Lek, mozes si najst na nete vyskyt tetanusu v roznych krajinach a su tam aj take, ktore nemaju ockovanie dosial.
Nuz velmi velky rozdiel som tam na pocet obyvatelstva nenasiel, takze nieco je v tej tvojej(a teda vseobecne propagovanej v lekarskych kruhoch) teorii o zaniku tetanu v dosledku ockovania chybne
www.wrongdiagnosis.com
Podobne nezrovnalosti boli s roznymi inymi chorobami a ockovaniami proti nim.
Napr oz zaciatku ockovania proti chripke nevidim ziadny vacsi rozdiel poctu chorych , ci uz boli ockovzni, alebo nie. Aspon v mojom okruhu ludi to poznam, lebo statistiky okolo toho su zrejme znacne manipulovane.
Takze by som to ockovanie a jeho uspechy bral trochu s prihliadnutim na tieto fakty.
Vseobecne z minulosti, rozne vlny chorob prichadzali a odchadzali aj bez ockovani. Takze teraz si robit z toho zasluhu, ze je to kvoli a len kvoli ockovaniu je prinajmensom pochybne.
Inac snazil som sa hodiny najst na internete statistiku poctu chorych na chripky z 50tych rokov a dnes po ockovaniach a zaujimave, ze sa ich neda nikde najst.
Som velmi zvedavy pre co to je, ved vlada robi vzdy statistiky cohokolvek a ako je to mozne, ze su takto dokonale skryte?!?
Nieco velmi malicko som nasiel na tejto stranke ale je to neoficialne
www.archive.org
Ja by som bol ale zvedavy na obycajnu zrozumitelnu statistiku:
rok 1950, tolko chorych, tolko zomrelo,
rok 1951, tolko chorych tolko zomrelo atd.
Podobne statistiky existuju na prakticky vsetko, napr na autonehody a zranenia a mortalitu z toho atd.
Zaujimave, ze prave na choroby, na ktore sa dnes tlaci stepenie je to prakticky nemozno najst!!!
To predsa nemoze byt nahoda, ved clankov na virusove choroby, stepenia a pod je desiatky, dokonca stovky tisicov!!!