povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

doktor999

ako predchádzať tým stavom... no najlepšie kúpiť výživový doplnok... ak si to takto myslela, tak bohužiaľ , to nefunguje.
Ale to čo v skutočnosti funguje závisí od pacienta a nie lekára a tu je ten problém a základný. Všetko čo lekár neovplyvní sa obracia proti nemu a je potom nevzdelaný, hlúpy, neschopný...Riešenie toho o čom píšeš je v rukách pacienta, ja Ti akurát môžem povedať rob toto a toto (určite nie jesť na kilá všelijaké zázraky). Ale ak túžiš po tom, tak si kúp (pocit zdravia, nie zdravie).Ale naozaj nemá význam sa tu ďalej zabávať. Niekto nikdy niečo nepochopí, čo je úplne normálne a platí to aj o mne. Tak si tu teda radte neočkujte sa, kupujte vitamínC kombinovaný s doplnkami a budete určite zdraví (?!) Hm , aké jednoduché, fakt som blbec.

- mira

Doktor, a ani na chvíľu ťa nenapadne rozmýšľať, prešo sa tí ľudia dostali do tak ťažkých stavov a čo robiť aby sa im predchádzalo ?
Lepšie než hasiť požiar je mu predchádzať.
/Odvolávanie na dedičnosť nemá opodstatnenie, takisto nekonečné zvaľovanie na stres a fajčenie je len polopravda, skôr štvrťpravda./
Vypadá to tak, že doktori by potom nemohli zožať všetku slávu a peniaze, na ktoré si nárokujú v húkajúcich sanitkách a nad operačným stolom. Pretože skutočná prevencia je zadarmo.

doktor999

milá nelkaa, nedá mi, bohužiaľ, ešte zareagovať,nepochopila si moc z toho čo som písal.
To, že strava má veľký význam pri napríklad kardiovaskulárnych ochorenia a aj iných je všeobecne známa vec a nie je to len strava.Problém je ale o inom, tu niekto stále vyvoláva dojem, že je to všetko neskutočne jednoduché. Vitamín C ktorý vylieči všetko, ďaľší doplnok ktorý vydezinfikuje, zdetoxikuje a ... všetko. No a ono to tak v 100% nefunguje. Skrátka kúpiť sa zdravie nedá, hoci tu to niekto tlačí ľudom to hlavy.A očkovanie najhoršia vec na svete a lieky tiež a ... Zázrak na počkanie, to je in .Nebolo, nie je a nebude.
A ešte jedna vec, nikdy nevieš ak si cez internet objednáš dáky výživový zázrak, čo vlastne obsahuje a či vôbec niečo a a na niečo je dobrý.Mňa život a ťažké stavy, ťažko riešiteľné ochorenia, často s následkami a pod. naučili rozmýšľať uplne inak. Ale to je úplne o inom, to je o tom, čo sa Vám mnohým ani nesníva, čo je chvalabohu dobré pre Vás.

nelkaa

tak stastnu cestu do prace doktor, zase si to tu pekne odborne vsetko opisal.

Este si ale neodpustim k tym doplnkom vyzivy o ktorych si sa tak nepekne vyjadoval.
Dr.Mathias Rath verí ze nedostatok urcitych vyzivovych doplnkov je hlavnou pricinou väcsiny kardiovaskularnych chorob, obzvlast stencovanie stien tepien. Podla neho prave vitamin C, ktory si tiez tak kritizoval, moze byt jeden z najdolezitejsich vyzivovych prvkov na udrzanie zdravych tepien a srdcoveho svalu.
Jeffrey S.Bland,Ph.D.- medzinarodne uznavana osobnost so zameranim na ludsku biochemiu,vyzivu a zdravie,Jeffrey Blumberg, Ph.D,R.Goldman, Steven Novil, Julian Whitaker -je uznavanym autorom periodika Health and Healing - venuje sa alternativnej medicine.

Mohla by som vymenovat aj dalsich,ak budes mat zaujem.

Ale vies co maju tito ludia spolocne?

Uzivaju enormne mnozstva vyzivovych doplnkov, tych o ktorych si tvrdila ze su to......a stale si myslim ze si zena.
pa...

doktor999

ja viem uplne presne o čom točím, ak Ty nevieš, ja fakt za to nemôžem, problém bude u Teba, hoci asi neriešiteľný.
Akurát je na figu, že dovolenka končí, zábava tiež a čakajú zasa Tí naozaj ťažko chorí pacienti , ktorým mnohým ide o život a bohužiaľ niektorým len preto, že sa nedali dobrovoľne zaočkovať napríklad na hepatitidu B.(okrem iného) Ale na druhej strane chvalabohu, aspoň mám robotu a v čase krízy to poteší. Že. Tak si tu teda liečte a radte v tých "ťažkých chorobách a stavoch" a neprajem Vám nikomu žiadne choroby aké musím riešiť ja. Potom by Vám padli klapky z očí a zistili by ste, čo je to život, medicína, problémy a aké to nie je všetko jednoduché a hlavne 100%tné.

nelkaa

súhlasím mirka a niekto neznesie skutocnost, ze by ho niekto iny svojimi vedomostami prevysoval.
Vcera som si vsimla ze nejaka horkokrvna Alzbee, ktora sa tu ani nezapajala do debaty, napisala admin.v pripomienkach aby tuto temu uzamkol, divne nie?

doktor999

Pre mňa pochopiteľné, pre PeťaT asi nie.
Ja nepotrebujem manipulovať, Ty asi hej.
Dobre si prečítaj tie články čo si tu dal akože argument a zároveň si prečítaj aj iné.A potom tu niečo rieš. Je to presne ako som písal. 100%tné pravdy. Ale tie v medicíne neexistujú. Mimochodom tak ako neexistujú v tých článkoch ktoré si tu dal ako príklad. Tvoje príspevky svedčia len o jednom,píše ich nekonečný primitív s klapkami na očiach, ktorý potrebuje manipulovať s faktami, len aby dokázal svoju pravdu.Mimochodom kľudne si v tom ži, pevne verím, že ak budeš mať nekrotizujúcu pankreatitídu nebudeš s tým chodiť k nevzdelaným doktorom.

Peto T

nelkaa: Trošku upresním, že Prof. Pauling nebol lekár, a do smrti mu to vyčítali :-) Ale bol zrejme najvýznamnejším vedcom minulého storočia, dostal 2 nezdieľané Nobelove ceny v rôznych odboroch ako jediný človek v histórii, bol biochemik, spoluzakladateľ kvantovej chémie, objaviteľ alfa-helixu, a množstva vecí, ktoré sa dodnes lekári učia na škole. Pravdepodobne nikto s titulom "doktor medicíny" nepriniesol do medicíny toľko poznatkov, ako práve on. Preto je škoda, že popri tucte čestných doktorátov mu nikto neudelil častný MD :-)

Pauling sa od Irwina Stone-a, ďalšieho významného vedca, dozvedel o inovatívnom spôsobe liečby nádchy vitamínom C, zaujalo ho to a preskúmal dostupnú lekársku literatúru na tému vitamínu C, na základe čoho potom publikoval knihu o liečbe chrípky "Vitamin C, common cold and flu" ktorá túto liečbu spropagovala na verejnosti. Lekári ostali samozrejme skeptickí.

Omnoho významnejším počinom však zrejme bola práca Rath M, Pauling L. A Unified Theory of Human Cardiovascular Disease Leading the Way to the Abolition of This Disease as a Cause for Human Mortality. Journal of Orthomolecular Medicine, vol.7: No. 1, 5-15. 1992.

Keby sa táto uplatnila a dôkladne preskúmala, možno by zaniklo celé odvetvie liekov na cholesterol a krvný tlak. Nečudo, že o to nikto nemal záujem ;-)