Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
Cauko chirurg:) akurat mam skusku z fyziologie a ucim sa o traveni:) dost ma to nebavi:D hlavne sekrecia kazdej casti traviacky:P ale defekacia a vracanie sa daju;)
prepáč, rozmysli je s tvrdým Y.... to sa hanbím za pravopis ale dnes služim a píšem medzi pacientami tak...
Ahoj zuzic,rozmisli si veľmi dobre či chceš isť na medinu, pre ženu je veľmi ťažké a okrem toho budeš raz chcieť mať rodinu a deti a popritom budeš musieť atestovať a do 30 sa budeš mučiť knihami+ nočné služby a malé detii... proste pre ženu je to príliš veľká obeta.....A čo sa týka študia v Martine je tam super, v ročniku je len 90 študentov a nie po 300 ako v blave.V kružku su len 6 študenti a asistenti sa Ti viac venuju.Okrem toho je to mestečko pod Martisnkými holami v krasnom prostredí a najlepšie podmienky na študium v porovnani s Blavou a KE.....a Z ktoreho si mesta?
a este ze asi ti nebudem moct odpisat do buduceho tyzdna tak sa prosim nehnevaj.naozaj mi tvoje odpovede velmi chybaju ale nepomozem si.prosim nemysli si ze som sa na teba vykaslala:(
chirurg nie nezabudla ale pokazil sa mi pc :( bolo mi velmi velmi smutno ze si budes mysliet ze som na teba zabudla(aj som plakala ked som si precitala ze si to myslis)nemala som koho zavalit otazkami:) a do kedy si musel operovat s "nadupanejsim" doktorom? to aj ked mna operovali tak tam boli okrem tych co ma uspavali este viaceri?a stale budes muset operovat este s niekym? ja dufam ze ti nevadim ale vies ja tymto zijem nemam si s kym o tom pokecat...a pocula som ze v martine je mensia uroven ja si to nemyslim a co si myslis ty?
zuzic,už je mi smutnoked sa nič nepýtaš, asi si zabudla na dobreho radcu.tak sa maj a pa.
Nevadí....Ak bolesti v podbrušku končia nastupom menses tak suviasia s vaječníkom,ide opredmenštruačnu tenziu ,ktorou trpí každá 5 žena, poprvom porode zvyčajne ťažkosti ustupuju ale príčinou možu byť aj cysty ovária...a čo sa týkaoperácií tak spočiatku som sa nebál lebo stále mi asistoval 2 atestovaný chirug, sám som nemohol operovať s menej kvalifikovaným lekárom také su zákony a teraz je ten strach vačší lebo operujem s menej kvalifik. vačšinou a asistujem mu a nesiem zan zodpovednosť ak má len l atestáciu alebo nemá žiadnu ... ale už som si zvykol.
ok!a nebal si sa ked si mal prvy raz operovat? to musi byt velmi zvlastny pocit...a toto bude naozaj posledna otazka: ci nevies ze co sa nachadza nalavo jak je bedro tak trocha smerom dostredu a trocha dole. je to nieco zo zenskych partii alebo nieco ine?lebo ked som unavena zvykne ma to bolet dlho aj pol dna alebo niekedy aj v kuse niekolko dni a inokedy zas iba par hodin.ale ked dostanem menzes vzdy ma to prestane bolet.neviem asi to nebude tvoj odbor ale mozno by si mi vedel pomoct, viem ze vyzeram ze si vsetko iba namyslam ale nie je to tak.a este ze nevadi ze ti tykam?
vyšku som skončil v Martine a promoval som v 1998.Nechaj ten svoj problém tak a čas ukáže ok_?a žem mám 3 atestácie je moja šikovnosť...2 atestácie z chirurgie a 1 atestácia z gastroenterologie...a môžeš...
jak si vedel ze si myslim ze si o trosinku starsi? no ale ze mas 35 som si naozaj nemyslela:D to kedy si postihal 3 atestacie? to musis byt inak haluzny :P a...kam si chodil na vysku? ja by som velmi chcela do martina...no ale k veci: ked tam nepojdem s mamou tak ma ani nezobere? lebo ja som mame nic nepovedala a asi ani nepoviem...a to mi iba pichne a pojdem domov? a ako budem vediet ze aky to ma povod ked mna to nepicha stale ale len niekedy, neviem ci ma chapes ale ak zrovna tie 2-3 hod. ma to bolet nebude jak budemm vediet ze odkial to pochadza? ked u mna to tak zvykne ze u lekara ma vsetky problemy prejdu...a este tak odveci otazocka nemoze to mat suvis s tym ze mi padaju vlasy, ze? a ak ta naozaj neotravujem mohla by som sa ta este nieco opytat???