Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

jakiska

jasne, ja ich tiez nemam to bol len priklad, co vsetko vie taka pracka ponuknut a podla coho si mozes tu svoju koniec koncov vybrat

hirta

jakiska zo začiatku keď sme s mužom začali spolu bývať, tak áno potrebovala by som dvoje dvierka, ale za posledné roky som si už tak zvykla, že periem až keď všetko prejdem, prehľadám, takže už takéto neriešim, nepotrebujem to :)

jakiska

hlavne by si sa mal apozriet na to, co od tej pracky chces, isto mas nejaku predstavu toho, co by mala splnat. ci nejake speci pracie programy, dvojite dvierka na dolozenie pradla aj pocas pracieho cyklu, usporu v ramci vody a elektriky...

romkita

martinka take sa uz hadam dnes ani nepredavaju, ale no kedysi ten vyber bol z jednej strany jednoduchsi, ze nebolo tolko moznosti, tolko znaciek, lebo teraz ked som ja chcela po niekolkych rokoch vybrat novu pracku mala som co robit aby som sa v znackach zorientovala :D

martinka090

Taku by som dnes uz ani zadarmo nechcela, kolkokrat ani nevyzmykala poriadne, ked sme s maminou isli do obchodu a kym sme domov prisli tak pracka bola z kupelne uz na chodbe, co precestovala, to cele zle.
Takze som rada, ze teraz co mam od Philco, tak nie je hlucna, necestuje a hlavne aj my dobre vyzmyka, ze nemusim to davat potom este zvlast na zmykanie jak na starej :D

teajka

veru, normalne si ma tym dostala do cias, ked som bola dieta. presne tak sme sedeli na pracke. ako detom sa nam to celkom pacila, ale mama ta mala akurat tak nervy na to

zaskia

no ved ale to staci, co viac k tomu akoze by bolo treba? nist, pre mna je podstatne, ze otocim, vidim, ze to mam na biele, mam nastavenu uz aj teplotu aj vsetko a nic si nemusim manualne ako to bolo kedysi :)

liah33ra

to je jasne, hlavne je aby sa dobre vybralo, nie? ovladanie to mi hovor, tiez mam radsej proste jednoduche riesenia, ale tak teraz nie je problem si vybrat ci uz s tlacitkami, dotykovym ovladanim a dokonca niektore maju len to stredove koliesko a tym sa ovlada cela pracka