Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

__ajaj__

rng, s tou aferou okolo prasaciej chripky suhlasim ze je to prehnane...ale napisal si to dobre. ockovanie ma AJ zlu stranku. to znamena ze ma aj dobru o ktorej sa v tejto diskusi nerozprava. par ludi zomrelo po ockovani neviem z akych pricin ale uznavam ze to tak bolo no kolko ludi ockovanie zachranilo o tom nehovorite. keby moj znamy nebol zaockovany proti kliestovej encefalitide tiez neviem ci by bol este taky aky je dnes. keby boli vsetky vakciny skodlive tak by predsa povinne neockovali. ja sa davam zaockovat proti mnohym veciam a tu som zdrava. potom je to teda nahoda ze na niekoho to posobi zle a na ineho dobre?... dal by si zazalovat za neumyselnu vrazdu tych co dali zaockovat uz zosnuleho cloveka. a ked sa nedam zaockovat proti tbc a "nahodou" ju dostanem a nakazim nou dalsich desat ludi, vtedy by si nedal zazalovat mna ze namiesto jedneho neockovaneho cloveka zomrelo desat?...aj ty si nechaj pracovat predstavivost a vzi sa do ulohy matky ktora stoji v nemocnici nad postielkou dietatka ktore odchadza. ved tie vycitky si ani nevies predstavit ze mohlo zit keby bolo ockovane. aj toto je fakt ktory sa neda odskriepit! a lekari si robia svoju pracu, ked sa musi ockovat tak musia plnit zakon nenadavaj na lekarov ale na tych ktory ten zakon vydali ked ti tak vadi ockovanie!
rng, ja si ta vazim za to ze sa na tejto stranke snazis ludom pomahat a nechcem sa s tebou hadat. len stale neviem pochopit preco mas tak v nenavisti lekarov? akoby si mal zlu skusenost s nimi inak si neviem vysvetlit tu tvoju nenavist...ved oni sa tiez snazia pomahat ludom ibaze inym overenym sposobom. robia vlastne to iste ako ty len inak. tak preco ich za to nenavidis?

pre RNG

RNG:
je uplne zbytocne hadzat tu argumenty a trapit sa s ludmi,ktori si aj tak nic nedaju vysvetlit a stale dookola kvakaju svoje...je skoda,aby ste tu na nich minali svoju energiu a aj tak vas budu len urazat a pritom maju klapky na ociach a nie su schopni prijat nove fakty,pretoze co povie lekar je svate..
a presne vdaka takym ludom bude farmaceuticky priemysel este dlho prekvitat

RNG

ajaj, citove vylevy nic nezmenia na statistikach a faktoch ze ockovanie ma aj zlu stranku, ktoru sa snazia maskovat a ze treba prehodnotit, kedy je lepsie ockovat a kedy nie.
Ked zacnu ludia umierat par dni po ockovani, dufam uznas, ze treba nieco urobit a nie zaockovat miesto tisicov povinne okamzite stovky milionov.
Bolo uz plno liekov stiahnutych , ktore bolo povodne prehlasene za dobre a neskor po niekolkych rokoch zistili, ze su ovela viac skodlive, ako sa predpokladalo.
To iste by malo byt aj s vakcinami, mnohe su mozno dobre, mnohe su mozno skodlivsie, nez by sme mali tolerovat ale tu chcu prinutit cely svet, aby sa okamzite dal a povinne zaockovat, miesto toho, aby zaockovali najprv len malu cast, aby zistili, nakolko je to uzitocne ci skodlive.
Tu mi smrdi sprisahanie, kde vyrobcovia chcu predat vladam co najvacsie mnozstvo vakcin skor, nez sa zisti, ci su naozaj ucinne.A to este mozu byt aj skodlive, o com sa samozrejme vobec nehovori.
Cela ta afera okolo prasacej chripky, kde sa pise vlastne o nicom, lebo pocet pripadov je velmi maly a ziadne extra nebezpecie ako umrtnost vyssiu, nez bezne chripky nema.
Inac,ked si lekari naozaj myslia, ze ockovanie je uplne bezpecne, preco potom nechcu vydavat zaruky, ze to neoblizi, aby ich pripadne ludia, co ich ockovanie poskodi mohli sudit, tak ako sudia vyrobcov akychkolvek inych produktov, ktore poskodili ludi!
To iste plati na vyrobcov vakcin a liekov.A to iste plati na statnych zamestnancov v zdravotnictve, ktori urobili rozhodnutia, ze sa ludia musia dat ockovat.
Ak niekto zomrie po ockovani, tak by som urobil sud proti nim, ze su vinni z toho, ze to na ludi nanutili, tak ako za neumyselnu vrazdu.
Co sa tyka toho citoveho prvku tu citovaneho, predstavte si aj tie dievcatka v Anglicku a Nemecku, ktore umierali po zastepeni proti hpv.Tiez sa zmietali, otravene, omodreli atd. Nechajte si aj tu pracovat trochu predsstavivost, nielen na tych nezaockovanych detoch
A to je fakt, to sa neda nijak odskriepit!

ksikulka

Ani proti zltacke? Tiez som iba za zakladne ockovania, zaujimave ze este minuly rok sa nemuselo proti pneumokokom a dnes je to uz trestny cin ked si dieta nedas zuaockovat.. Co, pred rokom to nebolo zivot ohrozujuce ??

Daniela.

Každý sme povinne zaočkovaný a nič nam nie je. Mame aj zdrave deti, a tie postihnute to zase zaleži od genetiky. Ja svoje dieťa dam zaočkovať, to čo je povinne ale navyše už nie, ako napr proti kiahnam, streptokokom, to su podla mna somariny.

hmmmmmmmmmm

imunita novorodenca je velmi slaba!!preto sa oxckuje od ranneho veku.myslim si,ze lekar moze nahlasit zanedbavanie starostlivosti u matky co nepride na povinne ockovanie, ako to je s priamim odmietnutim neviem,ale najskor asi lekar vam da peknu prednasku:-D

Sandra_

Keď som sa narodila, tak ma zaočkovali proti TBC a keď sa preočkovavalo v 12 rokoch, tak mi zistili TBC vírus,prečo? Žeby to na mna neučinkovalo? Potom ma ani nezaočkovali v tých 12 rokoch. Musela som pol roka brať lieky. Keď som bola mala tak sa mi par krat prihovarala, taka staršia žena, zachrípnuta, už nežije ale ona určite bola chora na TBC ani o tom nevedela a ma nakazila.

___ajaj___

RNG o tom by sa dalo polemizovat kto ma vymyty mozog...ale nechajme to tak. videl si niekedy umierat nevinne dietatko ktore by mohlo zit keby sa nenakazilo chorobou proti ktorej mohlo byt ockovane? to uboziatko neemoze za to ze ma vymletych rodicov a ze teraz musi kvoli nim zomriet uplne zbytocnou smrtou...mozno sa i nakazili deti z ockovania ale urcite by ich bolo nakazenych deti viac keby sa neockovalo proti chorobam. prosim ta nezacni mi tu vykladat statistiky a tvoje vedecke podklady jednak neviem pochopit tvoj styl. chcem len povedat ze by som nezniesla pohlad na moje umierajuce dietatko ktore zomiera iba preto ze som ho nedala zaockovat...
i ked mi moc nesedi styl pisania doktora999, ale v nazoroch s nim uplne suhlasim.

RNG

doktor 999, si uplne vedla, totalne mas propagandou vymyty mozog ako velka vacsina ludi, zialbohu.
Ludia sa nazdavaju, ze by mohli predist roznym chorobam ockovanim, co sa casto nezaklada zialbohu na pravde, len na velmi ucinne sirenej propagande.
Ja by som bol prvy, kto by sa dal zaockovat, keby ta propaganda bola naozaj pravda a tie vakciny tak bezpecne.
Prestuduj si tie uvedene materialy od tvojich roznych kolegov, co v tom robili vyskumy a to tvoje neochvejne obranovanie vakcin bude poriadne narusene, prinajmensom.

Peto T

zmeteny: zrejme myslis rizikaockovania.sk, ale tam nie je odkaz na jeden konkretny clanok, ale na celu sekciu zdrojov rizikaockovania.sk
kde si pozri kapitolu Cukrovka. Tam je zdrojov az az.