je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
ahojte bambulky,tak vam pekne dakujem za podporu,Anitke aj Gime,myslela som si ze som asi fakt na hlavu,po tom co mi tu ludia pisali ze som naivna a tak ale vy ste mi zdvihli naladku a budem zase pokracovat v rozdavani dobra
lost- na com ficis? :DD
Tak ty si iny nezmar teda:))
lost- no vidis,ten tvoj posledny prispevok som si precital:)))
Viete co mozno pomoze?
ak by prisla globalna kriza, teda ja myslim Depresia, nieco vo formate, ze vsetky tie papieriky budu mozno tak "znacnovy WC papier" ... ;)
i ked samorejme, toto len pomoze tym najbohatsim, lebo oni vedia ako z toho von, (drahy kov), avsak vela namyslenych a hlavne stupidnnych "polobohacov" to uplne psychicky znici, skoda len ze, znici to aj 99% beznych nevinnych ludi, mozno ine ani tak pscyhicky ale financne...
ale ludia sa nezapru, ak pride lepsie obdobie, vsetko sa bude opakovat, historia sa opakuje :)
lost- neda sa to napisat kratsie??:))
Do kelu....sa mi to nechce ani citat a hlavne vecer:P
Ono dobro moze priniest dobro, avsak len ked ho davas tomu, kto to nedokaze premenit v zlo. Tazko povedat a predpovedat kto to dokaze a kto nie, vratane rodiny.
Suhlasim ze peniaze su skaza, teda, majetok a to je chamtivost uz len jednotlivca, ktory sa nechal zmanipolovat a zmasirovat mozog, ze tak sa to ma robit.
Ktovie ci by svet mohol existovat bez majetku, no mozno by mohol, ale potom by sa museli odsterlovat chamtivci. Na tuto temu som este nic nehladal, mozno skusim :-)
Osobne, nedokazem pochopit jednu vec, a tou je zavist. Mozno je to len choroba, a ja som nastastie nepostihnuty nou :-)
Dalsia vec je nenavist, dalsia choroba, a povedal by som - sebedestruktivna.
To ze nou trpi vela ludi, nie je moj problem :-) tu mi flegmatizmus pomaha, ved spasit svet je "blbost", ak niekto nechce, tak nechce, nutit ho je zbytocne :-) oni sa sami seba znicia a o tolko viac miesta pre mna ;-)
Inac, tiez som chcel pomahat ludom, nemyslim tou v smere sebachvali, ale proste mal som dost, a chcel som sa ferovo podelit, a co som dostal? :-)
"podaj prst a odtrhnu ti ruku", nieco take, proste si povedali ze mi zoberu nieco co je pre nich cenne, nieco za co dokazu zlomit doveru, a vinu samorejme hodili na niekoho ineho :) co ine ako peniaze by to mohli byt...
sranda ze...
toto sa mi stalo s, 1...2...3...ludmi z blizkeho okolia a s cca 10 ludmi zo sveta, ti traja boli za tych 10, ale stale sa mi dokazu pozriet do oci :)
jedine co na nich obdivujem ze maju tu guraz takto klamat.. ale mne je to jedno, nemam naladu im vracat uder, aj keby som mohol, krasne by trpeli, brutalne, by som ich dostal na kolena :)
ale viem svoj, uz aj tak kratky cas co tu este na planete budem investovat ovela krajsie :) mierumilovne... :D
ludska povaha zmenit asi ani nejde, proste "100 zostane 100 navzdy, bez ohladu ako sa na tu 100 pozries"..
no je skoda,ze svet je takyto,aj peniaze narobili velku skazu medzi ludmi,vela ludi len miliony chce mat a nevazia si zdravie,rodinu,proste nic,je to smutne
anita mne to tak pripadalo,ale tak nic sa nestalo,hlavne ze sa to vysvetlilo
tiez nie som najmladsia a preto mam za sebou dost toho