rastu prsia z okolia nasiaknuteho estrogenmmi, ked su zeny coraz viac neplodne, ked umieraju mlade zeny na zrazeniny????
niekto: a ruku na srdce: vieš aký je ibalgin nebezpečný? a panadol? a rôzne napr. antidepresíva? hmm?
kks, je to LIEK ! ! ! žiadny LIEK nie je vitamínová bomba :D
niekto ty sa proste spoliehas na 500 ludi ktori sem pisu, ale o dalsich 250 tisic nevies nic..tak to je pekna vyskumna vzorka...ty by si mohol robit na statistickom urade..mozno by si zmenil svoj trapny nazor
lenkaaa....: som rada, že je v poriadku ...
dancaBB: kľúúúúd :D hej, niekto stanovuje diagnózy a celé anamnézy na základe nejaké trápneho stručného popisu na tomto fóre... :) :) :)
tiež by som bola rada, keby pochopil, že "tie zdanlivo nežiadúce účinky z HAK" ani nemusia byť z HAK,ale to NIEKTO NIKDY nepochopí... :( :( :(
severanka na rovinu ruku na srdce nieje HAK zataz na organizmus ?
nemoze byt nebezpecna ?
nic viac som tym povedat nechcel ...
btw ja som sem poslal link kde nenapisala jedna baba ale stovky a su tam aj okolnosti staci si to precitat ...
Moja znama (dcera Puchovskeho gynekologa!!!) z toho dostala pred mesiacom taku emboliu, ze su vsetci radi, ze prezila...a to bola pod dohladom jak svina.
niekto: keď si dávaš paralen, ako silno premýšľaš nad tým, že si ideš dať paralen ? :D
a uvedom si jednu vec: ak je téma o niečom inom, je úplne sprosté sem napísať nejaký tvoj názor na HAK...
niekto ale ty nerozyslas nad tym ze sa sem ludia choda len stazovat, malo kto, kto nema problemy, sem bude pisat ake to je super...lebo by si tuto stranku nikdy v zivote neotvorili, lebo to nepovazuju za potrebne...na slovensku bere okolo 250 tisic zien hak..si myslis ze kazda jedna sem pise svoje skusenosti? a ty si myslis ze kazdy doktor ojebava a chce len zarobit? si myslis ze doktori su len svine? a dalsia vec, hak a ine lieky sa roky rokuce skumaju, su na to rozne vyskumy a az ked sa dokazuje ake to je, az potom sa to dava na trh...
a ja mam kamaratku ktorej padaju vlasy strasne uz od malicka a doteraz jej nezistili z coho, hak nebrala..kazdy druhy clovek vo vyssom veku ma problemy so srdcom a vela ludi ma rakovinu...ale nebrali hak..vela ludi zomrelo pri roznych operaciach lebo im zrazu zlyhalo srdce a pretym im nic nebolo
ty nechapes ze zato ze niekto bere HAK a ma problemy, ze to s tym nemusi suviset?ved to ide aj o zivotny styl, stravu, pohyb, teraz strasne vela ludi zije vo velkom strese...lenze toto pred neviem kolkymi rokmi nebolo..zilo sa uplne inak
nemozes vsetko prisudzovat hak...ved niekto to moze mat aj geneticky dane a ten nemusi brat nikdy nic a bude mat nejaky problem
ty nemozes vedet ako to vsetko je,proste niekto tu prispeje, napise o sebe 2 riadky a ty na zaklade toho stanovujes diagnozy?sak ty o tom cloveku nic nevies, nevies co ma v rodine, nevies ako zije nevies nic a zato ze napise ze beriem hak a vypadali mi vlasy tak uz vies vsetko?
tak potom si genius..zdravie cloveka neni o tom ze sa pozeras na jeden problem, ty musis brat do uvahy milion dalsich faktorov..lenze ty to nerobis
severanka ja som nepovedal ze to nema brat ja som jej povedal nech si rozmysli ci to stoji zato ked to ma vyznam preco nie je to liek len si treba uvedomit ze to nieje sranda ...