Zniceny zivot

Matyo

no vyriešil by som to asi tak, že by som si tie peniaze nechal lebo ich dali mne za dobre odvedenú prácu a nie dával ich nejakej šéfovej, dievča spamätaj sa!

WSJGJFGFHGF

popritom ma 3-krat vadsi plat ako mi ale nejde mi o 5 euro ,ide o princip,ked uz som jej tie izby zanu urobila ,mohla byt taky charakter a nechat mi ich,bolo mi trapne zanu

WSJGJFGFHGF

tak napriklad dnes v praci,robim chyznu v Italii v Hotelu aby ste mali prehlad,Guvernantka to je sefka chyzien,mi rano povedala aby som urobila jej 3.izby,je zdechla urobit to sama,takze samozrejme padlo to na mna,tak som to urobila a na poslednej izbe mi hostia dali do ruky 5 EU tringelt,povedali ze je to pre mna.Tak som si to nechala a pokracovala v praci,ale neslo mi to do hlavy ze preco prave dnes mi dala robit jej izby a este ktomu aj ten tringelt,tak som tak uvazovala ci to na mna neskusa ze ci nepovedala hostom aby mi dali 5 EU,ci jej to dam tie prachy,tak som sa rozhodla ze 5 euro mi nestoji zato aby som mala snou problem a na obede som pred vsetkymi kolegami tych 5 euro vytiahla a povedala som jej ze mi to dali hostia,mne osobne a viete co ta nenasitna,urobila samozrejme ze si tych 5 eu vzala.tak to som fakt necakala,ukazala sa pre vsetkymi bez hanby ze je sobec.

lost

lDenzl - no ja netusim co mi tam prismiesali :D ale pokial si pamatam, dnes som mal len nestea, icetea a asi 4 krabickove dzusy, viac si uz nepamatam :D