Zniceny zivot

WSJGJFGFHGF

tak nezazila som to na pravej kozi,tu strasnu zlobu ale pocula som,vcera mi niekto hovoril o Riu De Janeru,ze je taky vtip leti to teraz na eimeloch,ze chces si kupit nemovitost v Riu s najkrasnejsim vyhladom? a je tam foto najhorsia oblast,vrahov,dilerov,prostitutoch,uchylov......ale maju ten najkrajsi vyhlad na cele Rio de Janero

lDenzl

Myslel som to vazne......
Zrejme este nepoznas nenavist a zlobu vo svete.Preto si myslis,ze sa to da zmenit v globale.

WSJGJFGFHGF

tak teraz neviem ako si to myslel,asi zo srandy kedze zijeme v 21.storoci tu totis to nikto vladne sobeckost a zavist.

WSJGJFGFHGF

ja si myslim ze je to vsetko sila vole,keby niekto zacal napriklad i tymi bilbordami,tak by to aspon trosku pomohlo,preco su psychologovia zatvoreni vo svojich ordinaciach,preco je pre niekoho hanbou ist k psychologovi,preco sa o tom otvorene nerozprava,lebo sme vsetci zahladeni do seba a sme sobci.preto

WSJGJFGFHGF

tak ked niesi veriaci preco davas prirovnanie na Jezisa,ty si myslis ze ked to on nezvladol tak mi to tiez nezvladneme?????????Protirecis si

WSJGJFGFHGF

to je pekne prirovnanie co si napisal ale musim ta sklamat nieze by som nebola veriaca ale teraz mas na ociach ty tie "ruzove okuliare"