je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
dozvedela som sa este zopar veci, napisem vam o nich neskor vecer, ked bude viac casu, som zvedava ako to spracujem
Moja aj ja ti držím palce aby si sa s tým vyrovnala a našla v sebe silu vyrovnať sa s tým a začať odznova. Ja som na tom rovnako. Niektoré kamarátky a známe mi tiež neuľahčujú život a tiež som si pár vecí odplakala ( tiež to bola závisť i keď neviem čo mi mohli závidieť)a manžel tiež trpel tým že si to pripúšťam a niekedy mám pocit že to odo mňa prebral a začína si všímať veci ktorým pred tým nevenoval pozornosť a keď ma to chytí že sa v tom začnem šťúrať tak to trápi aj jeho... Držím palce že to nejako zvládneš... Inak mne pomáha dobre si zašportovať aerobik, posilovňa, beh alebo niečo podobné čo ti prečistí hlavu a nebudeš na to myslieť. Musíš si zamestnanť myšlienky niečím čo odpúta pozornosť od tohto lebo je to dobré na depku a to ti určite nepomôže. A dobre si vyberaj kamarátky. Ale buď aj opatrná komu sa s čím zveríš aby ťa potom netrápilo že to niekto zneužil. Ale prajem ti dobrú kámošku na ktorú sa budeš môcť spoľahnúť prípadne niekoho z rodiny. Predpokladám že keď si si ubližovala tak si o tom s niekým hovorila či nie? Psychológ? Možno aj to by bolo dobré.Držím palce. Potom napíš ako si to poriešila. Budem na teba myslieť. A raduj sa troška zo života je toľko pekných vecí ktoré ťa môžu potešiť.
Podobné som i ja zažila. Tiež som sa rezala, mám za sebou veľa pokusov o samovraždu, ale idem dalej. Viem že som tým ublížila rodine a priateľom, ale keby som aj nadalej nad tým rozmýšľala, znovu by som sa rezala - tentoraz z pocitov viny. Nikto mnie je nomylný a to že a psychicky týrtajú, je horšie ako tvoja reakcia, podla mna, i ked tá bola zlá. Zacni od znovu, nový život, a ja ti budem dryat palce. Este by ma zaujímalo kolko más rokov.
siu4 dakujem, ja to potrebujem vsetko spracovat, nemam uz doveru v ludi, keby som bola hyena, nikdy sa netrapim, lenze to bolo vsetko prilis komplikovane a unavne, mozno som bola slaba, ale nevedela som to nijako ovplyvnit, od mala som citliva, co uz
mne je hrozne do placu z toho, ak to citaju dievcata, co vedia zavidiet a nedopraju, uvedomte si to prosim, nesudte,nezavidte, nikdy neviete s cim sa ten druhy bori, velmi to boli a bude boliet navzdy
je mi to hrozne luto.Je velmi smutne,aki zavistlivci su medzi nami a nedopraju druhemu cloveku.cas uz nevratis ,ale stale mas moznost zacat odznova.ja si tiez vsetko beriem k srdcu a poviem ti,ze to riadne dokaze cloveku skomplikovat zivot.Dufam,ze sa z toho dostanes.
vycitala svojej rodine
jj je to tak:(, a zacala som sa vtedy rezat, lebo som to nevedela zniest, teraz za mnou prisla jedna kamoska a po rokoch mi povedala, ze to vsetko robila zo zavisti, zato ako som vyzerala a zato, ze sa mi vsetko darilo. lenze chapete, tu neslo o ziaden vyzor, islo o to, ze mna to hrozne ranilo, ake podlosti mi niektori ludia robili, co o mne hovorili a dnes mi to vsetko doslo, ja som to vtedy zacala brat vazne, presne ako pisete, vsetko som si pripustala, bola z toho unavena, mrzuta, zla, vysitila som vsetko svojej rodine a pritom som bola taka slepa, teraz mam pocity na zvracanie, nespavam, lebo mi to doslo a uz sa to neda vratit, tie jazvy mi budu navzdy pripominat, to moje peklo
vsak to iste som ty trdielko :) napisala.ved ked bude chciet,tak sama povie..
ja vam to vysvetlim. vsetko si brala k srdcu. bla precitlivela a mrzuta. na svoju rodinu a okolie a atd. a sama sebe zneprijemnovala zivot zlym zmyslanim. asi tak ne?
az teraz chape, ze taketo veci netreba brat vazne.