povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

doktor999

íha, ani som nevedel, o tom meningokokovi.
A zase, ve´d to je jednoduché, masívne dávky antibiotiík. Akože antibiotík, čo to tu odrazu RNG vypisuje. A čo tak nejaké to striebro kombinované s....(doplň čo chceš) Milý RNG je len vidieť ako sa nerozumieš. Ak by si náhodou nevedel,tak pri meningokokovi je typické-uvediem konkrétny príklad spred pol roka- 17 ročný zdravý chlapec, prišiel ráno,podľa klinického obrazu sme vedeli hneď čo mu je, dostal všetko vrátane masívnych dávok antibiotík, poobede bolo po ňom, pitva potvrdila meningokokovú sepsu. Ej čo by tá matka tohoto pekného chlapca dala za tú ortuť v tej očkovacej látke.....

doktor999

videla som v seriáli, nuž a to je ten argument... Nevadí, že je to somarina, ale kľudne to napíšem a budem ako argument používať. My sme rodili a nie raz a po pôrode sa dieťa priložilo k manželke hneď a to nebolo v seriáli, to bolo v živote a opakovane. To len na okraj tej hlúposti. Ak nechceš chémiu (všetko je chémia-aj aleternatíva, to o prírodnom je hlúpe oblbovanie), tak nechoď k normálne doktorovi. Jedno nechápeš. Kľudne si chodte kam chcete, ale ak chodíte k alternatíve, tak tam chodte stále, so všetkým. Načo čakáš u nás debilov, keď máš alternatívnu možnosť zázraku na počkanie bez nežiadúcich účinkov.Zdravie sa síce kúpiť nedá, ale v alternatívnej ano, tak to využívaj, ale len tam.

doktor999

prišiel som sem preto, aby som sa zabavil a to doslova. Pokiaľ som si všimol TY si tu písala o doktoroch ako ich neznášaš a pod. Či vari si zabudla (kúp si nejaký zazrak na myseľ). Ak taký pacient ako si Ty má prísť k lekárovi, tak to asi nie, načo? Takí nech zostane doma.Ku mne chodia takí, čo potrebujú kontkrétnu pomoc a radu. Mimochodom často tá rada je, že sa nedá. Hoci tu sa dá všetko, ako to tak sledujem. Všetko je nekonečne jednoduché. Veď Ty už ani nevieš čo si písala pred hodinou a teraz zmotávaš.A zjavne si nepochopila, to čo som písal o strave. Čo sa fakt v Tvojom prípade vôbec nečudujem.

amélie77

Čo sa týka očkovania, písala som, že sa tomu asi úplne nevyhnem, ale mne ide skôr o to, aby to nebolo hneď po narodení. Veď to je neprirodzené a myslím, že sa to dá rešpektovať aj lekármi.
Mirka23 nestresuj sa kvôli tomu, žiadny extrém nie je dobrý. Ale keď zistíš ako sa u nás rodí ha ha. Ja som síce ešte nerodila, ale myslím si, že ležať na chrbte a tlačiť je tiež neprirodzené, ale pohodlné pre lekárov. A čo sa ešte toho týka, keď som videla v jednom seriály ako hneď odnesú dieťa preč ako vyjde z lona matky a ani ho nezahliadne tak nemám slov. Horšie ako zvieratá. Píšem to preto, lebo pani odborníčka tu písala niečo o prirodzených antigénoch. Takže nemalo by sa to dieťa okamžite priložiť k matke, aby tie antigény nachytalo od nej a nie z nemocnice? Hádam tí doktori študujú to isté nie? Lebo mne sa zdá, že teória je teória a prax je pomýlená.
Doktor 999 písal ste, že prečo máte stále plné čakárne. To si robíte srandu? Veď to je vizitka vašej práce a vašich kolegov. Nechcem vás urážať, lebo samozrejme, že v tých čakárňach čakám aj ja. Ale môj názor je, že liečenie klasickej medicíny je predpisovať lieky, jednu chemikáliu za druhou na jeden problém a s vedľajšími účinkami ideme k druhému odborníkovi, ktorí nám zase predpíše lieky s vedľajšími účinkami atď. Problém klasickej medicíny je, že neberú človeka komplexne, ale pre vás sú to iba body. Veď každý človek má iný imunitný systém, iný metabolizmus, inú povahu, berie to klasická medicína do úvahy? Nie, lebo lieky sa predpisujú uniformne. Sú dôležité, samozrejme aj antibiotiká, ale predpisované CIELENE!Klasickú medicínu považujem za neľudskú, nedôstojnú a skorumpovanú. Páni doktorí vravím, sú dôležité aj lieky, ale prečo odcudzujete alternatívnu medicínu. Ten kto chce naozaj liečiť by mal mať prehľad aj v bylinách, v iných východných medicínach, akupunktúre atď. Rešpektuje pocity a názory ľudí - laikov.
Doktor999 oháňate sa, že ste videli zomierať neočkovaných ľudí. Existujú aj lekári, ktorí videli zomierať ľudí a deti po očkovaní. Alebo ten pacient s hepatitídou. Ako viete, že keby bol zaočkovaný tak neochorie??? Keď príde za vami pacient, hľadáte aj príčinu ochorenia? Ako písala mira, hľadáte prečo ten vírus napadol práve toho človeka? Lebo vy sa uspokojíte iba s tým, že je to vírus a tým to haslo. Prečo je dlhodobo znížená imunita? Ako ten človek žije, ako rozmýšľa, čo cíti? Lebo za choroboplodnými zárodkami je aj myseľ človeka, ktorá spôsobuje veľa chorôb. To ste sa ale v škole neučili...

doktor999

Jasné, dostatnem smiešnu nádchu,ktorá prejde môjmu dieťaťu sama, bez ničoho.
Navštívim takéto šialené diskusné forum pacientov a tam sa dozviem ,že mám dať iks somarín od striebra po zlato čo ma vylieči. Len tak naokraj, ja práveže sledujem štúdie ktoré sa realizujú alternatívnymi doktormi, spoločnosťami. Nuž a výsledky, slabe a zlé. Bohužiaľ, ja fakt za to nemôžem, že je to tak. Tie Tvoje argumenty, že doktori v USA, prosím Ťa, neohuruj tu nezmyslami z USA, žiadne výživové doplnky človek ktorý sa normálne stravuje, čo to pošportuje, nefajčí a nepije nepotrebuje. Ani doktor v USA a ani nikde. Ano riešiťe nepodstatné choroby, ktoré nie sú chorobami. Zabalíte to do nezmyslov o vírusoch, pliesniach, iný zasa o nejakej strave, daľší má fobiou z parazitov, tretí potrebuje solárnu energiu a už to frčí. Nechutný biznis so somarinami, ktorým riešim stavy, ktoré nepotrebujú nič a akurát niekto na tom dobre zarobí.Kecy ako to pomohlo celej mojej rodine, babke , dedkovi, susedovi. Argumenty vycucané z prsta, nijako nedoložené, poprerkrúcané. Vytiahnem štúdiu s 50 timi pacientami, tú použivej, ale štúdiu s tisíc pacientami zatajím, lebo. Tie vaše nádchy, hnačky, stafylokokovia, "ťažké" poruchy imunity psychiatrické diagnozy a podobné NIČ, ach bože. Minule som čítal jednu analýzu zo zahraničia o tom ako internet v podobe diskusných zdravotných fór degeneruje normálne myslenie a paradoxne zhoršuje zdravotný stav , veru je to tak.

mirka 23

Jj, medicina používa dietu... Pacienti dostanú na obed sojovy ! rožok so syrom, udeninou a k tomu kávu z mlieka. Tak to je dieta, ti poviem. A potom sa čuduješ, že si nevyliečil pacienta. Nebolo by zlé naštudovať si elementárne veci a aplikovať ich v praxi.

mirka 23

Si pekný príklad typického slovenského lekára. Pacienti ho otravujú, arogantný, znechutený svojou prácou, ktorá by mala byť preňho poslaním a to čo sa naučil v škole je sväté a dostačujúce až do konca života.
A načo si sem prišiel na toto forum? Veď si nikomu neporadil ani nepomohol. Fakt si sa vyfarbil. Aspoň ludia vedia, čo si o pacientoch lekári myslia. Si fakt super.

doktor999

mirka, strašne som sa pobavil, to o tej hepatitide, strave a a jej v vyliečení.
Ver mi, ak by ten nezmysle ktorý si tu napísala, tak účinkoval, tak dávno nie je hepatitida typu B (a iné) žiadny problém. Nasadím správnu dietu a je to, takto si to myslela. Fakt sa mi páčia, tie absurdné a hlavne tak nekonečne jednoduché riešenia na problém s ktorým si nevie na sto percent nikto. To si fakt taká sprostá, že si myslíš, te ak by to s tou hepatitidou bolo také jednoduché, tak nie je problém. Na tejto stránke chýba, elemetnárne, t.j. obyčajené rozmášľanie. Tu nejde o to či som doktor a či liečim/neliečimn/vyliečim/ nevyliečim pacienta, tu ide o trošku elementárneho rozmýšľania. Medicína oficiálne používa dietu, dietne opatrenia, ved je to normálne a známe, ak by sa to tak jednoducho dalo riešiť ako si tu napísala, tak je po probléme.
Bože to je katastrofa.

RNG

co sa tyka meningokoku, je to vlastne bakteria Neiserria meniningitis, ktora dochadza v serotypoch A, B, C ,Y a W132. Na kazdu je potrebne ine serum, samozrejme. A ucinnost sera je od 1.5 do 3 rokov maximalne.

Je aj zmes A/C/Y/W132, ale na B serotyp este stale vakcina nie je.
Vyskyt nakazy N. Meningitis je v civilizovanych krajinach 5 na 100 000 ludi, umrtnost jeden na 10 pacientov, poskodenie mozgu zavisi od toho, ako skoro sa nasadi liecba.To zalezi casto od lekarov. Liecba su masivne davky antibiotik, tekutin a enzymov na vyplavenie a rozlozenie endotoxinov, nasadene co najskor.
Prenos nie je cez vzduch ale len cez sliny minimum,kvapocky musia byt dost velke a kontakt blizky, takze trochu hygieny je najlepsia obrana. V pripade ohrozenia staci brat niekolko dni ATB, napr 2 dni oral rifampin, alebo jednu davku IM ceftriaxone alebo oral ciprofloxacin.