Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
DALSIE UCINNE LATKY SU:
DREVENE UHLIE - TREBA PRASOK ZMIESAT S DESTILOVANOU VODOU NA BLATO A NAHRUBO NAMAZAT NA POSTIHNUTE MIESTA, POCKAT POKIAL UPLNE NEVYSCHNE A ZMYT LETNOU VODOU. POZOR, POKOZKA OSTANE TROCHU CIERNA, KEDZE VSETKO SA HNED NEZMYJE. MATE ALE VELKU ISTOTU, ZE DREVENE UHLIE VSTREBA VSETKY TOXINY Z KOZE VON, CO JE VELMI POTREBNE.
AHOJTE MAM PSORIAZU ASI POL ROKA TAKZE ZATIAL SA LEN INFORMUJEM CO TO JE ZA CHOROBA ALE MAM OTAZKU. POD NECHTAMI SA MI ROBIA BIELE FLEKY A POMALI MI ODCHADZAJU NECHTY NA RUKE-VIE MI NIEKTO POVEDAT CI SA TAKTO PREJAVUJE PSORIAZA? MAM FLEKY LEN VO VLASOVEJ CASTI. AK MI NIEKTO VIE PORADIT TAK MI PROSIM NAPISTE NA drobec031@azet.sk DAKUJEM
Ahoj anett posielalsom ti mail ale nikdy sa to nedoruci a mal by som zaujem o tie doplnky ktore pouzival aj tvoj otec. ja mam psoriazu asi dve roky a stale sa to shorsuje a uz si neviem poradit velmi dakujem moj mail je zoznam.sk
Viem poradit. Je to domáci liek a preto radšej súkromne poradím ak máte záujem.
Ahoj, na tomto fóre som už niekoľkokrát prispievala neviem či ste si to všetko čítali, ale pripomínam Vám ešte raz, že psoriázu treba liečiť z vnútra. Najlepšie sú na to prírodné doplnky výživy. Môj otec mal s týmto kožným ochorením vlastnú skúsenosť jemu pomohli doplnky. Už nemá žiadny fliačik psoriázy na tele. Ak potrebujete bližšie informácie, napíšte mi na mail ana.p@centrum.sk
mam psoriazu asi 5rokov,asi pred dvoma mesiacmi sa mi zjedneho loziska ktore som malapredtym velmi zhorsila mala som obsypane skoro cele telo. moj priatel ma poctivo kremoval po kazdej fototerapii na ktoru som nastupila a na ramene sa mu vyhodil flak prilis pripominajuci psoriazu.tak neviem ci to je len hlupa zhoda okolnosti ked kazdy ma od zaciatku presviedca ze psoriaza nie je prenasava choroba.
ahojte.ja mam psoriazu asi dva roky....teraz mam zhorseny stav...pouzivam vyrobky SKIN-CAPE asi mesiac ale nevidim ziadne zlepsenie....skor mam este nove loziska...prijala by som este neake rady od vas....dakujem