je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
a viete co ma mrzi najviac na svete? ako som obvinovala svojich najblizsich dlhe roky, som bola strasna slaboska, zato ze som sa nevedela zmierit a nemala som nadhlad, priznavam
karla urcite nikomu nezavidim, ale teraz ked si tak spatne uvedomujem, tak som pochopila jednu vec a to ze som sa zacala nemat rada kvoli tej popalenej ruke,teraz mi to pomaly dochadza, nechcela som si to pripustit, strasne ma to mrzi, kazdy jeden den a najviac ma trapia tie zdravotne problemy, ktore mam. ozaj mam 24 rokov, este som to asi nespominala. ja ani neviem co napisat, mam velmi vela pocitov
ahoj sallome. mozem sa ta opytat,kolko mas rokov? CHCEM TI POVEDAT ZE MAS ZIVOT PRED SEBOU,A NENECHAJ SI Z NEHO UJST ANI MINUTU.daj si otazku a teraz sa zamysli... zijes pre seba alebo pre inych ludi? urcite tvoj zivot patri tebe a nito nema pravo ti ho ovplivnovat,burat ti sebavedomie alebo ponizovat ta. samozrejme zavist ,ohovaranie a neprajnost stretnes cely zivot.proti tomu niesu ziadne lieky na to ti odporucam len zdrave sebavedomie.zvladnes vsetko neboj ved vecer tiez vzdy pride tma, ale rano je zase svetlo,a tak je to aj v zivote.ja som si presla tiez vselicim urcite mam tiez tazke dni mam narocnu pracu hlavne psychicky narocnu, tiez som momentalne v obdobi ze hladam odpoved na otazky ktore,su komplikovane.drzim ti palce ak si krasna v srdiecku a v myslienkach a myslis veci uprimne a snazis sa aj podla toho zit,neublizujes a vedome sa nespinis nenavistou tak je jedno co si ludia o tebe myslia.usmev na tvar sallome a mysli pozitivne.napis ako sa ti dari.pa
no minulosť sa nedá prehliadať, je to naše zrkadlo, neviem koľko máš rokov, ale musíš byť taká istá ako zvyšok ľudiny-sebecká a spol. a budeš mať svätý pokoj
no nevrtat sa, myslim, ze je potrebne ju spracovat a najst zmysel toho vsetkeho, neviem kto by sa s tym len tak zmieril, neda sa povedat, ze oddnes nato nebudem mysliet, bol to dlhodoby proces a ten smutok z ludi ako sa ku mne chovali stale pretrvava a priatela teraz nemam
nevrtaj sa v minulosti, zi pre pritomnost! mas teraz priatela?
Vzdy je cas v zivote, poucit sa zo svojich chyb a urobit si napravu. Radsej neskor, ako nikdy. Tak sa z toho pouc a skus premenit tuto skusenost na nieco, co Ta posilni.
A uz sa v tom nevrtaj a nelutuj sa, lebo Ti bude horsie. Chces si pomoct ? Zmen myslenie na pozitivne. Ze pohar do polky vody je skor poloplny nez poloprazdny. Ze vsetko zle v zivote je na nieco dobre.
hmm, asi mi uz nikto nenapise, ale mne je tak pod psa, co uz
konecne som sa sem dostala
siu je to naozaj smutne:(, fakt ze medzi nami ziju dobre svinky. tak konecne sa aj ja vykecam.
takze co mi este lezi na srdci. potrebujem sa opat najst, vyhrabat sa z toho. aby ste pochopili, preco som taka aka som, opisem situacie, ktore ma zle ovplyvnili. ked som bola mensia brasko na mna vylial hrniec s vriaciu vodou. ostala mi popalenina na ruke, lenze mne to vtedy ani nejako nevadilo, vsetkym som sa pacila, cize nebolo, co riesit. lenze na srednej si na mna zasadlo par bab a strasne ma nenavideli, chodila som s chalanom, ktoreho vsetci zrali a ony mi zacali zneprijemnovat zivot. strasne sa mi zacali vysmievat kvoli tej ruke a dnes viem, ze ma chceli len znicit. keby som vam opisala, co mi tie kravy robili, neuverili by ste mi. zhnusila sa mi skola, zacala som trpet nespavostou a bolestami zaludka. schudla som, vyhodilo sa mi akne, z ktoreho mam dodnes jazvy a mam chronicky zapal zaludka. dnes po rokoch, som pochopila, ze si zato mozem aj sama, ale ako sa da ustat psychicky teror?:( dnes ked sa na seba pozriem, som smutna, lebo to ako som sa znicila ja, to clovek len tak neuvidi. myslela som, ze akne mam z hormonov, ale kdeze, horm. profil mi vysiel ukazkovy, gyn. povedal, ze by som nikdy ani vyrazky nemala, ze vsetko sposobil stres a zapal. sebavedomie mam v haji a velmi sa trapim, ze som znicila samu seba. ta ruka ma netrapi ako ta tvar. len mam este jednu otazku. koho to bola chyba? asi moja, ze som bola taka slaba, ze...a ako sa mam vratit sebavedomo do zivota? ked sa na seba pozriem, nejde to. pred par rokmi naozaj pekna baba, teraz? nekomentujem a viete co ma sere najviac? ze som si pokaslala mladost a velmi ma mrzi, ze som nebola silnejsia. skoda. najhorsie je, ze v poslednej dobe som si vsetko vybila na svojej rodine. a chcem, chcem ist dalej, ale muci ma moja vlastna minulost.
Zazivam nieco podobne,kedze hlavne u nas v praci vsetci zavidia,nasla som si super priatela, sme spolu uz dlhsie aj spolu byvame.kazdy den sa dozvedam,ako vsetci komentuju a ohovaraju nas vztah.priatel sa niektorym kolegyniam velmi paci-pacil.Niekedy ma to strasne trapi,kedze si vsetko beriem k srdcu a priznam,ze ani priatelovi to nieje uplne jedno-neraz mal kvoli tomu slzy v ociach.Stale vravia take hnusne veci,neviem ,kde sa v nich berie tolko zloby.A ked sa s nimi stretnem,tak sa tvaria ako kamosi...najhorsie asi je,ze sa potom nad tym neviem prestat trapit a aj doma o tom vzdy rozpravam a prenasam na priatela svoj smutok a hnev zaroven.Asi s tym nic neurobime,su medzi nami vselijake svine,ktore sa nad takymi vecami vyzivaju.Ale ja si myslim,že vsetko zle sa raz vrati.