je pochopiteľné, že niekomu nevonia môj štýl. Ten štýl je presne taký aký, podľa mňa, v takýchto diskusiách má byť. Vôbec ma netrápi, že sa to niekomu nepáči, hlavne ak útočí na niektoré nezmysly.Ešte raz nemám problém s čím koľvek.Dvojite slepý pokus, oficiálna štúdia publikovaná v renomovanom odbornom časopise o účinnosti doplnku x oproti placebu, lieku, doplnku ypsilon...( RNG rád z nich cituje) napríklad JAMA, Lancet,BMJ (tieto čítam bežne a v origináli-táto veta je len pre RNG). Ja s tým nemám žiadny problém, to že iný bude mať, nuž, byť objektívny je niekedy ťažké.A RNG fakt je primitívne niekoho obviňovať, že je taký, onaký, mladý, sprostý, nevzdelaný len s diplomom a pod. Ani sa Ti nesníva...Ak chýba argument,dôkaz, tak potom sa chválim aký som premúdry, vzdelaný a čo všetko som prečítal a ten druhý je idiot.Je to na smiech.
A ešte k tej chémii... niekto tu radí dávať kilá celaskonu na všetko, a to nie je náhodou nejaká kyselina ? A chápem, že na diskusnom fóre alternatívnych, nebudem obľúbený, ale nevadí. Ja si píšem čo viem a čo si kto myslí. Kľudne si kupujte doplnky, hlavne cez net, veď určite zaberajú, hoci ani len netušíte či zaberajú. Argument o milionoch užívajúcich je smiešny. V slušnej spoločnosti sa to robí tak,že milionu sa dá doplnok a milionu nič-placebo, ale ani jeden z dvoch milionov nevie čo vlastne užíva, doplnok, alebo placebo a potom sa to vyhodnotí.A ak u toho milionu s doplnkom zaberie, tak vtedy je to OK. Inak je to o neserioznom otto ľudí.Nič viac,nič menej. Kto chce pochopí a je jedno aký štýl sa na to použije a niekto nepochopí, čo je ale tiež normálne.