povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

trefa

Mira aj dnes excelujes tak,ako kazdy den.Fakty su fakty a nepomoze ti ani nezmyselne sa ohanat nositelom nobelovej ceny.

nezaujatý

prepáč a mohla by si mi objasniť, ako som ho spochybnil a v čom ?
To mi teda nedošlo, asi nebudem mať také vysoké IQ ako Ty.

nezaujatý

mira, ty dnes exceluješ, prosím Ťa akého nositeľa dvoch nobelových cien spochybňujem. To som teda absolútne nepochopil. Ty máš dnes fakt ťažký deň.
Nepochopiteľné somariny, čo tu dnes produkuješ a ten posledný príspevok ?
A odkiaľ si zobrala, že ja niečo spochybňujem, či niekoho.

nazaujatý

íha, to je ale diskusné fórum, niekto si tu dovolil polemizovať s nejakým nelogickým a vžitým názorom (len na tejto stránke) a už je problém už je somár.Mimochodom ja som nikoho nenazval nerozumným, ja som len napísal, že dnes mira nemá dáky logický deň.Píše hlúposti, hoci môže byť prenesmierne inteligentná slečna, pani.

nelkaa

PetoT a Mirka23 ci neviete ze rozumne sa mozete bavit len s rozumnymi ludmi? Zda sa ze nezaujatý a karoly to rozhodne nie su.

nezaujatý

ak boli vysvetlované, tak ako to Ty vysvetluješ, tak ...amen gloria.
Mira píšeš uplne nelogizmy, fakt, prečítaj si čo si napísala, zamysli sa, porozmýšľaj.Napísala si uplnú somarinu.
Farmafirmám je jedno či zdravý/chorý. Zarobiť to je základ, všade a všetkých. Ak by vysoké dávkovanie vitamínu C bolo také ako sa tu píše, už dávno to doktori píšu v tonách na recepty.Ešte raz, Tvoje dnešné príspevky nemajú elementárnu logiku.

mirka 23

Nezaujatý, naštuduj si najprv zakladne veci. Farmaceutické firmy vyrabaju farmaceutiká, potravinový priemysel má na starosti doplnky. Ak by ľudia jedli minimalne len C, vedeli by predísť viacerým chorobám, a farmaceutický priemysel by zarobil o to menej. Si naivný, ked si myslíš, že niekomu zaleži na tom, aby si bol ty zdravý. Je to presne naopak, tešia sa ked ochorieš a najlepšie na čo najťažšiu chorobu.
Nezaujatý, je tu tema Vit. C je tam cez 1000 príspevkov, skus si to prečitať a nevyťahuj také veci, ktoré tu boli stokrát vysvetlené a rozoberané.