Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

traksa5

je mozne ze psoriaza vznikne z hormonalnej antikoncepcie?

ako sa vam zacali prve priznaky?ja mam malicku skvrnku na hlave, bojim sa ze a to rozsiri, je to mozne?

radca

Pricinou je mykoplazma, ktora sa zivi cholesterolom. Antibiotika pomozu len vtedy, ked dosiahnu na CNS. Nesmie sa jest ziadny cholesterol, ani nic co ho zvysuje. Dalej je treba prinutit zlcnik, aby pracoval a zo vsetkych sil bojovat proti zacpe. Len tak sa telo dokaze zbavit cholesterolu.

danga

ahoj,,,,mam psoriazu uz 5rokov,,,chce to len klud,,ziaden alkohol,,cigarety,,,a vela mrkvy v akej kolvek forme,pomaha to...drzte sa

to luxina

ked si das do www.google.sk vyhladat kokosovy olej najde kopec online shopov.
napr -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
ja by som odporucala ten bio od nobilis,uz som od nich mala dost olejov a su super

RNG

Pouzitie lecitinu a rybacich olejov na psoriazu je casto ucinne.
Ale nie vzdy, zialbohu.
Psoriaza moze byt sposobena aj koznymi parazitmi(demodex foliculorum) a roznymi plesnami.
Preto je niekedy ucinny sampon a krem obsahujuci rozne dechty, ktore demodex a plesne "pridusia"(pre nedostatokm lepsieho vysvetlenia)
Casto pomoze aj pravidelne olejovanie sa kokosovym olejom.

tina

ja na psoriazu netrpim , ale prave som si na nete precitala, ze zacali vyskum liecenia psoriazy pomocou latky lecithin, ktora je obsiahnuta v niektorych morskych rybach. prve vysledky: u 30-tich pacientov s rôznymi typmi psoriazy pri uziti 30-tich mlg pocas 6 tyzdnov a viac vysledky boli velmi priaznivé uz po 3 tyzdnoch. tuto infomaciu som nasla vo franc. na str IngentaConnect Traitement du psoriasis. vyskum bude dalej pokracovat takze vle uspechov PS ak ma niekto chut stat sa pokusny kralik tak nech sa paci