Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
To je dobre, na toto som ja myslela, ked som pracku kupovala tiez, aby bolo ovladanie v slovencine, aby drahy vedel bez problemov pustit.
no u nas take nejako nehrozi, moj muz si velmi potrpi na to, aby nesiel dva dni po sebe v rovnakom tricku alebo nieco podobne, lebo ze co si budu ludia mysliet, akoze dovidenia, ale uz neriesim, ked vidi, ze je plny kos tak uz da aj on sam od seba prat, takze to mu kvitujem :D
Mohla by si to naucit aj moju malu. Nemozem povedat, ze nerada periem, ale fakt niekedy su to take haldy, ze mi je z toho az do placu. Aspon, ze mame pracku, ktora v pohode vsetko poperie
u nas to tak tiez kedysi bolo no nastastie sa mi podarilo hlavne teda manzela naucit k tomu, ze tricko alebo mikinu, ak nie je teda samozrejme zaspinene alebo spotene si moze obliect aj viac krat ako len raz
klara to je fakt, u nas to nie je inak, to ti poviem, ze myslim, ze takto je to v mnohych rodinach :(
Norvana ani nehovori, ti poviem, ze ja ked vidim, ze muz ide smeti vyhodit, ze sa oblecie, pride domov vyzlecie, da do prania a potom zase nieco ine oblecie, to idem z toho do vyvrtky nesmierne a ja potom nic ine nerobim len periem, periem a periem :D Esteze to nemusim rucne :D
mam tej istej znacky ako modroocka a ta to uz ma, ze je setrnejsia k pradlu, na to som pozerala, ked sme vyberali, lebo teda ja casto periem aj tak len ze raz oblecieme a periem, tak aby to to oblecenie vydrzalo co najviac :)
dariniatko niektore to maju, to je fakt, ale som prekvapena z toho, ze este stale nie vsetky, ved to by uz mala byt samozrejmost si myslim, predsa len perieme a susime pradlo casto
ahaaa no tak potom super. pozerala som, ze niektore susicky maju napriklad uz aj bubon taky, ze je setrnny k pradlu - nevytahaju sa ti ocka a po ususeni uz nemusis pradlo zehlit - aj ty to mas tak?
tutri ano to aj pre mna bolo dolezite a tiez teraz som to kolegyni spominala, ze nech si dava na toto pozor, nech proste pozera v parametroch, ze co a ako, ja mam Philco a teda nemenila by som juu nemam ziadne problemy s nou, susi pradlo super, je vonave nafufnane jooj