povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

bublik

prave som citala rpibalovy letak k vakcine BCG, neodporuca sa nou ockovat tehotne a dojciace zeny... NEROZUMIEM, dietatu moze uskodit ak zaockuju jeho dojciacu matku, ale to ze mu to 4 dni po porode vpichnu do tela, to je v pohode??? trosku nezmysel, nie??

bublik

peto T, ktore vakciny konkretne ste odmietli ak sa este smiem spytat, len preockovanie hexavakcinou po nepriaznivej reakcii?

RNG

mirka, nic nie je cierne alebo biele. Pravda je vzdy vsedna, sediva.
Ockovania treba dokladne prehodnitit nezavislymi lekarskymi teamami, potom sa ukaze, co je uzitocne na ockovaniach a co nie.
V sucasnej situacii farmacia diktuje a jej financne zaujmy prevladaju a postupne prenikaju az k statnym organom.
V ramci demokracie sa takemuto pristupu treba branit, aby rozny skorumpovani byrokrati nerobili medicke rozhodnutia a okliestovali ludi o slobodne rozhodnutie, co robit so svojim zivotom a telom.

mirka 23

RNG, to je tak deprimujuce. Ja dufam, že dovtedy zrušia povinne očkovanie, ale to sa pravdepodobne nestane...
Budem pamätať, že len jednotlive, nie kombinácia viacerých, to viem.
A bolo by zle, keby dieťa nebolo očkované proti ničomu?

Peto T

Tzv. odborníčka:

K "neškodnej" ortuti - nepravda. Ortuť má veľkú afinitu k tukovým tkanivám, predovšetkým mozgu. Ukladá sa v ňom prakticky doživotne a spôsobuje deštrukciu myelínu. Už to dokonca nafilmovali na University of Calgary. Hliník nie je o nič lepší a spoločne sa podieľajú na degeneratívnych ochoreniach. Ruskí výskumníci už v 70.rokoch dokázali, že aj minimálne množstvá ortute vo forme organickej soli U DOSPELÉHO vedú k merateľnému dlhodobému poklesu IQ.

K protilátkam - nepravda. Organizmus si po očkovaní vytvorí iné protilátky, ako pri skutočnej chorobe. Množstvo protilátok je nepredvídateľná veličina, závisiaca od množstva faktorov, ktorá sa vyhodnocuje len štatisticky, a u mnohých vakcín cca 15% očkovancov vytvára len minimum protilátok, alebo žiadne. Protilátky NEznamenajú ochranu pred ochorením, to je všeobecne známe najmenej 20 rokov, napriek tomu lekári naďalej šíria, niektorí VEDOME, klamstvo.

Očkovanie versus banán - zavádzate. Človek môže prijať množstvo antigénov PRIRODZENÝM VSTUPOM. To nemôže žiadny triezvy človek prirovnávať ku injekčnému vpraveniu cudzorodých bielkovín priamo do krvného obehu! Veď to je obídenie všetkých prirodzených obranných bariér, a priame provokovanie anafylaxie!

Ad kolektívna imunita - nikdy nebola dokázaná. Epidémie prepukajú práve vo vysoko zaočkovaných populáciách a je veľmi ťažké to politicky korektne zdôvodniť. Zopár príkladov tu: rizikaockovania.sk

Ad detská obrna - v roku 1960 bol posledný prípad divokej detskej obrny na SLovensku, odvtedy všetky prípady obrny boli spôsobené vakcínou. Vakcína v populácii rozšírila rakovinotvorný vírus SV40, počet infikovaných sa celosvetovo odhaduje na 100-300 miliónov. SV40 spôsobuje predovšetkým rakovinu mozgu, kostí a lymfatického systému.

Navyše, polio je liečiteľné ochorenie, čo je dokázané už 60 rokov.

Mimochodom, porovnávať zdravotný stav podvyživenej Afriky s Európou sa nedá nazvať ináč ako nemiestna manipulácia.

Ad pravé kiahne - populárne rozprávky. Najhorší priebeh mali epidémie u vysoko zaočkovaných populácií. Jenner bol šarlatán a podvodník a nikto nedokázal akýkoľvek súvis medzi kravskými kiahňami a pravými kiahňami, ani akýkoľvek ochranný účinok očkovania. Je o tom množstvo vedeckej literatúry napr. tu:
rizikaockovania.sk

Ad španielska chrípka - ako sa tie milióny množia, najprv 20, potom 50. Žiaľ, vakcíny proti chrípke sú notoricky málo účinné a žiadna vakcína by ani v najružovejšom sne nemohla zabrániť pandémii. Mohli by zachrániť len profit farmaceutického priemyslu. V USA v roku 1976 kvôli panike, podobnej tej dnešnej, zbytočne zomrelo na následky očkovania prasacej chrípky 30 ľudí a najmenej 500 ostalo ochrnutých.

Je veľmi ťažké bojovať s lekárskou zadubenosťou. Lekári sa radšej urputne držia rozprávok a mýtov, ktoré kdesi kedysi počuli a navzájom si ich opakujú, než aby akceptovali výsledky poctivých vedeckých štúdií a možnosť, že sa toľko rokov mýlili. Jeden príklad za všetky: BCG vakcína proti tuberkulóze, oficiálne neúčinná už 40 rokov, u nás stále pichaná deťom na 4.deň po narodení.

RNG

MIrka, dufaj, ze dovtedy vyberu aspon ortut(thimerosal) z vakcin, potichu, tak ako to urobili v mnohych statoch v USA. A snaz sa vyhnut kombinovanym injekciam, existuju aj jednotlive.
Moja vnucka ich dostala celkom minimum, velkej vacsine sa vedela vyhnut.
Vybrali sme len take, ktore sa naozaj bezne vyskytuju, nie prakticky neexistujuce

mirka 23

Je mi normalne do plaču po tom, čo som si prečitala prispevok RNG a po tvojom Peter ani nevravím...
Ja fakt neviem čo budem robiť, keď raz budem mať dieťa...

Peto_MiG

mirka: Najprv začal mávať afektívne záchvaty pre akúkoľvek príčinu, búchal si hlavu temenom o zem, bol mimo aj pol hodiny. Postupne prejavil asi dve tretiny udávaných príznakov ochorenia autistického spektra. Sme šťastní, že nemá ťažký stupeň postihnutia, komunikuje, je citlivý, ale stopa ostala. Dnes má 3 a pol roka a tvorí nanajvýš 3-slovné vety.

RNG

definitivne, treba rozne vakciny prehodnotit, lebo nie kazda je uzitocna, mnohe su dokonca skodlive a je cas, aby sa v tom urobili studie a nie spoliehalo sa na skorumpovany system schvalovania a dokonca donucovania ludi na prijatie cohokolvel na slovo vyrobcov vakcin a ich spolupracovnikov v "nezavislych " lekarskych komisiach, co to schvaluju.
Tie totiz scvalili uz tolko veci, co museli potom stiahnut z trhu pre skodlivost, ze sa im uz vobec neda verit.
Preto som zasadne proti masovym nariadeniam a donucovaniu na akekolvek nove ockovacie latky.
Ockovacie latky obsahuju nielen antigen, ale aj hromady zvieracich latok, bielkovin, hormonov, virusov, ulomkov DNA a RNA atd, a to ide rovno do tela zastepenych. Nehovoriac o ortuti(thimerosal) a inych konzervacnych latkach, ktorych je tam tolko, ze vysoko presahuju povolene hygienicke davky.
Na lieky vsak sa ale nevstahuje pravidlo neskodnosti, ako na potraviny a potravinove doplnky, tam staci len "dokazat", ze uzitocny ucinok presahuje skodlive. A kedze sa to dokazuje skorumpovanym statnym organom, schvalia sa aj celkom nebezpecne latky.
Preto som zasadne proti masovemu ockovaniu novymi vakcinami.
Mnohe ucinky zavedenych latok do tela z tela zvierat sa mozu totiz prejavit len po dlhych rokoch a ked zaockuju vsetkych , tak sa uz nebude dat nic robit, kazdy bude niest nasledky tohoto omylu.

Masove povinne ockovania nie su o zdravi, ale o peniazoch pre farmaceuticke firmy, zialbohu