Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
chcel by som sa opytat aky maju nazov tie vyrobky na krvnu skupinu a ake by som mohol zacat uzivat velmi by mi to pomohlo dakujem
MMMMMMM, velmi zaujimave. To je vlastne to o com casto piseme - DETOXIKACIA ORGANIZMU. Len by som urcite vylucil mlieko lebo ono je zdrojom pliesni!. Ten SOK ORGANIZMU co spominas, sa vola Hexheimlerova reakcia - oslabenie organizmu (nevolnosti a pod), sposobena rozpadom telovych nahromadenych toxinov.
Psoriatici:potvrdzujem, že bioptron je ozaj účinný, ale on len regeneruje bunky, výživu bunke nedodá, na to sú overené čisto prírodné produkty z aloe vera barbadensiss miller/firmu nespomínam,lebo by to mohla byť reklama/,ale spolu mám overený účinok.Dá sa to aj len s prípravkami, ale trvá to dlhšie, kým sa stav zlepší.duratnakatka@zoznam.sk
myslim, ze EXCIPIAL krem niekto na to pouzival.. mozno sa to i spomenulo, (necitala som vsetko). pocula som o pripade, kedy si zena vyliecila psoriazu (neviem, ci uplne) jedenim surovej stravy pol roka.. zelenina a ovocie len surove, klicky, orechy, trocha jogurt, mlieko, nič varene nič pečene.. len je potrebne byť pod lekarskym dohladom a neda sa na to prejst naraz, lebo by to bol pre organizmus sok..
je to vhodne len na suchu lupavu formu
psoriatici vyskusajte klasicku domacu bravcovu mast,nie kupovanu ale original z prasiatka.upozornenie \\\"po otopeni\\\"nesmie byt slana.najskor na malom kusocku koze.to roky pouziva moja sestra a ma stym dobre skusenosti.ma to pod kontrolou.
Rad by som sa dozvedel nieco o psoriaze a o tom ako na nu vplyva tetovanie.Mam psoriazu vulgaris a celkom sa mi dari ju drzat pod kontrolou.Okrem psoriazy mam i strasne skarede tetovanie ktore by som si chcel dat prerobit.Bojim sa vsak aby sa mi nezhorsila pripadne nezmutovala na vyssiu radu.Ak mam riskovat zmutovanie tak sa na to radsej vykaslem, ak vsak hrozi len objavenie sa môjho typu posiriazi tak by som to teraz pred letom mozno i riskol.Co vy na to?Vopred velmi pekne dakujem za odpoved.
ja by som vam na to odporucila bioptron. Polarizovane svetlo lieci aj toto kozne ochorenie. Skuste si precitat www.bioptron.senea.sk