Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvá antikoncepcia

niekto

to ma zaraza ze pises ake hovadiny sem prispievam
je podla teba hovadina
ze hak moze sposobit trombofiliu,krvne zrazeniny,mrtvicu ?
ze zvysuje riziko kvasiniek ?
ze vacsina bab nema problemi ale su baby ktorym to ublizilo ?
ze treba zvazit ci to stoji za to ?
....

vazne urob mi tu radost a napis co je na tychto vyrokoch nespravne a preco rad sa priucim

niekto

severanka prepac ale nevies citat
ja som nikdy nenapisal ze je to pletova voda

iba ze mi to pomohlo nic ine som nenapisal
a uz som slabomiselny lebo nepochopim aky tam je rozdiel ked som o tom ani nehovoril ....

ako sory severanka ale jediny kto sa tu tvari velmi mudry si ty

ruku na srdce naozaj si myslis ze hak je neskodna nemoze ti v ziadnom pripade sposobit problemi ? lebo som nic ine nenapisal len ze nech si ta baba rozmysli ci jej to stoji zato ze to moze byt nebezpecne a uz som ten jdebil ktory tomu absolutne nerozumie a len keca zamysli sa nad tym ....

si neser do papule...HAK je škodlivá, lebo obsahuje tototototototo... ale alkohol v pleťovej vode je podľa teba to isté ako alkohol vo vlasovej vode...

nepamatam ze by som napisal ze je hak skodliva lebo obsahuje to to a to ale ze moze mat vazne neziaduce ucinky o tom co to obsahuje som nenapisal ani ciarku
anehovor ze nemoze je to napisane aj v letaku
a prepac alkohol je alkohol
to ocom sa bavime je koncentracia a pomocne latky ktore sa nachadzaju v tych tekutinach
a ja som nepovedal ze dixi je na to urcena napisal som len ze mi to pomohlo

severanka

a dávam ti do pozornosti, že som v živote s tebou nesúhlasila,lebo s tak primitívnym a zadubeným človekom sa súhlasiť ani nedá...
ty by si si mal poriadne zasúložiť konečne, aby už bol pokoj..

severanka

niekto: ty si postihnutý, alebo čo ? ? ?
čo tu trapošíš... áno, alkohol v pleťových vodách má význam, ale nie vlasová voda na tvár...
ty si fakt nejaký slabomyseľný, alebo čo, keď nepochopíš, že vlasová voda nie je pleťová voda. Napísala som, že alkohol má zmysel v pleťových vodách a je to často krát jediné riešenie, ale zloženie vlasovej vody nie je určené na ksicht ! ! ! chápeš, o to mi išlo... si prečítaj čo všetko tá vlasová voda obsahuje a potom porozmýšľaj, či je dobré že si si s tým natieral vyrážky...

ty, čo tu trepeš už pol roka o zložení HAK a podobných stupiditách sa mi tu budeš vysmievať, lebo si nepochopil, že vlasova voda nie je pleťová voda..
týmto som s tebou skončila, NIEKTO, lebo vidím, že ty si úplne narušený,chyba nastala asi vo vývoji... je mi ťa ľúto...

si neser do papule...HAK je škodlivá, lebo obsahuje tototototototo... ale alkohol v pleťovej vode je podľa teba to isté ako alkohol vo vlasovej vode...

kks, to si sa rovno mal namazať nejakou slivovicou alebo rovno alpou... šak to máš to isté,nie ? ? ?

niekto

btw ked si to tak zoberies tak potrat je umele prerusenie tehotenstva

cize ak povazujes za zaciatok tehotenstva oplodnenie vajicka je to potrat

niekto

bon ja viem to som pisal z vlasntej skusenosti a islo mi hlavne o to ze ked si na to nedavam nic mam cistu tvar ...

danca na teba uz neragujem nic inteligentne si mi sem nenapisala a nemam chut sa stebou dohadovat ked niesi schopna inteligentnej komunikacie

severanka toto zase zabilo teraz mna :
NIEKTO s tou vlasovou vodou totálne dnes zabil

btw, k tomu alkoholu, niekedy je to fakt jediná možnost
a zabilo ma to ze najednej strane hovoris aka je blbost co som napisal na druhej strane to schvalujes ze v niektorych pripadoch to ma vyznam

si precitaj co som napisal ze som to nejaku dobu pouzival a ze mi to pomohlo
nikomu som nepovedal ze si to ma davat naksicht 3x denne
a btw na hlave mas jemnejsiu kozu ako na ksichte mne to pomohlo mozno su to len halucinacie a ty si mi prave otvorila oci ...

a dovod preco mi na tie otazke neodpovies je ze by si somnou suhlasila a teda aj s mojim prvym prispekom kvoli ktoremu namna utocite ...

jo a k tym minipotratom kdekolvek som o tom cital sa pise ze hak posobi 3ma sposobmi
zabranuje ovulacii
zahustuje hlien aby to mali spermie tazsie
a zabranuje tomu aby sa vajicko usadilo cize ked sa nahodou oblodni tak sa potrati

a nieje to takze zriedkave si zober ze ak sa hak berie spravne ma pearlov index 0,1% (na slovenske pomeri) to znamena ze pri tom 0,1 %
sa nezabrani ovulacii oplodneniu a ani zahniezdeniu z coho vypliva ze k tej zabrane uhniezdeniu musi dochadzat rel. casto

bon

niekto to ze to na tvar pomaha tebe je v poriadku, ale nie kazzdemu pomaha to co tebe, ja som ti len chcela tolko tym naznacit, ze su ludia ktorym to fakt v niecom pomohlo, mozno mi to aj v niecom uskodilo, to zatial neviem, ale nie je nieco len cierne alebo len biele....niekto fakt porebuje upravit hladinu hormonov, na to aby mohol byt nadalej ok, niekto pisal ze HAK pomaha len po dobu uzivania, ale mne sa po vysadeni HAK akne nevratilo, a neviem co je mensie zlo, ci HAK, ak mas naozaj problemy s hormonmi, alebo ci nejake ine lieky pchat v kuse do seba, ktore ti na to akne aj tak nezaberu a mozno odstrania len prejavy ale nie pricinu....., ale toto je na kazdom z nas, mame pravo vyberu, a ani jeden z vas tu nema pravo odsudzovat nazor toho druheho, a zakopavat ho pod ciernu zem, len preto ze s niecim nesuhlasi......, tato baba sa pytala na nieco uplne ine, a vy ste to tu zvrhli na diskusiu, ktora je aj tak nevyriesitelna......., pekny den vam prajem, a uz sa nehadajte, je to az smiesne...

severanka

dancaBB: mňa NIEKTO s tou vlasovou vodou totálne dnes zabil :D :D :D ja som v živote väčšiu haluz nečítala na tomto fóre... a neni nič zábavnejšie ako keď taký múdry a rozhľadený a všestranný muž ako NIEKTO napíše, že si liečil akné vlasovou vodou :D

btw, k tomu alkoholu, niekedy je to fakt jediná možnosť, používať aj o niečo agresívnejšie pleťové vody, ale samozrejme, malo by to byť len dočasné, prípadne občasné... aj mastná pleť totiť potrebuje hydratáciu, a keď si ju niekto nechá "vyžrať" vlasovou vodou, tak potom neviem o čom hovorí, keď píše škodlivosti HAK :D ale tak, NIEKTOvá parketa je gynekologia, nemôže byť aj zároveň kožný :D

severanka

niekto: to je fajn, že vodička na vlasy obsahuje alkohol , ktorý sa dáva do drvivej väčšiny prípravkov na problematickú pleť, a to ostatné zloženie tej vodičky na vlasy nie je určené na liečbu akné :D :D :D
prosím ťa, ja sa nesnažím poukázať bezpredmetne na blbosti ktoré píšeš...ono, ty ich fakt píšeš, takže neviem čo riešiš.. prepáč, ale do kozmetiky a starostlivosti o pleť sa trošičku vyznám, a ak si niekto liči akné vodou na vlasy, tak si koleduje o brutálne kožné problémy... a ty ako zástanca zdravého životného štýlu - antiHAk a podobne - by si to mohol aj vedieť :D ako fakt, taký gĺ v podobe, liečby akné vlasovou vodou som od teba nečakala... :D :D :D ešte teraz sa musím smiať...

btw, nepamätám si tvoje dve otázky na mňa ohľadne HAK,ale ty tiež nereaguješ na väčšinu komentárov, hlavne otázok a argumentov...
a minipotraty... dokázal to snáď niekto ? je to len domnienka, a hranica - čo je potrat a čo nie - je veľmi veľmi krehká... a toto je fakt téma, ktorá sa nedá vyriešiť a určite ju nevyriešime my dvaja :D

dancaBB

a uz ked hovoris o tych potratoch : ak zena bere tie tabletky presne ako ma,nezabuda si ich brat, nezapija ich alkoholom a nebere tazke antibiotika..ziaden potrat nehrozi lebo nema ako...pretoze ani nedojde k ovulacii