povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

RNG

bublik, v chudobnych krajinach bez dostatocnej zdravotnej starostlivosti a v neustalej podvyzive aj rutinne liecitelne choroby oznacuju za neliecitelne a smrtelne.

RNG

bublik, skus silne enzymi, zopar som ich uviedol na -odkaz odstránený-, ale rozhodne nemozem zarucit, ci pomozu. Niektore alergie sa proste nedaju zatial adresovat ucinne, ako napr alergia na lepku.
Aj tie dalsie, kotre su na vzdusne alergie mozu pomoct, zase kazdeho telo je ine,napriklad co pomoze 90 % ludom 10% nemusi vobec pomoct.
Jedine, co mozem prakticky garantovat na 99%, ze doplnky ti v odporucenych davkach nemozu poskodit, lebo len tie su schvalene, ktore su pre drvivu vacsinu neskodne

Peto T

Pokiaľ ide o BCG vakcínu, tak je trochu zavádzajúce tvrdiť, že "nie je 100% účinná". Tá vakcína je absolútne neúčinná v prevencii ochorenia, to je dokázaný fakt. Používa sa len z iracionálneho presvedčenia, že možno zmierni priebeh u ťažkých prípadov!

Tuberkulóza ako ochorenie sa uzdraví len a len vďaka výkonnej bunkovej imunite, ktorú očkovanie skôr potláča. Voči tuberkulóze ako ochoreniu nevzniká trvalá imunita, dá sa na ňu ochorieť aj viacnásobne, chráni pred ňou iba samotný imunitný systém v dobrej kondícii. Prekonaná a vyliečená tuberkulóza (ako je to v podstate aj pri očkovaní) sa môže kedykoľvek vrátiť, ak dôjde k oslabeniu imunity.

A aby sme boli presní, z európskych krajín sa vakcína plošne používa len v ČR, SR a Bulharsku (podobnosť geopolitickej histórie čisto náhodná). Pričom v ČR už aspoň zrušili preočkovanie v 11 rokoch, aj to až po tom, ako ho Prof. Kolek, špičkový český odborník, v roku 2007 verejne označil za vedecky nepodložený výmysel hodný zaostalého zdravotníctva krajín tretieho sveta.

bublik

a ja som bola v tom ze tetanus sa neda liecit... videla som kedysi akysi dokument o detoch v afrike a tetane.. alebo som to citala, kde popisovali tetanus ako neliecitelnu chorobu.

bublik

no, to jemu staci ked ja sa dotknem psa a potom jeho a hned mu vyskocia flaky po rukach a zacne kychat a potom tazko dychat. a ked sa priblizi ku konom vyhadze sa cely cervenymi flakmi a tiez nemoze dychat... tak neviem, niekedy sa mi zda ze staci ak sa dotkne jedneho chlpu, povedzme niekde v koberci a uz je zle. no dakujem za typ... treba to konzultovat s lekarom alebo si tie enzymy pytat rovno v lekarni alebo ako to vyzera v praxi? kedy a ako dlho sa odporucaju brat? su definitivnym riesenim, alebo ich treba brat kazdu "pelovu sezonu"?

Peto T

RNG: Uz 70 rokov je zname, ze vitamin C neutralizuje tetanicky toxin in vitro (myslim, ze to publikoval Jungeblut). Dr. Klenner publikoval o 20r neskor postup liecby tetanu, kde klucovu detoxifikacnu ulohu hral vitamin C, v castych vysokych davkach, a na zmiernenie krcov pouzival tolserol, neskor methrocarbamol (bezne konvencne lieky). Zistil tiez, ze antitoxin sa pouziva viac-menej len z pravnych dovodov, lebo liecebnu hodnotu nema, skor zhorsoval priebeh.

Zaujimave, ze 30 rokov po Klennerovej publikacii, aj na univerzitnej klinike v Dhake sami od seba, vlastnou uvahou a vyskumom zistili, ze vitamin C ma neuveritelny vplyv na uspesnost prezitia tetanu, ale uz nepochopili trivialny suvis medzi velkostou davok a hmotnostou pacienta!

Dr.Klenner po desatrociach svojej odbornej praxe uviedol, ze tetanus je lahko liecitelne ochorenie, dlzka liecenia do 4 dni, ale ze minimalne polovicu umrti ma na svedomi zla liecba.

RNG

Clostridium tetanii sa da inhibovat uz koncentraciou citricidalu 60 ppm(60 mg na kg vahy), co sa da v tele velmi lahko a bezpecne dosiahnut za par hodin . V pripade tetanusu by som ale nepil horkac postupne, ale dost rychlo, aby sa potrebna hladina vybudovala co najrychlejsie. Pre tych co nevedia pit horke su aj kapsule, takze da sa velmi lahko a bezpecne zobrat tych 70 kvapiek citricidalu(120 kvapiek GSE) alebo 10 kapsul s obsahom okolo 12 kvapiek gse.
Nuz ale samozrejme netreba zabudnut niekolko hodin na to zobrat probiotika, dobru masovu davku, lebo prave rozne clostridia sa daju velmi dobre potlacat protilatkami, co nam probiotika v crevach vyrobia.
Prirodne odmorovace su hlavne hodne vody a rozne enzymi.
Samozrejme bezne lekari maju na to svoje antibiotika(napr vancomycyn) a tiez detoxifikatory.

RNG

bublik, na alergie casto pomoze quercitin(3x500 mg) vitamin C(3 gramy) bromelain(2x600 gdu) pripadne ine enzymi. Samozrejme to nepracuje na kazdu alergiu, ale na prachove, pelove a vytrusove to mam vyskusane na viacerych ludoch, vcitane mojej zeny a syna.

Velmi je dolezite pri dotyku zvierat sa nedotknut nosa alebo oci.
Synovec, silny alergik na srst takto dokazal dokonca jazdit na koni, potom sme z neho zvliekli vsetky saty a dokladne ho osprsili a bol stastny ako blcha, ze mohol jazdit ako "kovboj"

Peto T

Variola v najlepšie zaočkovaných krajinách sveta zabíjala takmer výlučne očkovaných. Najhoršie epidémie prichádzali po "najúspešnejších" kampaniach. Napríklad Taliansko, Nemecko, India, Japonsko, Filipíny. Naštuduj si to.

Polio je choroba liečiteľná už 60 rokov, avšak vynálezca vakcíny Sabin účinnú liečbu úspešne zdiskreditoval. Živá vakcína, podľa Salka, vynálezcu inaktivovanej vakcíny, spôsobila väčšinu prípadov obrny od začiatku masového očkovania v USA.

Tetanus je nebezpečný predovšetkým preto, lebo ho lekári nevedia liečiť. Niežeby sa liečiť nedal, len ho liečiť nevedia. Choroba ako taká nespôsobuje imunitu, ako potom môže vakcína? Už aj chemici vedia, že proti toxínom sa imunita nevytvára. Vakcína môže spôsobiť ťažké neurologické ochorenia, vrátane paralýz. Očkovaní tetanus dostávajú tiež, dokonca aj keď mali omnoho vyššie titre protilátok, než sa považuje za "dostatočné".

Stále ČAKÁM NA TIE ŠTÚDIE O ÚČINNOSTI VAKCÍN.

bublik

naozaj? lebo moj partner ma tazku alergiu na srst, perie a pel, a celkom nam to zneprijemnuje zivot, nemozeme ani poriadne navstivit rodinu, lebo mame dvoch psov, a napriek tomu ze sme odstranili vsetko perie a psy byvaju v bude a nechodia dnu, aj tak chyta astmu, niekedy uz po polhodinke nemoze dychat a potom nastupuju lieky a uz aj fici spat domov, co je okolo dvesto km od domu mojich rodicov. a samozrejme velmi ho to trapi, lebo ma velmi rad aj moju rodinu a aj zvierata...tak by ma celkom zaujimalo ci sa s tym skutocne da nieco robit a ako... RNG poradis aj mne? a na co si bola alergicka ty nelkaa?