Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vykasliavam krv... preco???

Príspevok v téme: Vykasliavam krv... preco???
Change27

Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...

zuzic

chirurg naozaj neviem co ti na to povedat...viem ze mas pravdu vo vsetkom co si hovoril ale ked ja v inom povolani sa nevidim...neviem ci by som dokazala robit nieco ine, ale nechcem aby to bolo na ukor rodiny ved deti potrebuju matku najviac zo vsetkeho...ved aj ty mas nadherne deticky a a vies co hovoris...ale co ak ti raz jedno dietatko povie ze chce prave toto povolanie? zakazes mu to? teraz si ma naozaj velmi zmiatol ten ubohy plat by som este prezila ale nechcem aby moje deti nemali "ozajstnu" matku.ale svojho sna sa nedokazem vzdat...naozaj sa to neda odputat sa doma uz od nemocnice a pacientov i ked ti na nich zalezi? a...keby si sa teraz rozhodoval...isiel by si na medicinu???

chirurg

Zuzic,..Dcrerka Laura má 7 mesiacov a synček Daniel 8 rokov...Zo žiadneho zo svojích detí nechcem mať lekára...nechcem aby sa trápili celý život a stále učili a za taký plat...Mám 35 a ešte som"nežil"... a aj ked siom doma stále myslím na pacientov ktorých som operoval cez den a bojím sa ranného hlásenia od službukonajúceho ako sa majú...mám sice 35 a pred 3 mesiacnmi sopm bol menovaný za vedúceho lekára chirurgie ženského odd a detského odd a tak to vyzerá že do pol roka budem zástupcom primára ale všetko na úkor rodiny a to mi ver...Moje deti nech sa netrápia ako ich otec a nech sa majú lepšie...

zuzic

keby som sa ucila poleziacky urcite zaspim :) a kolko ma dcerka rokov? a (toto sa ta pytam s takou malou dusickou)preco by si ju tam nepustil? :( co je na tom zle?
a este(otazka za mojho brata- o rok maturuje) ma sancu dostat sa tam niekto koho vobec nebavi chemia a chape jej len trosinku? da sa to doucovaniami dohnat?
a pozdravuj manzelku ze nech sa nehneva ved ja pockam hoc aj mesiac...

chirurg

Aešte som zabudol,som z Michaloviec ... atiežma bolelo apichalo podlopatkou aj medzilopatkami hlavne ked som sa učil vsede zhrbený nad stolikom,potom som sa začal učiť poležiačky na chrbte a mal som pokoj.

AdamKrt

Change27:

to je nejake vazne. Mozu to byt zaludocne vredy, ale vlasy pri tom nevypadavaju. Aby si nemala nejaku otravu organizmu. Nepila si nejaku chemikaliu - riedlo, zieravinu miesto alkoholu ? Alebo nepomylila cukrik s nejakym agresivnym chemickym praskom ?
Alebo to moze byt rakovina zaludka.

Naco tu vobec sa na nieco take pytas, ked uz si davno mala byt u lekara v nemocnici ??? To chces cakat, kym Ti dojdu premerat rakvicku ???

chirurg

Ahoj,Zuzic, tiež nemožem písať kedy chcem,manželka sa ma už pýpala čo stále sedím na internetom....kružok je skupina študentov v ročniku ktorá ma celý týžden spoločný rozvrh hodin,My smemali 12kružkov po 6 študentov, určite si počula okružkoviciach a to je na vyške asi to najlepšie...A čo sa týka medicína tak sa zaprisahávam že svoju dceru nan nikdy nepustím a to myslím vážne..

zuzic

chirurg nemusis sa vobec hanbit ved ja som si ani ziadnu chybu nevsimla az ked si povedal:D a ked pises z pracoviska ani sa ti necudujem ze sa mylis:D vies ale ja by som naozaj velmi velmi chcela na tu medicinu viem ze je to pre dievca narocne ale je to moj najvacsi sen, nadherne povolanie, neviem si predstavit ze by som v zivote chcela robit nieco ine.naozaj je to moje naj zelanie.je pravda ze chcem mat rodinu a deti, byt dobra manzelka a matka, ale ved je viac doktoriek ktore to zvladaju, nie? podla teba by som na to nemala?som z nitry, a ty? chcela by som ist do martina lebo je to kludnejsie mesto a pocula som ze aj to studium je lepsie.blavy sa troska bojim neviem preco ale nemam z toho dobry pocit ze by som tam mala studovat...a aky kruzok si to spominal co to je?a este ze pametas co som sa ta pytala na to pichanie pri lopatke...strasne ma to picha ale teraz medzi rebrami je to dost neprijemne, nemozem sa sustredit na ucenie a dost mi to vadi, neporadis mi prosim? a ze ked ti nebuduce neodpisem nemysli si ze som ta okaslala ale toto nie je moj pc, je to brachov notebook a on ho potrebuje na skusky na vysku...cize nie vzdy mam moznost sa dostat k internetu...momentalne si vysedavam v internetovej kaviarni :D