povinne ockovanie

Príspevok v téme: povinne ockovanie
bublifuk

Dobry den,

stretla som sa uz s mnohymi diskusiami na tuto temu ale nikde som nenasla jednoznacnu odpoved na moju otazku: mozem odmietnut povinne ockovanie mojho dietata? co sa stane ak po porode odmietnem dat moje dieta zaockovat? Nechcem tu diskutovat o tom ci je to spravne alebo nie, chcem vediet ci je to mozne. Dakujem.

Súvisiaci obsah

vevericka

zamiesam sa, lebo ma udivuje ako sa tu hadate
mirka nepis veci, ktorym nerozumies a ktore si ty sama nestudovala, len opisujes veci od rng a damiana a spol..

no toto!?

MIRKA 23-A o tych hnackach pri predavkovani vitaminom C myslim tiez vies velmi dobre,lebo po nadopovani svojho manzela ceckom sa u vas dvere na WC nezavreli.Tak nejako si to pisala.Ci?

no toto!?

Naozaj ti dnes nepali.Tym som chcela poukazat na to,ze nie vsetky doplnky su pre kazdeho vynimocne dobre a maju aj negativny vplyv na organizmus.Sama si si to sem napisala a teraz ides kazdeho presviedcat o opaku.A tak je to aj s vitaminom C.Pri denno dennom uzivani vysokych davok sa objavuju zdravotne problemy ako boli popisane uz nizsie.Takze papaj dalej take vysoke davky vitaminu C.

nezaujatý

fíha, očkovanie a antibiotiká majú na svedomí kýchanie po nejakej somarine do nosa, či kam si to dávaš. Tak to je ozaj trefa.Mimochodom sa mi prenesmierne páči, niečo začneš a nedokončíš a keď nevieš argumentovať tak bác ho niečo pomimo. Naozaj to máš dnes ťažké. ja by som na Tvojom mieste sa tu dnes už neukazoval, fakt máš ťažký deň, kábel upchatý a to je potom ozaj strápňovanie sa.

zuzic

mirka a preco si teda papala tie ATB od lekarov, ved ty si velmi mudra, urcite si uz predtym vedela ze ti to privedie alergiu...

mirka 23

A čo je na tom že som si dala Citricidal do nosa a kychala som z toho? či ti vadi to, že som alergik? Za to môžem podakovať tým super lekárom, im očkovaniam a ATB. A udivuje ma, prečo nie si prihlásená...

nezaujatý

len som stále nepochopil v čom som toho laureáta nobleových cien akože spochybnil.
Šup sem s tým, aby som sa poučil, lebo som nemal v úmysle nikoho spochybnovať.
Posunula si to do pre mňa nepochopiteľnej roviny, ale nakoľko to moje IQ ozaj na Tvoje nestačí, tak nechápem. Možno Ty ano, len dáko nenachádzam logické argumenty v Tvojich dnešných príspevkoch.
Tých štúdii s vitamínom C sú tisíce, aj za aj proti. Ak náhodou spochybňuje toho nobelového pána, tak to nie ja, ale autori tých štúdii.To musia byť ozaj magori, ve´d nič nerobili, len sledovali napríklad 10 rokov skupiny ľudí, ktorí sa napchávali všeličím alebo ničim a potom to zhodnotili. Nuž a výsledok taký ako publikovali. Nič viac, nič menej.Ale naozaj nechápem, či si takto rozmýšľala, hoci dnes Ti to evidentne dáko nefrčí v mozgovni.Ale možno mne, pretože pochopiť géniou ľudstva je niekedy ozaj náročné.

no toto!?

MIRKA 23-Udivuje ma ako si dokazes vo svojich vyjadreniach protirecit.Toto je sice trosku od tejto temy,ale spojene s tvojimi vyrokmi a s temou zdravie--V jednej teme sa vytahujes,ako ti robia vitaminy a rozne doplnky dobre,ako sa s nimi dokazes napchavat cely den a ake maju pozitivne ucinky na teba a ako si nebola u lekarky 6 rokov,pretoze nemas najmensieho zdravotneho problemu a v dalsej teme napises napr.toto--

mirka 23
11.08.2009 18:50

RNG inak aj ja prišerne kycham od toho citricidalu. Ja som miešala pol deci kokosaku s 1 kvapkou citricidalu a bolo to niečo prišerne, kychala som 2 dni, nos zapchaty viac ako bol. Oči to isté, ked som dala citricidal, tak som ich mala 2 dni červene a svrbeli, takže som to riešila striebornou vodou a ustupilo to. Tiež som alergik.

A takych tvojich preslapov je tu vela.