Čo sa týka očkovania, písala som, že sa tomu asi úplne nevyhnem, ale mne ide skôr o to, aby to nebolo hneď po narodení. Veď to je neprirodzené a myslím, že sa to dá rešpektovať aj lekármi.
Mirka23 nestresuj sa kvôli tomu, žiadny extrém nie je dobrý. Ale keď zistíš ako sa u nás rodí ha ha. Ja som síce ešte nerodila, ale myslím si, že ležať na chrbte a tlačiť je tiež neprirodzené, ale pohodlné pre lekárov. A čo sa ešte toho týka, keď som videla v jednom seriály ako hneď odnesú dieťa preč ako vyjde z lona matky a ani ho nezahliadne tak nemám slov. Horšie ako zvieratá. Píšem to preto, lebo pani odborníčka tu písala niečo o prirodzených antigénoch. Takže nemalo by sa to dieťa okamžite priložiť k matke, aby tie antigény nachytalo od nej a nie z nemocnice? Hádam tí doktori študujú to isté nie? Lebo mne sa zdá, že teória je teória a prax je pomýlená.
Doktor 999 písal ste, že prečo máte stále plné čakárne. To si robíte srandu? Veď to je vizitka vašej práce a vašich kolegov. Nechcem vás urážať, lebo samozrejme, že v tých čakárňach čakám aj ja. Ale môj názor je, že liečenie klasickej medicíny je predpisovať lieky, jednu chemikáliu za druhou na jeden problém a s vedľajšími účinkami ideme k druhému odborníkovi, ktorí nám zase predpíše lieky s vedľajšími účinkami atď. Problém klasickej medicíny je, že neberú človeka komplexne, ale pre vás sú to iba body. Veď každý človek má iný imunitný systém, iný metabolizmus, inú povahu, berie to klasická medicína do úvahy? Nie, lebo lieky sa predpisujú uniformne. Sú dôležité, samozrejme aj antibiotiká, ale predpisované CIELENE!Klasickú medicínu považujem za neľudskú, nedôstojnú a skorumpovanú. Páni doktorí vravím, sú dôležité aj lieky, ale prečo odcudzujete alternatívnu medicínu. Ten kto chce naozaj liečiť by mal mať prehľad aj v bylinách, v iných východných medicínach, akupunktúre atď. Rešpektuje pocity a názory ľudí - laikov.
Doktor999 oháňate sa, že ste videli zomierať neočkovaných ľudí. Existujú aj lekári, ktorí videli zomierať ľudí a deti po očkovaní. Alebo ten pacient s hepatitídou. Ako viete, že keby bol zaočkovaný tak neochorie??? Keď príde za vami pacient, hľadáte aj príčinu ochorenia? Ako písala mira, hľadáte prečo ten vírus napadol práve toho človeka? Lebo vy sa uspokojíte iba s tým, že je to vírus a tým to haslo. Prečo je dlhodobo znížená imunita? Ako ten človek žije, ako rozmýšľa, čo cíti? Lebo za choroboplodnými zárodkami je aj myseľ človeka, ktorá spôsobuje veľa chorôb. To ste sa ale v škole neučili...