Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

evina

tiež potvrdzujem,že psoriaza sa da liečit,poznam produkty na prirodnej báze,treba to riešit najprv zvnutra,bez chemie.Nie je to lacne,no stoji to zato.
Konzultujeme i s lekarmi,co sa zaoberaju alternativnou medicinou.Su vynikajuce referencie.

Steven Seagal

maik, tak porad.
Zaujima ma, ako sa to da vyliecit.
A kedze o tom neviem, chcem vediet, ako.
Napis, prosim.
Dik

maik

Psoriaza a podobné ochorenia dajú sa nielen zmierniť, ale aj vyliečiť, len nie všetci o tom viete, každý skúša čo môže, a nakoniec rezignuje, pretože nič "nefunguje", a keď, tak len na určitý čas a opäť sa ochorenie vráti, každý je ztoho sklamný a neverí už nikomu a ničomu. Riešenie však existuje...

moncika

a inak ja verim ze psoriaza sa da liecit.v dnesnej dobe ked sa uz uspesne liecia omnoho zavaznejsie choroby najma pacienti sami.neznasam slovo
nevyliecitelna choroba.isto psorka nevznikne len tak,nieco vo vnutri nieje v poriadku tak sa treba snazit cele telo precistit,zotavit,ozdravit a posilnit.

moncika

co viem tak na psoriazu velmi pomaha kozmetika z mrtveho mora,najma sto percentne bahno,sol do kupela.ale to je vsetko lokalne,skusila by som aloe vera vnutorne a taktiez na 1mieste upravit stravu,vylucit mlieko,kvalitne probiotika,enzymy a nechtikovy caj.urcite je to dlhodoby proces a zalezi aj od stupna psorky ale isto by som to skusila.vsetko na svete sa da len treba byt trpezlivy.a taktiez by som odporucala pit jacmen a brat chlorellu.viem ze na sk je to veeelmi predrazene-myslim ze je to az trapne ale co uz.nasi obchodnici musia mat pomaly 200percentne rabaty.skusit objednat zo zahr.

radca

Psoriaza je sposobena oslabenou imunitou. Neda sa liecit nejakym jednoduchym liekom. Doplnit treba hlavne zinok, selen, vitamin A, vitamin E, vitaminy B (hlavne B6, B2, B12) a vitamin C

Samko ma pravdu, ze najprv treba liecit tu pecen, ale ta nie je pricinou, ale az nasledokom. Ten alkohol sa samozrejme nesmie pit vobec.
Tu je odkaz ako upravit jedalnicek o doplnky (je to v anglictine)
www.drkaslow.com

mira

Nestastna, Simonka, psoriaza nie je naveky, len treba odstranit príčinu. Psoriatici doplatili na príjem tukov, ktorý je v dnešnej strave privysoký. Sú to tuky ktoré tuhnú, hlavne živočíšne, mliečne a stužené rastlinné. Vrstva týchto tuhých tukov, ktorá sa vytvorila pod povrchom kože, bráni vylučovaniu kožného mazu, a tak je koža navonok suchá a šupinkovitá.
Stav sa napraví tak, že zo začiatku min. na l mesiac vylúčite všetky tuky, i tie skryté.
Najlepšie je prejsť na prečisťujúcu zeleninu a celozrnné obilniny v pestrom výbere druhov. Bielkoviny sa dodajú v malom postačujúcom množstve asi 1 lyžica strukovín domäkka uvarených a k tomu kondimenty.
Je to veľmi osviežujúca strava, ktorá vám dodá vitalitu, energiu a jasnú myseľ.

alkohol nie

Zdravim vsetkych a velmi pekne dakujem za kazdy prispevok. Mam psoriazu asi 3 roky, zasadne ju idem riesit az teraz. Doteraz som fungoval na masticke Protopic, ktora vsak pomaha iba veeeelmi kratkodobo. Konecne som sa odhodlal k ziskaniu mnohych informacii o tom, co robi, co nerobit, a dufam, ze sa mi podari nieco s touto chorobu urobit. Vzdy po dobrom zure sa mi to zhorsilo, takze som prisiel na to, ze alkohol tomu robi zle. Potvrdili mi to vase texty. Mam vsak inu otazku - dufam, ze nie vsetci ma zavrhnete :) Skodi uzivanie tr*vy? Nejaky druh uvolnenia pri mojom stresovom povolani potrebujem, alkoholu nemam problem vzdat sa.. Urcite to skodi organizmu ako celku, mozno z dlhodobeho hladiska aj psychike, ale...uvolnuje ma to, co by mohlo praveze blahodarne posobit v boji proti psoriaze - cize podla mojho laickeho usudku je to vzdy lepsie ako alkohol a mozno aj prospesne skrz relaxacne ucinky... Dakujem za odpoved (a tym zopar z vas aj pochopenie :))) Dalsia otazocka - chcem zacat s liecbou a to najradsej vsetkym naraz. Uz som si objednal asi 3 spominane kremy, vypisal som si na 4 A4-ky vsetky poznamky co robi a co nerobit. Mal by som sa vyvarovat kombinacii niektorych veci ktore boli spominane? Alebo zacat postupne - jednu po druhej? Dakujem este raz...