povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

doktor999

doktor999, chodte za rodicmi deti, ktore po ockovani dostali diabetes, autizmus, leukemiu, astmu alebo povedzme, cierny kasel ci tuberkulozu, a porozpravajte im o tom ze jedna horucka po ockovani, je tam toho, svet sa nezruti... alebo ich presvedcte, ze to s ockovanim nema nic spolocne, ze je to uplna nahoda, ktora sa mimo ine stala este x dalsim rodicom...

Nedostali žiadny diabetes, autizmus, leukemiu (vrchol absurdnosti), astmu, čierny kašel-tak to je uplná hovadina a tuberkulozu ? Z toho čo si napísala je evidentné že si vedľa a ani len netušíš čo sa nekonečné sprostosti si napísala.
Ale nemá význam to vysvetlovať.
Ak by si zažila a videla za života to čo som zažil a videl ja, tak takéto nekonečné somariny by ťa ani len nenapadli, hoci ...?

bublik

doktor999, chodte za rodicmi deti, ktore po ockovani dostali diabetes, autizmus, leukemiu, astmu alebo povedzme, cierny kasel ci tuberkulozu, a porozpravajte im o tom ze jedna horucka po ockovani, je tam toho, svet sa nezruti... alebo ich presvedcte, ze to s ockovanim nema nic spolocne, ze je to uplna nahoda, ktora sa mimo ine stala este x dalsim rodicom...
neviem ci mate deti, ale aj riziko 1 ku 1000 ze moje dieta bude po ockovani niest trvale zdravotne nasledky je pre mna privelke a nemienim tomuto riziku vystavit moje dieta. mozete argumentovat ze rovnako je tu aj riziko ze bez ockovania ochorie na jednu z chorob, ktorych sa ockovanie tyka, vacsina z nich sa vsak dnes da liecit, na rozdiel od toho co vsetko sa mu moze stat ako dosledok ockovania. to ze to nie je uvedene v pribalovom letaku neznamena, ze to neexistuje, suvislosti tam jednoducho su, to je fakt ktory nemozete popriet, jednoducho to tak je, mozete pred tym zatvarat oci a opakovat si svoje, ja som vsak zodpovedna za moje dieta a preto si nemozem dovolit zatvarat oci. a nechcem aby som sa mu v buducnosti musela pozriet do oci a povedat, hej, mas diabetes/astmu/ine pretoze mamka dovolila aby ta zaockovali aj ked si uvedomovala vsetky rizika, nuz, nevydalo... aj to sa stava...

Peto T

xxxx: Najprv sa neočkovalo a boli rozšírené choroby. Potom sa ešte stále neočkovalo, a choroby ustúpili. A nakoniec už choroby prakticky neboli, zaviedlo sa plošné očkovanie a medicína zrazu \"vyhlásila víťazstvo nad chorobami vďaka očkovaniu. Pozri childhealthsafety.wordpress.com

zuzic

mira ale to je celkom zaujimave ze ja nepijem skoro vobec mlieko lebo ho nemusim a mam stale problemy so zahlienenym

- mira

Podľa mňa normálne je prírodné, nie chemické. Moja pečeň ani ostatné orgány nie je postavená na spracovávanie chemikálií.

doktor999

jasne, jednoduché riešenia na zložité problémy, aké v medicíne neúčinkujú. A tie sprostosti čo píšeš o cukroch a prekyslení a príčinách angíny a neviem ešte o čom, sú tak absurdné hovadiny, že tomu normálny nemôže uveriť.

- mira

keby lekári poukazovali na príčiny infarktu alebo sepsy /cukor, chemikálie, mlieko/ tak by nemuseli potom riešiť akútne stavy.

doktor999

sa mi strašne páči to neskutočné prekrúcanie. Infarkt to je prevencia. Ale samozrejme, už som to tu dokonca napísal, čo na to treba a aj bez nejakých výživových zázrakov. Asi si niekto nevšimol.Ibaže ak už ten pacient ten infarkt akútny má, tak to mu v záchvate v ambulancii môžeš rozprávať o prevencii. Pokiaľ viem, tak ho treba liečiť a kľudne môže ísť k alternatíve.Ja som za, hoci už teraz vieme ako to dopadne. Skončí u tých nevzdelaných.A čo ste nepochopili. Ja nepotrebujem sa vzdelávať v tom čo tu opisujete. Jednoducho moja robota to nepotrebuje a pacientom s chorobami s akými sa ja stretávam by to nijako nepomôže a mnohým ani nepomohlo, viete oni to porozprávajú, čo všetko v záujme topiaceho sa absolvovali.Takže to čo riešite sú fakt blbiny, ktoré nemajú s vážnymi chorobami nič spoločné.Skutočne chorého pacienta ste videli možno tak na obrázku, ak by ste ho mali pred sebou a mali niečo kontkrétne urobiť, tak by ste sa zmohli len na teoriu, ak by si bol robil toto, tak by nebolo toto....
Ak by ste mali resuscitovať 11 ročné dieťa, ktoré zomiera na sepsu pri ťažkom infekte (voči ktorému sa dá očkovať), tak by som rád videl čo by ste robili riešili.Ale nejaká smiešna horúčka po očkovaní, to je fakt obrovský problém.
Nevideli ste, neriešili ste a mudrujete do vecí ktorým sa nerozumiete ani trocha, pretože ste sa s tým nikdy nestretli. Počuli ste bláboly od nejakého vševedka a prečítali ste si na internetovej stránke sekty s klapkami na očiach.Ani sa Vám nesníva o čom je medicína, choroby, následky a zomieranie.Tak si tu teda oblbujte ľudí pseudovedecnými dôkazmi nesmrteľnosti chrústa, ktorý prežil vďaka doplnkom.

- mira

Infarkty a porážky sú zapríčinené nánosmi stužených a živočíšnych tukov, tukovobielkovinovými a kalcifikovanými nánosmi. Predchádza sa im ta, že vylúčime v strave nasýtené mastné kyseliny t.j. mlieko a mliečne výrobky a stužené a živočíšne tuky. Zaradíme vlákninu a zeleninu.
Hnisvá angína mé pôvod v zahlienení a prekyselení . Zahlienenie hlavne z mlieka a bielej múky a prekyselenie hlavne z cukru, príp. ovocia. Zaradíme obilniny nerafinované a zeleninu.
Takto môžem pokračovať ...

xxxx

Chcem aby ten co prikazal povinne ockovanie aby prave ten na seba prevzal neziaduci ucinok ockovacej latky. Ked sa neockuje z 1000 ochorie 100. Pri ockovani ochorie z 1000 na chorobu 1 a jeden ochorie na ockovaciu latku. A to ma byt prave ten kto to povinne zaviedol. Som zvedavi ci by to vtedy zaviedol prave on.
Kedysi nebolo ockovanie a vela ludi ochorelo. Teraz ked je zavedene ockovanie priroda sa brani inac.