Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
dobry den odporucam Vam www.doktor-ryba.sk
Netreba cestovat do Turecka ani do Viedne.
S pozdravom Dr.Ryba
Prosim poradte mi aka strava je najvhodnejsia pri psoriaze,co je podstatne vediet,nic moc o tom neviem a bola by som vdacna za akukolvek radu a informaciu o tomto ochoreni,co pomaha a naopak coho sa treba vyvarovat.
Ahoj Luxina, tie doplnky sa predavaju cez zasielkovu sluzbu. Nam ich Anett objednala so zlavou. Skus jej napisat. Urcite ti poradi.
na psoriazu je skvele uzivat aloe vera,ale ziadne zbrndy,treba najst najcistejsi produkt bez pridania inych latok..je to super na zmiernenie svrbenia a zaroven to lieci..
Výskúšala so tú "zázračnú" vodu KAQUN
už iba zo zúfalstva, a ani samej sa mi nechce veriť po dvoch týždňoch sa mi tá hnusoba začína rapídne zlepšovať.Pila som 1/2 litra denne 16 dní teraz keď vidím že to účinkuje pridám ešte 1/2litra.Vrátila sa mi psychická sila a dúfam že to nie je iba
dočasné.
veronika a kde sa daa zohnat ten doplnok vyzivy?
www.energy.sk
pripravok PROTEKTIN .. zo dna na den uvidis uzaaaasnu zmenu
Môj syn užíval tento doplnok.
Viem o ňom iba toľkoto a ešte že nám pomohol.
Multivitamínový prípravok z liečivých rastlín pre ľudí, ktorí patria k "mäsožravej" krvnej skupine 0.
Zvláštnu skupinu medzi multivitamínovými prípravkami predstavujú produkty, ktorých zloženie zodpovedá vrodeným dispozíciám organizmu a jeho požiadavkám na vitamíny a minerálne látky podľa jednotlivých krvných skupín. Sú to komplexy s individuálnym účinkom vyvinuté na základe najnovších vedeckých výskumov. Obsahujú tiež vzácne liečivé rastliny, ktoré majú na nositeľov jednotlivých krvných skupín špeciálne liečivé účinky a ich úlohou je zvyšovať efekt prípravkov. Jednotlivé zložky zvyšujú imunitu a všeobecný pocit pohody, majú posilňujúci účinok, čím pomáhajú ochrane nášho zdravia.