povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

bublik

PetoT este ohladom ockovania, nemas ty alebo nejaky tvoj znamy s rovnakym nazorom na povinne ockovanie nejaky typ na pediatra v BB, ktory by bol otvoreny aj takejto alternative a nedaval mi zbytocne prednasky popripade nepozeral na mna ako na zlocinca? dakujem.

K tomu vitaminu C, v skole nas ucili ze Cecka moze clovek zjest aj za vagon a nemoze mu to ublizit lebo co nespotrebuje to vycika. Preco sa teda obavat vyssich davok vitaminu C? Ved nemozu ublizit, len pomoct, ci nie?

RNG

Karoly, medicina by mala byt veda, nie vec viery. A ked nieco vedecki pravovnici dokazu, tak je to tak, bez ohladu co a kto na co veri.
Moja matka sa dozila 96 a uz na nej som praktizoval rozne doplnky, co jej pomahalo. To iste moj otec, ktory keby nebol dostal infekciu na nohe, ktoru zanedbal, by sa dozil ovela dlhsie, ako 90. A brali aspon 1 gram vitaminu C(na viac som ich nevedel prehovorit)

RNG

nuz ja som take davky bral davno pred tym ako to tu damian pisal. Vychadzal som z vyskumu Linusa Paulinga a jeho spolupracovnikov, najma Mathiasa Ratha.
Na koniec to nie je nic nove tieto vyskumy boli robene v sedemdesiatych a osomdesiatych rokoch a isli az do 100 gramov denne.
Mne trvalo vyse 10 rokov pochybnosti, kym sam sa na to odvazil a veru som dobre urobil!. Dnes pri nastupe sezonnych virusov viem zniocit davkami 1 az 1.5 gramu esteru C za hodinu chripku za den-dva .
Predtym som trpel cely tyden, horucky, potenie sa atd, to uz je vsetko vec minulosti.
Mozna aj vam to potrva 10 rokov, kym to konecne uverite, tak ako ja. A to som pochyboval o tych naozaj spickovych ako dvojnasobny nositel Nobelovej ceny!
Takze viete asi, co dam na rady priemerneho lekara, ktory bol vychovany s umyvanim mozgu na zdravotnych priemyslom kontrolovanych univerzitach.

mirka 23

btw, to čo beriem, vôbec nie su megadavky. Ty si nečitala, že Damian podaval tušim že 50g vit. C vnutrožilovo a postupne dávku zvyšoval...