Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

chirurg

ide o aplikáciu anestetika -Mesocain striekačkou a ihlou do boľavého miesta.Ak bolesti prestanú na 2-3 hod. tak povod ťažkosti je lokálny -to známená z chrbtice alebo koče a podkožia. Ak ťažkosti budu pretrvávať tak pôvod je z pľuc na ktoré lokálna aplikácia Mesocaiunu nemá vplyv.K lekárovi musíš isť s rodičom , preto že si neplnoletá a nutný je suhlas s výkonom zákonneho zástupcu bez ktorého sa Ta lekár nesmie ani dotknúť.Može to spraviť chirurg, traumatolog alebo ortopéd.A mimochodom neotravuješ ma a nie som až taký starý ako si mysliš, mám 35.

winki

nechapem jednej veci..ty nemas rodicov? ani si vobec nevsimli ze ti je zle? a ty moja im to preco nepovies? urcite by ti vedeli poradit a hlavne by ta dokopali k tomu doktorovi

zuzic

chirurg toto bude uz posledna otazka uz ta nebudem otravovat len ze co to je a ako prebieha: test obstrekom bolaveho miesta l% mesocainom a ze kto to robi. a musim ist doktorovi s mamou alebo uz konecne mozem chodievat k doktorovi aj sama. velmi pekne dakujem za odpoved

jaja:)

Change27 ty si psichicky narusena ty prosimta navstiv aj psichiatra...jak ti doktori ublizili ?? co ti pichli injekciu do zatku ked si ju necela...sa uvedom mas 15 rokov ja som ti rovesnicka ale takto som neuvazovala ani v 12nastich...ako ti ublizili ?? ked ti ublizila konkretne doktorka ta ju vymen ty okamzite vypadni k doktorovi alebo si mozes dat dopredu objednat lozko v nemocnici....SI BLBA...kebyze mi je kazde rano zle ta necakam dovtedy kym zacnem vykasliavat krv...SA UVEDOOOOM....HLUPANA

chirurg

zuzic-pol roka v medicíne je veľmi dlhá doba...ak ťažkosti pretrvávaju treba po tom pátrať.V tvojomprípade by som spravil test obstrekom bolaveho miesta l% mesocainom.Ak bolesti ihned do l minuty prestanu tak povod je lokálny z kože resp.chrbtice.ale ak budu aj po obstreku pretrvávať ťažkosti tak to bude z veľkou pravdepodobnostou z pľuc.

chirurg

bolesti pod ľavoulopatkou možu byť srdcového povodu ale nato si veľmi mladá.Tento symptom je veľmi častý u mladých žien ktoréužívaju kontraceptíva.V Tvojomprípade je nutný Rtg snímokpľuc ako aj hrudnikovej chrbtice.-vertebrogenne bolesti,v takom prípade pomože rehabilitácia prípadne repozicia hrudnikovej chrbtice ortopédom ak máš blok.-ten už tomu bude rozumieť.
ak by bolapríčina v pľucach ta by si aj kašlala.