povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

nelkaa

bublik mozno je to zhoda nahod ze tvoj partner ochorel na astmu. Mozno by ochorel aj tak. Astma ide ruka v ruke s alergiou, mala som ju, predstav si vyliecila som sa. Zvlastne ze uz vyse roka neuzivam ziadne lieky, dala som sa zaockovat aj proti pneumokokom. Ale myslim ze som sa vyliecila vdaka tomu RNG ktoreho tu doktor999 osocoval.Uzivala som enzymy, Chaparal,kyselinu Alfa-lipoickú,Lyzin a este mnoho inych. Snazila som sa znicit bakterie a virusy o ktorych casto pise.A teraz nemusim ani lieky na alergiu, ani spreye na dychanie.
Zalezi ozaj len tebe ako sa rozhodnes pri svojich detoch.

pre wau - vies ze mudri sa usmievaju a blazni rehocu?

konecne

toto je celkom pikantna diskusia...neviem ci som taku este niekde citala, ak taka je povedzte rada si ju precitam:)))

bublik

nelkaa, velmi dobre si uvedomujem svoju zodpovednost, prave preto sa touto temou zaoberam. ja si myslim, ze by bolo nezodpovedne ak by som sa o to vobec nezaujimala a nechala svoje dieta zaockovat len preto, ze sa to tak robi a preto ze to niekto nakazal nezamyslala sa nad tym ci mu to pomoze alebo ublizi... zaoberam sa touto temou prave preto, ze moj partner dostal po zaockovani tazke alergie a astmu, co su choroby s ktorymi sa neda definitivne skoncovat, radsej by som vystavila moje dieta riziku ze dostani tuberu ci pneumokoka z ktoreho sa pekne vylieci ako tomu ze sa bude dokonca zivota trapit s alergiami a astmou ako jeho tatko (sranda to veru nie je, aj ked to moze zniet banalne...no a co, ved dnes uz to ma kazdy treti clovek... PRECO ASI???) ak nie s niecim horsim. zdravie mojho dietata je pre mna prvorade a ak sa mam kvoli tomu tahat s uvz a vypisovat odvolania proti pokutam, prosim, lepsie ako sa divat ako niekto mojmu dietatu likviduje imunitny system.

konecne

jejda, ked citam tuto temu ide ma rozdrapit od smiechu...ako niekto ked uz nevie kam z konopy zacne nadavat ze lekar pise na forum:) co on nie je clovek? vy ludia nepracujete, ked mozete nadavat jemu ze nepracuje? a ked nahodou urobi nejaky preklep tak rychlo ho upozornime lebo on musi byt neomylny. a pan RNG asi tiez nepracuje ked od vas "dostal povolenie" aby tu trepal svoje zvasty.
doktor999: na vasom mieste by som im specializaciu urcite neuviedla a vobec by som na nich kaslala.neminala by som svoj drahocenny cas na tychto zaslepencom
RNG: odkial ty (pan inzinier) mozes vediet ake mam vzdelanie? iba preto ze tu nemachrujem a nevystatujem sa kolko viem cudzich vyrazov ako ty?

zave

Veľmi výstižná odpoveď,hodná doktora....taká všeobecná,veď to vždy tak bolo a bude.
Doktor to celý deň sedíš na nete a navštevuješ fóra?Kedy sa venuješ svojim pacientom.?Bola tu už nejaká otázka,aby si uviedol svoju špecializáciu,veru aj mňa by to veľmi zaujímalo.Napíš aj kde ordinuješ,snáď to neni tajomstvo,možno ťa navštívim.A prečo si neurobíš oficiálnu poradňu,hodnú lekára,tu na stránke ZDRAVIA?

doktor999

bol to obyčajný preklep, hoci to je nepodstatné. Okrem toho žiadnych smailikov nikdy a nikde nepoužívam.
Nuž a pre alu. Každý liek má svoje indikácie a kontraindikácie, vždy to bolo a bude. Dosť dobre nechápem, prečo by to nemalo platiť o očkovacích látkach, o Tvojej diagnoze, alebo iných diagnozach.
Veď to vždy tak bolo a bude, len odrazu je to pre niekoho obrovský a hlavne nepochopiteľný problém.

alzbee

nelkaa: doktor999 je chlap-to, ze sa raz pomylil a napisal slovo v zenskom rode neznamena, ze je hned chlap...a zlteho smajlika nema zatial preto, pretoze toho udeluju admini tomu, kto sem dlhodobo radi...to len pre vysvetlenie:) mozte dalej pokracovat vo svojich nekonecnych diskusiach...

ala12

Ja mám SM a hádam ma nebude niekto nútiť očkovať sa?! Je dosť pravdepodobné, že tú SM mám práve z očkovania. Svoje dieťa zaočkovať hneď po narodení nedám. Nebojím sa, že by zdedilo chorobu, ale imunitný systém môže zareagovať tak ako možno môj. Niekto tu písal, že bábo má po narodení slabú imunitu a preto sa musí dať zaočkovať, ha ha, práve preto nepichať do neho to svinstvo. Ja som zato nech si každý vyberie. Nech kompetentní zverejnia nahlas všetky pozitíva aj negatíva a nech si ľudia vyberú, či sa dajú zaočkovať alebo nie. Ako ma niekto môže nútiť, to kde sme. Iste, v niektorých prípadoch je očkovanie dôležite, v iných nie. Mne očkovať neodporúčajú, ani na chrípku. Prečo, keď to je také bezpečné? Lebo nevedia ako imunitný systém zareaguje. Keby boli také neškodné, tak by to bolo práve pre chorých ľudí. A hádam ma nebude niekto ešte obvinovať, že niekoho nakazím nejakou chorobou!!!!!To je totálna blbosť. A neviem načo sa tu doťahujete, ide iba o to, aby sme si mohli vybrať. Nie sme ovce v niekoho rukách, ale lekári si nás s nimi často mýlia.