povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

doktor999

Veru, to očkovanie určite na Tebe zanechalo veľké následky. A drísty, ano, správne si to napísala. Je ich tu neúrekom, hoci len z veľkej nevedomosti.

mirka 23

Doktor ty si mysliš, že my tu len píšeme dristy? Keby som to nemala oskúšané na sebe a na svojej rodine, tak nepíšem. A viem velmi dobre ako ma "liečili" lekári keď som bola malá, vtedy som sa nemohla brániť. Ďakujem za nasledky a za takú pomoc.

RNG

Problem s lekarmi, ako je 999 a mnoho inych je ze si su natolko isti so svojou "pravdou" ze si myslia, ze im netreba citat spravy svojich kolegov a ich periodika, tj tych kolegov, ktori sa zaoberaju liecenim prirodnymi prostriedkami
Ja som tu uviedol mnohokrat roznych znamych a reputabilnych lekarov, co maju svoje kliniky a takto liecia, ale zatial zo Slovenska som nedostal ani len jednu otazku od lekara, ako sa tie lekarske spravy/periodika a kde daju zaobstarat.

Ano, je pravda, ze ta skupinka je pomerne mala, ale presahuje 15 000 lekarov v USA, co je len maly zlomok zo 700 000, ktorich drviva vacsina ma nazory ako doktor 999, aspon oficialne.
Lebo neoficialne az 75% z nich dnes berie rozne doplnky, hoci vacsina este stale pacientov od nich odhovara, teda napriek tomu, ze ich sami beru....

- mira

Vyliečiť hepatitídu je problém pre doktorov, pretože neliečia príčinu - silné prekyselenie a sťah organiznmu zapríčinený mäsovo - cukrovou stravou. Znížená imunita takéhoto človeka je zapríčinená vytvorením vnútorného prostredia ktoré je rajom pre patogénne mikroorganizmy. Chemické lieky a ATB takéto prostredie ešte viac zhoršujú.
Lekári by mali predovšetkým radiť ľuďom, ako vytvoriť v tele správne prostredie aby fungovala prirodzená imunita, ale oni to nevedia, prípadne nechcú vedieť.
I človek, ktorá hepatitídu dostal, sa z nej môže správne vyváženou nerafinovanou prirodzenou stravou vyliečiť.
Keby mu lekári, podporovaní oficiálnymi kruhmi, netvrdili opak.

doktor999

ak by ho tá ortuť vyliečila aj sám si ju kúpi. Zdá sa, že si nepochopila, čo sa ani nečudujem. pred mesiacom sa ma pýtali jedni pacienti, že či nemôžem zabezpečiť očkovanie pre ich dcéru proti meningokokovi, mali úmrtie 16 ročného chlapca v rodine na toto ochorenie. Mal som ich poslať na toto forum, aby nebláznili, očkovať sa ? Veď smrť je vykúpením, ako tu tak čítam niektorých...

doktor999

nepochopiteľné, na stole mám rozrobený posudok dieťaťa s chronickou hepatitidou B a nieťa to nedostane. To snáď autor ani sám nemôže takýmto blbostiam veriť, neviem odkiaľ to berie. Vážený, mne je očkovanie ukradnuté, aby sme si rozumeli, dokonca je určitým negatívom pre infektologov, pretože sa strácajú niektoré vážne choroby. Kľudne sa neočkujte, je mi to jedno. Len prosím, ak potom ochoriete na chorobu proti ktorej sa dá očkovať, neotravujte nás debilných doktorov, ale nech Vás liečia len RNG a podobní odborníci, ktorí sa tu oháňajú nejakými výskumami, ktoré neexistujú.Ja chápem, že na tomto šarlatánskom fore niekomu leziem na nervy, ale keď tu čítam tie nekonečné sprostosti a veci doslova vyvtrhnuté z kontextu, poprekrúcané tak si neodpustím. Ale dám Vám tu pokoj, kľudne si tu liečte tými Vašimi nechemikáliami tie ťažké choroby a kľudne sa neočkujte, aspoň bude viac roboty, a keďže je kríza tak robota poteší.

doktor999

na inom diskusnom fore tento týždeň sa jeden pacient (zúfalý) pýtal, že či niekto nepozná najlepšieho odborníka na liečbu vírusovej hepatitidy B na Slovensku. Jáj, čo by ten dal za to ak by bol v minulosti začokovaný a nemal problém s liečbou chronickej vírusovej hepatitidy typu B.
No a mirka, len dúfam, že nebudeš otravovať žiadneho doktora ak budeš mať nejaký zdravotný problém.Inak argument, to je ťažké, ale primitívne nadávať to, ver mi, vie každý ...chudák.

mirka 23

doktor 999 ste smiešny....
Preto nenávidim lekárov a vôbec ale vôbec im nedôverujem. Pozerám na nich s opovrhnutím. Vôbec nechcú ľudom pomáhať a vyliečiť ich, o to im vôbec nejde a je to veľmi smutné.