je mi smutno, znicila som zivot sebe aj svojej rodine, zato ze niektori ludia mi zavideli a hadzali polena pod nohy, moje nestastie bolo, ze som to brala prilis osobne, tie ich reci,neskoro som pochopila, ze to bola len zavist a teraz neviem prezit tie roky, co som psychicky trpela a nemala preco
Zniceny zivot
WSJGJFGFHG-to koho myslis???
no vyriešil by som to asi tak, že by som si tie peniaze nechal lebo ich dali mne za dobre odvedenú prácu a nie dával ich nejakej šéfovej, dievča spamätaj sa!
a zabudla som ze existuju aj taky ako ty, Matyo
tak uved priklad ako by si to ty vyriesil,a potom ti odpisem ci si tiez tupa trupka
nemozem zato ze sa riadim porekadlom "nerob to co nechces aby druhy robili tebe"
sorry???? Matyyo to si jak myslel
WSJGJFGFHGF: skôr ty si sa ukázala ako tupá trubka :D
popritom ma 3-krat vadsi plat ako mi ale nejde mi o 5 euro ,ide o princip,ked uz som jej tie izby zanu urobila ,mohla byt taky charakter a nechat mi ich,bolo mi trapne zanu
tak napriklad dnes v praci,robim chyznu v Italii v Hotelu aby ste mali prehlad,Guvernantka to je sefka chyzien,mi rano povedala aby som urobila jej 3.izby,je zdechla urobit to sama,takze samozrejme padlo to na mna,tak som to urobila a na poslednej izbe mi hostia dali do ruky 5 EU tringelt,povedali ze je to pre mna.Tak som si to nechala a pokracovala v praci,ale neslo mi to do hlavy ze preco prave dnes mi dala robit jej izby a este ktomu aj ten tringelt,tak som tak uvazovala ci to na mna neskusa ze ci nepovedala hostom aby mi dali 5 EU,ci jej to dam tie prachy,tak som sa rozhodla ze 5 euro mi nestoji zato aby som mala snou problem a na obede som pred vsetkymi kolegami tych 5 euro vytiahla a povedala som jej ze mi to dali hostia,mne osobne a viete co ta nenasitna,urobila samozrejme ze si tych 5 eu vzala.tak to som fakt necakala,ukazala sa pre vsetkymi bez hanby ze je sobec.