Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

doktor999

Miro T, zdá sa , že si vôbec nič nepochopil z toho čo som písal. Vôbec nič.
Ja riešim choroby, denne a ťažké, bohužiaľ aj s najhorším koncom a to aj u detí a niektorým sa dá predísť zaočkovaním.
Všetci Tí a ich rodinný príslušníci by boli prenesmierne radi ak by boli zaočkovaní. Nič viac, nič menej. Mne je očkovanie ukradnuté, tak ako podobní zaslepenci ako si Ty a Tebe podobní.

zmetený

Na jednej internetovej stránke zameranej proti očkovaniu je uvedený prípad chlapca zo Slovenska ktorý dostal diabetes po očkovaní, Dultavax a je tam aj odkaz na odborný článok ktorý to má dokázať, nakoľko udajne po tomto očkovaní toto riziko je. Prečítal som si ten odobrný článok, ale vôbec nič tam také nie je, dokonca vôbec nerieši očkovanie na Dultavax, hoci má potvrdiť to riziko. Tak teraz som totálne zmetený, stále tu niekto predkladá zaručené štúdie op škodlivosti očkovania a dôkaz ktorý to má odborne potvrdiť je uplne o inom. Nechápem? To je dosť neseriozny prístup.

RNG

jaj boze, ked si clovek cita tie rozne studie odkryvajuce fakty okolo podvodov ockovania a ich vysledkov a pokusy o masove nasilne zavedene ockovania s katastrofalnymi nasledkami znova a znova a ze sa ludia nepoucia z historie a kazda druha tretia generacia je znova a znova ohlupnuta tymi istymi trikmi, clovek zacne pochybovat o ludskej inteligencii...
Dufam, ze tentokrat im to konecne neprejde, lebo podvody, co sa teraz deju ako na beziacom pase velmi rapidne v nasej politike(USA) nakoniec predsa len musia vyvolat reakciu mas. Ak sa ludia konecne prebudia, moze to byt druha americka revolucia za ludske prava a proti uzurpacii moci vladou obmedzujucej ludske prava a snaziacej sa nasadit diktat malej skupiny na masy .
Ja len dufam, ze sa najde dost ludi, ktory prevezme mierove do ruk moc s podporou americkych volicov a urobi v tomto poriadok a nebude musiet prejst krvavou fazou, ako fasizmus, alebo rusky a cinsky komunizmus.
Predsa americania nie su tak lahko kontrolovatelni, ako disciplinovani Nemci alebo Rusi, ktori nepoznali pocit osobnej slobody.
Drzte nam palce, lebo ked sa to tu nenapravi, ostatok sveta nema sancu.
Tu su tie podmienky historicky predsa len najlepsie proti diktatu akehokolvek druhu.

Peto T

Ad. kiahne a očkovací mýtus, je o tom dostatok literatúry od slávnych vedcov svojej doby, odkazy na niektoré knihy a ich elektronické verzie nájdete napríklad tu: rizikaockovania.sk

doktor999, mená tých vedcov by Ti mali byť dobre známe, ak si lekár.

Peto T

Vakcíny samozrejme môžu spôsobiť mnohé zdravotné problémy, vrátane diabetes, autizmu, leukémie, alergií a astmy, autoimunitných ochorení. Sú o tom publikované stovky článkov vo vedeckej literatúre. Ak má niekto záujem, začať môže napríklad tu, keby mu bolo málo, v uvedených článkoch iste nájde dostatok referencií pre ďalšie štúdium. www.webalice.it

doktor999: Očakávam, že sa teraz ospravedlníš bublik aj ostatným za aroganciu, ktorou obťažuješ, a pacientom za nevedomosť, ktorou ich ohrozuješ.

sjelka

Podla mna by sa deti nemali ockovat hned po narodeni, ale by sa malo pockat minimalne do 8. mesiaca zivota... Mam podla vas pravo ziadat pediatra aby odlozil ockovanie?? Neporusujem tym zakon? Musi sa uviest nejaky dovod?

- mira

Zuzic, okrem mlieka zahlieňuje i biela múka, cukor a sladkosti, živočíšne a stužené tuky a priveľa ovocia alebo ovocie kombinované s obilninou.
Proti zahlieneniu jedávaj zeleninu a obilniny s vlákninou, ktoré ale nesmieš kombinovať s ovocím.

doktor999

Najprv sa neočkovalo a boli rozšírené choroby. Potom sa ešte stále neočkovalo, a choroby ustúpili. A nakoniec už choroby prakticky neboli, zaviedlo sa plošné očkovanie a medicína zrazu \"vyhlásila víťazstvo nad chorobami vďaka očkovaniu.

ej ha, a mohol by si príklad,. Napríklad čo taká variola...