toto uz je naozaj o nicom, vsetci sa tu navzajom osocuju a urazaju, je mi luto ze takto dopadla tema ktoru som rozbehla... co sa doplnkov tyka, viac menej suhlasim s doktorom999 a mirou - lepsie je ziskavat potrebne vitaminy a mineraly a bielkoviny a vsetky tie veci co treba z vyvazenej stravy ako z lekarne. je to prirodzenejsie a teda podla mojho nazoru aj lepsie... inak by pirule rastli na stromoch. je samozrejme a kazdemu jasne (preto nechapem preco sa tu ludia o tom hadaju, ked aj tak vsetci vravia to iste) ze prevencia a zdrava zivotosprava je najdolezitejsia, opat vsak co najprirodzenejsia - aj preto nesuhlasim s ockovanim. no a ked uz sa inak neda, treba ist k doktorovi a spapat liek. je pravda, ze je mnoho doktorov, ktori nevedia co robia, ale taki sa najdu v kazdej profesii, a vobec, kto by sa tomu cudoval, ked si vezmete aka je dnes v skolstve korupcia... to ale neznamena ze vsetci lekari su neschopni... tak uz sa tu nehadajte!!! krucinal! dakujem petoviT za prakticke rady aj RNG za dalsie prakticke rady ohladom alergii, a tiez som rada ze som tu stretla ludi, ktori maju rovnaky nazor na ockovanie a na dodrziavanie zakladnych ludskych slobod, ako aj na americku politiku :-)