je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
nie nemyslim si ze sa tym nieco zmeni,mozno nieco predsa ale bolo by to krajsie divat sa na bilbordy kde je napisane nieco pozitivne,a kazdy den do prace by sme sa nato divali a mooooooozno by sa nam to aj do hlaviciek dostalo.
A este len na zamyslenie,teda ak si veriaca.......Jezis sa tiez snazil zmenit svet a to bol syn Bozi a podarilo sa mu??
Nie.Dokonca ho zradili aj jeho najblizsi.
Ale tym sa nic nezmeni.....myslis,ze zlodej prestane kradnut,vrah vrazdit,manzel mlatit manzelku atd. a kazdy si vstupi do svedomia?? Pekna iluzia ,ale nerealna zial.
a nemam ruzove okuliare,len sa snazim mysliet pozitivne,co ti ine ostava,ze?,,,
IDenzl,ja nehovorim ze ked to tam bude napisane tak sa vsetci zmenia ale myslim si ze kazdy by o tom aspon trochu uvazoval.Nie kazdy ma moznost Internetu a niektory ludia ani nevedia co mi tu riesime,takze tie bilbordy by videl snad kazdy.
Usiko predstav si ze to co robis ty,bude robit kazdy alebo uz robi kazdy na tomto svete,uz som to pochopila ,vlastne sme vsetci v tom zacarovanom kruhu,ved jked to kazdy kazdemu vrati a bude sa s toho tesit tak to tu bude zachvilu peklo.
A nieco take ako byt k sebe dobry.......je len pocit.To sa zmenit neda ani pretvarkou za peniaze.
omyl.....peniaze az moc hybu svetom. Mas ruzove okuliare zatial.
viem ze prachy hybu svetom ale niesu vsetko.ale ti ktory pracuju na reklamach to asi neriesia,len rychlo do kasicky nech sa sipe
a preco je mozne davat tam ine reklami,viem ze by na tom nikto nezbohatol,myslim financne ale mozno ze by sme zbohatli my vsetci dusevne