povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

mirka 23

eura a neda sa to nejak riešiť? Vravela si lekárke, že ho nechceš dať očkovať? Je to fakt hrozné, ja sa velmi bojim, čo bude, keď budem mať babo, ale ja ho za žiadnu cenu nedam očkovať.

eura

Mirka je to strasne po tom vsetkom co som si precitala, az ma studeny pot oblieva, velmi prezivam taketo veci. A vies ako som sa snazila, cez tehotenstvo som uzivala 3ooo mg omega-3, vapnik, chllorelu, len aby som mala zdrave a inteligentne babo. Lekarka mi povedala ze mam mimoriadne vnimave dietatko na svoj vek. Uz ako dvojmesacne reagovalo na ludi usmevom, nahlas sa smialo a vydavalo zvuky ako keby chcelo rozpravat. Hlavicku si dokazalo v lahu na brucho dvihnut ani nemalo dva mesiace... Je naozaj sikovne, je to moj zivot a teraz toto :-((

RNG

odbornicka, keby existovali ockovacie vakciny na vsetky mozne choroby, boli by ich tisice. A keby clovek mal dostat vsetky, tab by hom uz samotne pichnutia zabili, nehovoriac o mnohych kilogramoch cudzich latok(tisice vakcin) zo zvierat, ktore sa s kazdou latkou dostavaju do tela.
Pricom mnohe vakciny ti dokonca daju danu chorobu, hoci pomerne zriedkavo, ale tsice vakcin by ti dali desiatky chorob uz sami o sebe.
Takze asi je niekde ten rozumny pocet, ktory je dobry a nerozumne mnozstva, ktore uz skodia.
A podla vyskumnikov uz dnes ta skoda vidiet, hoci sa zdravotnictvo zubami-nechtami proti tomu brani.Zatajuju, co sa len da, manipuluju tlac a televiziu, statistiky, kolko deti malo rozne reakcie a dokonca boli chori po vakcinacii sa kamufluju.
A nahradzaju sa "slepou vierou" v uzitocnost a neskodnost vakcin a pouzivaju sa doslova nedemokraticke teroristicke pristupy vlad na znasilnovanie ziadosti medickeho priemyslu na narody.
Kazdy, kto s nimi nesuhlasi(bez dokazov a statistik, samozrejme) je nepriatel, spolocensky skodca a najlepsie by ho bolo posadit do vezenia.
Pripomina mi to diktatury, ako za Stalinizmu ci fasizmu.
Vlada a tzv "odbornici" si uzurpuju pravo rozhodovat o zivote a osude druhych pravom nadradeneho.

Keby to bolo az tak dobre pre ludi, asi by sa nemuseli uchylovat k vladnemu nasiliu....
Ludia nie su az tak hlupi, ako si niektori "odbornici" myslia

eura

Ja som objednana vo stvrtok na poradnu k detskej a idu mi oskovat mojho trojmesacneho synceka. Odmietla by som ockovanie, no bol by to boj s veternymi mlynmi. Cize vopred prehraty :-(( Radsej ani na to nemyslim co vsetko sa moze stat, uz pri predstave stracam zmysel zivota..

odborníčka

Jednoznačná odpoveď odborníka : nie je možné odmietnúť povinné očkovanie !!! Nasledujú sankcie, ktoré ukladá RÚVZ v príslušnom okrese a ani po ich zaplatení nemáte vyhrané. Všetky dôsledky neočkovania vašich detí znášate po celý život. Očkovací kalendár je rozpísaný od narodenia dieťaťa až do jeho 14-tich rokov kedy opúšťa ZŠ. Odmietnutie každého druhu povinného očkovania je priestupkom.
Je škoda, že nemienite o tomto svojom ( pre zdravie vašich detí určite škodlivom )rozhodnutí ani diskutovať.Sú ochorenia, proti ktorým nie sú žiadne dostupné lieky, jediná záchrana je vynájdenie očkovacej látky. Zatiaľ čo všetci rozumní ľudia volajú po ďalších a ďalších možnostiach očkovania ( AIDS,borlióza, rakovina a podobne )stále viac sa objavujú aj skupiny osôb, ktoré viadi v očkovacích látkach strašiaka pre svoje deti.Želám vašim deťom, aby ich rodičia vytriezveli a pochopili význam tohoto najväčšieho výdobytku medicíny ( očkovanie ) ktorý zachránil množstvo ľudí našej planéty pred istou smrťou !!!!!!!!

vevericka

mirka 23..kedze..sa cierny kasel (mozno vdaka ludom, ktori sa nechu dat ockovat) rozsiruje (znova)..pre mna nebude problem sa dat zaockovat..predpokladam, ze ty sa neockujes proti nicmou..a ani svojho psa alebo macku proti besnote vsak:)