Ahojte,dnes som zacala s 90 dnovou dietou.Mam 168 cm a 72 kg.Rada by som zhodila na 65 kg.
Okrem dodrziavania diety budem kazdy den aj cvicit.
Prida sa niekto ku mne?
Napiste Vasu vysku,vahu a kolko chcete schudnut.
pa
90 dnova dieta od 25.5.2009
podla mna 90dnova dieta je najlespia,mozem jest co mam rada,len to mam rozdelene a mozem si dat aj sladke....drzim vsetkym prsteky....
Ahojte,chcela by som sa spíta´t,čo v takom prípade,že robím aj nočné a bez jedla to nejde,asi by som tam odpadla.Môže sa niečo jesť aj v noci?
Vobec to nevadi, je to ok.
ahojte, chcela by som sa spýtať či je dovolené do obeda jesť aj viacej kusov ovocia, čo to nejak nevadí, a či sa môže poobede jesť viacej krát samozrejme myslím jesť len to čo je v ten deň dovolené
Dlhsie som tu nebola, ale vidim, ze to uz nikto nechodi :-( To ste uz schudli tolko kil, ze ste prestali s dietou alebo Vas to uz prestalo bavit?
Ahojte.Aj ja by som chcela zhodit par kil co mam navyse.Aspon tych 13kg.mam 159cm a 60kg.Mate skusenosti s nejakou dobrou dietou?
Ahojte baby ako sa Vam dari chudnut?
Ahoj susy771:
Ak mas chut zacat s tym,tak sa ku mne pridaj v sobotu.To zacinam prvy den diety - bielkovinovy.V ten den mozes jest maso,syry,jogurty,mlieko.
Ak chces zacat v soobtu,tak sa ozvi a budem Ti tu pisat co budem mat ja na jedenie v ten den a co by si mohla este ine jest.