povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

wendy1

a este doktor999 chcela by som vediet,moj otec ma problem s konecnikom,lekari si nevedia dat rady,mhol by si mi napisat nieco HALLDopler metode?
mariaa dakujem, ale tu mame fundovaneho doktora,precitaj si dozadu on nam poradi.

wendy1

ja od teba doktor999 ale ocakavam odbornu fundovanu odpoved a nie taku vseobecnu ktoru si mozem vycitat aj v googli.Co sa da urobit znekrotizovanym pankreasom?Co moze ziskat operaciou,obcas zivot?Snad nechces povedat ze je to smrtelne?

doktor999

Šanca je vždy, hoci nekrotizujúca pankretitida je ťažké ochorenie.Väčšina pankreatitid prebieha mierne, ale nekrotická pankreatitida je ťažká forma. Nekroza znamená odumretie. V podstate natrávi organizmus svoj vlastný pankreas pankreatickými šťavami ktoré obsahujú enzými vďaka ktorými trávime potravu. Výsledkom je potom rôzne rozsiahly zápal pankreasu s jeho poškodením a ak pacient prežije môže byť rôzny stupeň nedostatočnosti pankreasu. Najčastejšia príčina je kameň v žlčových cestách, ev. iná obštrukcia, tj.upchatie žlčovodu , alkoholizmus, niektoré lieky sú rizikom a často sa príčina nezistí. Liečba podľa rozsahu, celkového stavu, niekedy je potrebná operácia a pod.
Je to zložitá a náročná diagnoza aj pre pacienta aj pre lekárov, takže držím-e palce.

renko

ja by som sa chcel tiez dacospytat doktora999,ale keby najprv napisal,co to o sebe,aky ma odbor,resp.kolko a akych atestaci ma?

wendy1

Ja by som mala jednu otazku na teba doktor999.Mam mladeho pribuzneho a ten ma nekrotizujuci pankreas.Mohol by si mi opisat o co vlastne ide a aka je sanca na vyliecenie?
Zelam si len fundovu odbornu radu doktora999,nie laikov.

doktor999

ak už teda ide o ten tetanus, tak ja som videl pacientov naň zomrieť, všetci mali očkovanie dávno a neboli preočkovaní. Bohužiaľ sme boli takí sprostí, že sme tak ľahko liečiteľné ochorenie neliečili tým prírodným vitamínom C (to nie je chémia) vo vysokých dávkach. Samozrejme pomlčím.
Je pre mňa absolútne nepochopiteľné, ak niekto, kto v živote neliečil, nevidel môže tvrdiť takéto absurdity a to dokonca jednoznačne.NIČ nie je jednoznačné, Peťo, Ty si kúp farebný televízor, pretože svet nie je čiernobiely. Všetko zlé je na niečo dobre a všetko dobré je občas aj zlé. A to platí, či si Ty budeš myslieť čokoľvek. Nemáš ani len páru čo je to pacient, ťažké ochorenia a pod. Hm, dám kilo vitamínu C a čohokoľvek iného a je vyriešené, všetko.Inak ďakujem a som rád, že si tu príspevky prečítajú aj Tí čo trošku rozmýšľajú.A tvrdiť, že astma vznikla po očkovaní je presne ten nezmyselný prístup. Na 100% !!! Na 100% neexistuje nič v medicíne.