Ahojte chcem sa vas spytat mam 16 rokov a chcem si ist dat predpisat antikoncepciu hlavne koli pleti...mama o tom vie ale chcem sa vas spytat ked som este nemala pohlavny styk je nutne aby ma lekar aj vysetril?ci staci iba aby mi zobral krv a neviem co este..dakujem vam vopred:)
prvá antikoncepcia
niekto ale to nevies ze alkohol neni dobry na plet?aj ked je v cistacich vodach?to ti povie kazda jedna kozmeticka...lebo alkohol drasticky vysusa pokozku tvare..
hlavne ze si strasne mudry ale takuto primitivnu vec nevies..a este aj na vlasy?to si kde nabral?nemas aby si si kupil pletovu vodu?
severanka alkohol je hlavna zlozka viacerich vodiceik proti akne
okrem toho ja som si nesiel umyvat tvar s tou vodou
ale ked som si to daval na vlasi sa mi akne podstatne zlepsilo tak som to skusil a
ten rozdiel bol citit hned ako som vysiel zo sprchy
inak nechapem preco sa stale snazis poukazat na to ako som blby a ake blbosti sem pisem
ked mi nevies odpovedat ani na 2 blbe otazky ohladom hak
pridam este jednu co si myslis o "mini potratoch" ktore sa pri uzivani hak moze vyskytovat
niekto: tvoja starostlivosť o pleť je dosť drastická a úbohá... raz sa ti to vráti v podobe exémov...
a sorry, ale ak si niekto čistí tvár vodou na vlasy, tak taký nech nekecá do liekov...
:D
Asi teda zalezi od doktora...
alzbee ale ani nemusi byt na lacno..ja som bola objednana k mojej na odber o jednej hodine a to asi nepredpokladala ze budem nalacno.
Myslim, ze nase diskusie sa na kilometre vzdialili od toho, na co sa lola pytala...tak asi uz kaslime na to...kazdy mame svoju pravdu...:))
lola: predtym, nez pojdes na gyndu, tak vyskusaj doktorovi zavolat a ten ti povie, ci to bude brat aj krv-lebo v tom pripade budes musiet prist nalačno. A co sa tyka toho vysetrenia, tak zrejme by ta vysetroval cez konecnik-a to sa da v pohode prezit:)) drzim palce:)
ja neviem ty nevies citat? precitaj si co som napisal v prvom prispevku
niekto hovoris ze lieky prechadzaju roznymi testami predtym ako prijdu na trh...a hak nie?urcite je viac testovana ako pharmatex.
ja som ti pisala ako to je s tym pribalovym letakom, neviem ci si si to precital....? ale je to tak fakt
Dakujem:)
tak drzim palce aby ti nic nebolo