povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

konecne

nelkaa: netesila som sa pikantnej diskusii, len som konstatovala ze sa to tu vyostruje. sledujem to tu uz dost dlho a vela krat mi pride siesne akurat to aky ste tu vsetci zadumani pralesaci zijuci v staroveku s nacelnikom rng:))ale ved mne je to jedno ked sa doktorovi999 chce odpovedat nech odpoveda

mirka 23

nelka, to som čitala už davnejšie, že vakciny testuju na bezdomovcoch a tí potom zomreli a bolo ich podstatne viac a myslim, že to bolo tiež v Polsku.

nelkaa

dnes som pocuvala v spravach z radia,ze vraj v Polsku zomrelo 20 bezdomovcov na ockovanie. Udajne testovali na nich vakcinu proti vtacej chripke. Za testovanie im davali 1-2 anglicke libry.

farmaceutka1

Farmaceut je vzdy lekarnik.
Zit sa da i bez pankreasu, lenze pacient si musi pichat inzulin a uzivat pankreaticke enzymy.

wendy1

Pocula som ze je to nebezpecna choroba, ale udajne sa da zit aj s polovicou pankreasu alebo aj bez neho.A da sa aj transplantovat.
Farmaceutka1 a ty si lekarnicka alebo sestricka?

farmaceutka1

Operaciou znekrotizovaneho pankreasu sa moze ziskat sanca na dalsi zivot.
nekrotizujucu pankreatitidu by som vazne nechcela dostat, lebo utekat z lopaty je dost narocne.

nelkaa

konecne
na com nachytat,ved lekar snad vie a nemusi vypisovat dlhe prispevky na odpovede. Ale odborne sa tazsie pisu ako tie vseobecne, ktore ovlada mnoho inych ludi. Preco sa cudujes ze mu tu niekto kladie otazky? Nech odpoveda. Vcera pisal ze sa tu vcelku dobre zabaval a ty si sa tesil(a) pikantnej diskusii.

konecne

wendy, a nie su tie tvoje otazky len provokacie a cakanie na odpovede vysokeho stylu od lekara. mam pocit ze ty urcite nemas ziadny problem len cakas na com by si mohla doktora999 nachytat.
doktor999 na vasom mieste by som jej neodpovedala, je to cista provokacia

wendy1

mariaa ja som si to nasla tiez ale chcela by som vediet nazor tu pritomneho pana doktora999.Doktor je doktor nie???