ajaj, citove vylevy nic nezmenia na statistikach a faktoch ze ockovanie ma aj zlu stranku, ktoru sa snazia maskovat a ze treba prehodnotit, kedy je lepsie ockovat a kedy nie.
Ked zacnu ludia umierat par dni po ockovani, dufam uznas, ze treba nieco urobit a nie zaockovat miesto tisicov povinne okamzite stovky milionov.
Bolo uz plno liekov stiahnutych , ktore bolo povodne prehlasene za dobre a neskor po niekolkych rokoch zistili, ze su ovela viac skodlive, ako sa predpokladalo.
To iste by malo byt aj s vakcinami, mnohe su mozno dobre, mnohe su mozno skodlivsie, nez by sme mali tolerovat ale tu chcu prinutit cely svet, aby sa okamzite dal a povinne zaockovat, miesto toho, aby zaockovali najprv len malu cast, aby zistili, nakolko je to uzitocne ci skodlive.
Tu mi smrdi sprisahanie, kde vyrobcovia chcu predat vladam co najvacsie mnozstvo vakcin skor, nez sa zisti, ci su naozaj ucinne.A to este mozu byt aj skodlive, o com sa samozrejme vobec nehovori.
Cela ta afera okolo prasacej chripky, kde sa pise vlastne o nicom, lebo pocet pripadov je velmi maly a ziadne extra nebezpecie ako umrtnost vyssiu, nez bezne chripky nema.
Inac,ked si lekari naozaj myslia, ze ockovanie je uplne bezpecne, preco potom nechcu vydavat zaruky, ze to neoblizi, aby ich pripadne ludia, co ich ockovanie poskodi mohli sudit, tak ako sudia vyrobcov akychkolvek inych produktov, ktore poskodili ludi!
To iste plati na vyrobcov vakcin a liekov.A to iste plati na statnych zamestnancov v zdravotnictve, ktori urobili rozhodnutia, ze sa ludia musia dat ockovat.
Ak niekto zomrie po ockovani, tak by som urobil sud proti nim, ze su vinni z toho, ze to na ludi nanutili, tak ako za neumyselnu vrazdu.
Co sa tyka toho citoveho prvku tu citovaneho, predstavte si aj tie dievcatka v Anglicku a Nemecku, ktore umierali po zastepeni proti hpv.Tiez sa zmietali, otravene, omodreli atd. Nechajte si aj tu pracovat trochu predsstavivost, nielen na tych nezaockovanych detoch
A to je fakt, to sa neda nijak odskriepit!