Aku pračku...?

matriska

LIAH33RA

Kazdy to mame v rodine nejako inak zariadene a je to OK akokolvek to je. Akurat teda ja ked sme pracku vyberali, tak mna zaujimalo ovladanie, aby bolo jednoduche, aby to pre mna nejako nebola maturita.

liah33ra

viem o com hovors. u nas je to tiez tak a som rada, ze sa na takychto vyberoch podielame obaja. ja sa do niektorych veci nevyznam a som zas taka, ze si davam pozor aj na cenu a vo vsetkych pripadoch sa neoplati kupovat to najlacnejsie, kedze potom to mnoho krat moc dlho nevydrzi

sasimka

sofkasofka to je fakt, ze su, ale su obchody, ktore si stale drzia v pohodke ceny a tiez aj od znacky zalezi aka je cena :)

sofkasofka

Tak môj by mi našťastie niečo takéto nepovedal, lebo to stať sa môže kedykoľvek čokoľvek bez ohľadu na to kto to vyberá, čiže to mi nepríde OK. Ale tak my tiež vyberáme teraz tak nejako spoločne. Lebo veď už kúpu práčky tak odkladáme, že už najvyšší čas, len tie ceny sú také variabilné, že dovidenia.

zancicka

tak kazda sa na to pozerame inak. ja som povedala co by som chcela aby pracka mala a on potom vybral znacku a model. pre mna je fajn, ak taketo elektronicke veci vybera on, lebo ak sa s nimi nieco stane, aspon sa vyhnem vete, co si si vybrala, tak to mas

marceliita

tiež som si sama, muž akurát mal za úlohu zistiť, keď nejakú značku vyberiem či nie je problém so servisom, keby bolo treba, ale to bolo akurát tak všetko, vybrala som si značku Philco, tak pozisťoval ako je to pri nej povedal, že žiadny problém, tak sme kúpili :)

norvana

zancicka neviem, no teda pracka to je taka vec, ktoru ja pouzivam, ktoru moc manzel nepouziva, ked on da prat, tak to uz proste musi byt, ze nieco, lebo moc sa do toho nema a neviem preco by mi mal on kafrat do vyberu :D

zancicka

tak to si dobra, ja by som si na nieco take netrufla. mi ked sme vyberali pracku, tak poviem pravdu, nechala osm to na manzelovi, predsa len on vie niektore tie parametre lepsie zhodnotit

christina1988

ja takto pred rokom som vyberala práčku, že aká by bola vhodná, ale teda dalo mi to už pred rokom zabrať, aby som vybrala nejakú ktorá mi bude sedieť, ale tak nakoniec sa mi to podarilo, ale mala som šťastie, že som si ju vyberala sama, že manžel nemal potrebu sa k tomu vyjadrovať :)

leosik

Inak to je pravda. Netreba sa roadit len tymi pismenami, ale normalne si treba postudovat v parametroch jednotlive hodnoty. Nikto teraz asi nepotrebuje doma ziadneho zruta elektriky