Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
tak to je jasne. u vacsiny starsich ludi je komplikovane zavadzat nejake inovativne riesenia. pre nich je jednoduchsie klasicke ovladanie aby sa nemuseli ucit nieco nove a bolo to co najblizsie k tomu, co mali doteraz. tak starka teraz perie odusu
Kazdemu vyhovuje nieco ine, my sme boli pred nejakym casom so starkou vyberat pracku a teda museli sme pozerat taku aby nemala dotykove ovladanie, to kazdy sme iny, na ine zvyknuty a ozaj to je vec na ktoru je dobre dbat, aby ovladanie nebolo zlozite zbytocne, najma starsi clovek kym sa nauci nove veci, tak je to na dlho.
napriklad moja draha mala taku podmienku, ze chcela aby mala pracka velky a prehlady display. nastastie to uz teraz nie je taky velky problem, ale ja som sa aj tak zameral aj na ine veci - hlavne na spotrebu
a preco. ved teraz mnoh veci robi a s takymto stylom ovladania. velky display aco najmenej klasickych gombikov. mne sa to tiez paci a mam tak ovladanu aj susicku aj pracku
tiez po takej nejakej poskulujem, lebo si vsimam, ze ta nasa pomaly ale isto dosluhuje a bude ju treba vymenit. len ako ano paci sa mi to, len sa boli, ze ci sa take ovladanie nejak lahsie nepokazi
pri tychto novych prackach sa mne napriklad paci, ak maju dotykove ovladanie alebo ak sa ovladaju len cez to stredove koliesko. mato to tak prosim niektora?
Tiez ked sme kupovali novu pracku a tak isto napriklad aj susicku, tak som chcela aby bolo ovladanie co najjednoduchsie a aby nebolo na pracke triliarda roznych tlacitok
u nas to tak bolo tiez daval jedno pradlo s druhym a potom to bola cista katastrofa. no odkedy zacal chodit aj na tyzdnovky, tak bol nuteny sa naucit prat, aby si neponicil veci. ja mam taku istu znacku - jednoduche ovladanie to bolo pre mna gro aby som nemusela lustit co a ako
HIRTA
Toto je zasadny problem aj u nas doma, ze nevie proste to tam nejako naskladat. Kedysi aj ked prat daval, tak jedno s druhym, akekolvek pradlo, akekolvek farby :D
haha tak to si mala dobrú taktiku už od začiatku, tak u nás práčka nie je problém, my sme aj spolu boli kupovať, máme Philco, ovládanie jednoduché, že sme si na to obaja rýchlo zvykli a v tomto ma vie polovička hneď zastúpiť, jediné do čoho sa nemá tak ukladať riady do umývačky :D