Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
Dobry den vsetkym ktory trpite na tuto tazku chorobu.
Som clovek ktori ma uz po 50, dakuvat Panu dve zdrave dcery a do roku 2007 som si myslel, že aj nevyliecitelnu chorobu. Moja dcera Anett Vas uz informovala o mojej zivotnej skusenosti, no vydim že ludia aj dalej nedôverujt, že prirodne doplnky dokažu cloveka vyliecit. Pišem sem preto lebo som im tiež nedôveroval, no starsej dcerin spoluziak zo strednej skoly ma na to nahovoril a teras mu možem len podakovat. Moja skusenost boa taky, že som daval aj posledne peniaze na zdravie a vždy somnou vybabrali, zaplatil som užil vyrobky a zdravotny stav sa mi nezlepsoval tak ked mi aj Jozef hovoril o vyrobku ktory mi pomoze myslel som si že ma znovu oklame. No bol som zž taky zufali lebo som mal problem aj s pecenou ze som si v tom momente povedal "kde odisla krava nech ide aj tela" a objednal som si tie doplnky.
Na moje velke prekvapenie psoriaza mi presla, už je tomu jeden rok co nemam po tele žiadny fliacik.
Preto vas chcem povzbudit a poradit vam skusajte vsetko co len mozete, nevzdavajte to lebo clovek ani nevie že možno ten vyrobok, ktory vam niekto ponukne vas može vyliecit. Masticky su dobre na zmiernenie scervenania a proti supaniu sa koze, ale ja som presvedceny ze si treba pomoct z vnutra lebo je to problem vo vnutri ktory sa prejavil na koži a teras je už vyditelni.
Zivot s psoriazou nie je lehky, ludia sa vam vyhibaju ale oni vlastne nevedia ze vam tym ublizuju a ze sa vasa choroba aj dakujuc im zhorsuje. No co už, sme len ludia a tak sme stvoreny aby sme si ubližovali a nevieme pochopit jeden druheho. Prosím vas len to nevzdavajte lebo verím a som presvedceny že pomoc existuje treba ju len prijat. So želanim všetkeho dobra, trpezlivosti a dobreho zdravia vas Diakon Jan
-odkaz odstránený-
Dug skus toto.Nasej malej to pomohlo.
dobry den so novy a neviem este o psorioze takmer nic pomoze mi niekto?
Dug,dá sa pomôcť aj prírodnými produktami,účinný je aj bioptron,polarizované svetlo,zdravotnícky schválený prístroj.Ak chceš, ozvi sa:duratnakatka@zoznam.sk
Zdravim! :)
Psoriázu mám už od 7 rokov. V máji budem mať 20, takže som už za tie roky musela zistiť, čo mi pomáha a čo mi, naopak, škodí. Musím jesť menej kyslého, ostrého a menej sladkého, pretože toto všetko dráždi pečeň a ak to preženiem napríklad s mandarínkami, ukazujú sa mi nové ložiská. To nie je alergia, to je reakcia pečene, ktorú má väčšina psoriatikov oslabenú. V zime si človek jednoducho nepomôže - bez slnka koža trpí, myseľ ešte k tomu ľahko podľahne depresívnym stavom a psoriáza má tým pádom hody. Je dôležité mať pri sebe niekoho, kto vás povzbudí, keď vám koža praská tak, že nemôžete spávať. Okrem duševnej spriaznenosti je veľkým balzamom na bolesť na srdiečku i na koži, keď vám miesta postihnuté psoriázou natiera aj niekto iný, než vy. Ak to robí s láskou, pocítite neopisateľnú radosť, že niekomu na vás skutočne záleží vôbec mu neprekáža vaše ochorenie. A čo sa týka mastičiek: dôležité je používať hlavne také, ktoré pokožku dobre premastia a po ich použití budete cítiť, že koža dýcha. Mojím posledným objavom je lacný krém, ktorý niekomu vonia, inému skôr zapácha, no mne veľmi pomohol. Je to Holtov krém. Vyskúšajte ho. Jedna tuba stojí do 30,-Sk. Prajem vám veľa úspechov v boji s touto nepríjemnou chorobou a najmä s ľudmi, ktorí trpia zadubenosťou, a preto sa k vám správajú nevhodne.