Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

marceliita

dienda vyznie to možno divne, ale pre mňa bola aj cena podstatná, že ako vychádzala, lebo nie som nejako zástancom toho, že niečo zbytočne preplácať ;)

tutri

Ešte keď sú radiátory, tak v pohode, no pri podlahovom kúrení je sušenie prádla hlavne v zime za trest. Ale tak už ju mám a všetko je tým pádom na poriadku. Ja som napríklad chcela aby mala aj takú funkciu, aby sa mi nezničilo prádlo a nemusela som všetko po dosušení žehliť

tutri

*Teajka*
Je v tom rozdiel, to je fakt...Ale keď niekto nemá priestor, tak dva v jednom je lepšia verzia ako nič...Sušenie v bytoch bez sušičky je ako za trest...Viem o tom svoje, tiež som si to proste zažila...Keď sme v podnájme bývali...Zato keď sme sa presťahovali, tak som po sušičke hneď šla...

teajka

tiez to tak mame. bohuzial aj v tejto dobe su strvte, kde klasicka kanalizacia nie je a teda aj my sme odkazany na kanalizaciu, aj ked teda mame novostavbu. a by som neverila, ze aky je rozdiel napriklad v spotrebe vody, ak je kombinovana pracka so susickou a potom kazde zvlast

folka32

za mna jednoznacne oddelene. a to ak voli uspore energii, hlavne vody. a aj co sa tyka napriklad susicky ako samotnej je lepsie, ked nie je kombinovana. tak mas istotu, ze pradlo budes mat po cykle dobre vysusene

kurajka88

Mne sa osvedcilo mat to proste zvlast. Takto je to mozno o kus pracnejsie, ale aspon mam istotu, ze to mam poriadne oprate a vysusene. Sestra si kupila taku 2 v jednom a robilo jej to sarapatu. Tak asi ale zalezi aj od znacky.

rosebud

Zuzisima, keď má niekto dva v jednom, tak samozrejme ten cyklus celý trvá proste dlhšie ako keď to máš samostatne.

misicka333

ked mas miesto, tak samostatne, tiez tak mame, mame aj pracku, aj susicku znacky Philco a je to super, ked je oboje jednej znacky, potom aj na seba ich mozes dat, ze skor tie rozmery sedia a aj s medzikusom to super sadne :)

urbanovicova

Zuzisima

Veľmi záleží od toho, že koľko máš priestoru, ak máš možnosť je dobré si dať zvlášť dva spotrebiče, ale keď nie je miesto, tak aj dva v jednom dobre poslúži. Na koľko kg budeš pozerať práčku?