Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

lenka...

Hlavne zeza ordianaciou a jej sponzoringom stoja vyrobcovia lieciv:) si pozri plagaty na stenach pocas vysielania:) Vidim, odkial´mas zdroje informacii:)))

severanka

niekto: VŠETCI DOBRE VIEME ŽE HAK NIE JE CUKRÍK???? UŽ POL ROKA JE TOTO TVOJA VETA ČÍSLO JEDNA ! ! ! NAPÍSAL SNÁĎ ŽE HAK JE CUKRÍK ? ? ? ? NECHÁPEM TOMUTO TRÁPNEMU ARGUMENTU ! ! !

dancaBB

preboha ved vy to tvrdite ako keby ti to doktor nukal brat..bere to ten kto chce...a sam si zvazi ci je to dobre alebo nie...ved vam to nikto nekaze brat..a starajte sa do seba a neovplyvnujte tu inych...sme slobodni ludia ..tak isto ako si mam pravo zvolit ci pojdem na potrat alebo nie, tak isto sa rozhodnem o tomto..a ked to jej mama vie a nevadi jej to tak ty nemas pravo ju tu presviedcat..
niekto tu pisal o zrazeninach...ved ked raz mas napisae v letaku ze fakcenie a bratie hak sposobuje trombozu, tak naco fajcis?je to tam napisane a stavim sa s vami ze 98% ludi si ten letak neprecitalo a teraz sa stazuje

niekto

danca zi si vo svojej rozpravke nebudem ti to brat vidim ze este chvilu a spachas namna atentat ja som tym chcel len povedat ze to ze hak nieje cukrik
jo a inak precitaj si co napisala lenkaaa....
ja som si to nevycucal z prsta ...
btw ibalgin neberies 5 rokov

severanka

lenka...: :D :D :D super...toto som presne čakala... vieš, toto raz tuším bolo aj v ordinácii v ružovej záhrade, že nejaká kočka si myslela, že to ohrozuje ryby... tak ju vysmiali :D

alzbee

Toto je forum, kde sa ludia stazuju, ked ich nieco trapi, cize naco by niekto zakladal temu: Beriem HAK a som s nou nadmieru spokojna?...z toho logicky vyplyva, ze na tomto fore sa clovek o HAK nedocita nic dobre...

lenka...

Severanka stacilo by porozmyslat...prebytocny estrogen (hlavna zlozka HAK) sa vylucuje mocom, ten je samozrejme vsiaknuty podou, spodnymi vodami, kanalizaciou...Meraniami sa zistilo zeza muzskou gynekomastiou(zvycsenymi prsiami) stoji az o 869kratzvacseny vyskyt estrogenov v spodnych vodach ako pred pol storocim!!!!!

severanka

niekto: ako je možné, že keď gynekolog potvrdí nejaký ten nežiadúci účinok spôsobený HAK, tak vtedy mu bezhranične veríš, ale keď predpíše HAK tak je to podľa teba blbec čo chce len zarobiť...

sa rozhodni že ako...

btw, zase...baba napísala, že je to z HAK... bol si s ňou u gynekologa? ? ?

severanka

lenka...: ja neobhajujem HAK, ja len vyvraciam divné a smiešne názory užívateľa NIEKTO... a sorry, ale pletieš nezlúčiteľné dokopy...
čo má HAK z mužskými prsiami spoločné ? ? ?

niekto

danca schvalne precitaj si tie temy
ked baba napise ze jej padaju vlasi a ze jej gynekolog povedal ze to je z HAK a teraz beha po lekaroch lebo ma vazne problemi nie iba z vlasmi pritom bola pred hak zdrava...