Aku pračku...?

zuzisima

kocky, pripnem sa sem k vam, viete poradit?
momentalne zvazujeme kupu novej pracky. je lepsie zvolit taku rovno so susickou alebo radsej zvlast? miesta mame dost, cize na tom nezalezi, len by ma zaujimalo, co je efektivnejsie a co sa osvedcilo vam.

7klaudiinka7

Katika áno ďakujem, už som to pozerala, aj sme včera boli v Planeu pozrieť, lebo chceme nový kávovar, tak sme boli kuk, čo by sa nám hodilo a muž zavelil, aby sme hneď aj kúpili, tak pôjdem zaregistrovať a ideme aj my súťažiť :)

julisa12

to je fakt, tiez ked sme vyberali tak som pozerala na to aby vlastne mala take setrne programy, aj bubon aby to nemalo nejaky vplyv na oblecenie, lebo ja teda som chcela proste susit vsetko rad radom, nechcela som to nejako triedit...ze co moze a nemoze ist...

2miriamma

ale toto mu musíš nechať, že to vyzerá, to proste bez pochýb. Len to nie je to podľa čoho chceš vyberať, to ani náhodou, dizajn je fajn, keď je pekný a tak, ale ty potrebuješ aby ti prádlo dobre usušilo a hlavne nepoškodilo ho.

kollki

Meggi ale to je dobre, ked si ty urobis takto jasno a ze potom spolu vyberate, to mna by tiez potesilo.
Len ked moj muz nevie nejako ake programy su podstatne, ten mi akurat povedal, ze sa mu paci ked dvierka do pracky su cierne, ze to vyzera trendovo :D

katikaluz14

7klaudiinka7-vyskúšaj pozrieť na ich stránke,webe.Myslím,že tam to budú mať popísané,že vlastne ako to funguje,ako sa budeš môcť zapojiť.

7klaudiinka7

Martinka veď to je super správa, to aj ja by som sa na niečo také dala nahovoriť, veď to nemáš čo stratiť, keď sa do niečoho takéhoto zapojiš.
Aké sú tam podmienky?

Martinka229

no takto si to urobit nie je na skodu, lebo teda moze mat muz uplne inu predstavu o tom, co by sa jemu pozdavalo a co tebe, teraz kamaratka sutazila v Planeu a podarilo sa jej vyhrat Philco pracku, tak mi volala taka natesena, lebo ze este nic v zivote predtym nevyhrala :D

kiarrita

to si sikovna, ze si sa tak vynasla, neviem, ci to s tym papierikom nevyuzijem aj ja, ked budeme najblizsie nieco take kupovat, co zvacsa vyuzivam ja. super dakujem

meggi36

No my sme si spisovali na papier, že čo by som chcela aby mala, čo by sa mi hodilo a muž keď mal čas tiež lustroval značky, typy a išiel podľa toho papierika, čo som mala napísaný, proste cez nietoré veci u mňa vlak nejde :D